*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

Η υποστήριξη του Χασάν Ογλού Φερτούν απο τους εγκάθετους του Τουρκικού Προξενείου, η αδικία σε βάρος της Kosmoplus και η Μαυρομάτη

21 Νοεμβρίου


*Αναμενόμενη για μας που ξέρουμε, η υποστήριξη που παρείχε μειονοτικός Δήμαρχος που φωτογραφίζεται κάθε φορά που πάει στη Τουρκία όχι μόνο με την σημαία της Τουρκίας αλλά και σημαία της… «Τουρκικής Ανεξάρτητης Θράκης» –έστω και δεν τον κατονόμασε- στον έκπτωτο δημοτικό σύμβουλο του Δροσερού Χασάν Ογλού Φερτούν.


……


*Αναμενόμενη γιατί εδώ και καιρό ο Χασάν Ογλού Φερτούν μετά την απόφασή του να προσχωρήσει στον Τσέπελη, έχει αναπτύξει άριστες σχέσεις και με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ, στο δρόμο που χάραξαν εδώ και καιρό Δήμαρχος και Φανουράκης…! Κι ο νοών νοείτω άλλωστε…

……

*Και βέβαια ας μη ξεχνάμε ότι στην προηγούμενη πανδημία ο Χασάν Ογλού Φερτούν συνιστούσε στους Δροσερίτες να τηρούν τα μέτρα, μιλώντας τους από τα μεγάφωνα στην ΤΟΥΡΚΙΚΗ γλώσσα! Γεγονός που κατήγγειλα και στην εκπομπή μου την περίοδο εκείνη! Με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος κύριος να βγάλει και το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ που είχε στο fb μετά τις αντιδράσεις!

……

*Τυχαίο άλλωστε; Ότι ο Φερτούν με εντολές του Τσέπελη, έφτασε στο σημείο να κάνει συνάντηση στην Αθήνα και με τον Πρόεδρο της Μηχανικής Πρόδρομο Εμφιετζόγλου ως… εκπρόσωπος του Τσέπελη, για να «αγοράσουν» το… Αθλητικό Κέντρο του Δροσερού! Και να γίνει τόσο μεγάλος ντόρος, ώστε η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου να καταθέσει ακόμη και ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων;;;;

(σ.σ. Όπου κάποιοι στο Δροσερό το πωλούσαν και για… οικόπεδα το Αθλητικό Κέντρο της Μηχανικής! Και μετά το χαμό που έγινε, αφαίρεσαν την φωτογραφία και την ανάρτησή τους…).

……

*Αλήθεια γιατί και στο συγκεκριμένο θέμα με τα αυθαίρετα και παράνομα στο Δροσερό που… τριπλασιάστηκαν από την ημέρα που εκλέχτηκε Δήμαρχος ο Τσέπελης, σιώπησε και η παράταξη των Παπαχρόνηδων; Που πρώτη μου τα είχε καταγγείλει την περίοδο εκείνη με τον Αρχηγό της; Why;

……

*Αλλάζω θέμα. Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εγώ με τους Αδελφούς Θεοδωρίδη είμαι γείτονας, εδώ και χρόνια δεν έχουμε όμως ιδιαίτερες σχέσεις. Ούτε καν τυπικές θα έλεγα… Και ειδικά μετά τον θάνατο της Αείμνηστης Μάνας μου που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την Μητέρα τους.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν «έφτυσαν» κυριολεκτικά «αίμα» για να μπορέσουν να συμμετάσχουν αρχικά στα σούπερ μάρκετ Smart που μετονομάστηκε στη συνέχεια σε Kosmoplus και απασχολεί ήδη 330 άτομα σε όλη την Ανατ. Μακεδονία και τη Θράκη και να δουλέψουν σκληρά με τον Θεόφιλο Κολύμπατζη για την επέκταση της εταιρείας.

……

*Ο Δήμος του κυρίου Τσέπελη λοιπόν, όφειλε να στηρίξει τη συγκεκριμένη επιχείρηση διότι ξεκίνησε από τη Ξάνθη…! Και προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Κι όχι για αστείους λόγους και προσχήματα, ενώ έδωσαν φτηνότερη προσφορά κατά 660.000 ευρώ, να δώσει αλλού τη δουλειά! Για μας υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και το πρωτοσέλιδο του «Μ» της Τετάρτης, βασίζονταν σε ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ και έγγραφα!

Που ζητάνε απαντήσεις κυρίως από την πλευρά της Προέδρου της Επιτροπής Προμηθειών του Δήμου Ξανθής Κατερίνας Μαυρομάτη!

-Ιδιαίτερα όταν γνωρίζει κανείς τις στενές σχέσεις του ζεύγους Μαυρομάτη - Θανάση Πανδρακλάκη με τον Φανουράκη!

……

*Κι όσο για το τηλέφωνο του Τσέπελη όταν είδε την προσφυγή της εταιρείας, στον Θεόφιλο Κολύμπατζη της KOSMOPLUS είναι προς τιμή του επιχειρηματία που τον αντιμετώπισε με τέτοια καθαρότητα και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ λέγοντάς τους «εμείς θέλουμε να παίρνουμε τις δουλειές με τη δουλειά και τις προσφορές μας!!!».

Με τα 660.000 ευρώ λιγότερα άλλωστε που πρόσφερε η Kosmoplus ο Δήμος θα είχε οφέλη…

Φαίνεται όμως αυτά είναι «ψιλά» γράμματα για το «δίδυμο» Φανουράκης - Τσέπελης. Όλα λοιπόν τα υπόλοιπα, εγώ τα’ ακούω βερεσέ και περιμένω φυσικά απαντήσεις στα ερωτήματά μου από την Πρόεδρο της Επιτροπής Κατερίνα Μαυρομάτη!

(σ.σ. Εγώ άλλωστε κάποια στιγμή την προειδοποίησα τη συγκεκριμένη κυρία που βάζει  την υπογραφή της… και κάποιες φορές και για «ποιόν»! Ποτέ δεν λειτούργησα πίσω από τη πλάτη της… ΟΧΙ όπως αυτή δυστυχώς με μας! Αλλά όταν «μπλέκεις» με τον Φανουράκη, αυτά συμβαίνουν…! Αν βέβαια στο Δήμο τώρα ήταν ο Δημήτρης Μπένης, σίγουρα θα ήταν πιο προσεχτική… και θα λειτουργούσε διαφορετικά! Λέω…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »