*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

Η ανάρτηση του Στέργιου Γιαλάογλου για την πηχτή βλακεία στο fb και οι ειδήσεις της καθημερινότητας χωρίς μεικαπ

21 Νοεμβρίου

Μέχρι τις 12:00 της Παρασκευής και όχι μέχρι τις 14:00 τα rapid tests του ΕΟΔΥ χθες έξω από το γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη διότι το κλιμάκιο θα αναχωρούσε για διενέργεια tests στην Καβάλα! 

(Έγιναν 130 έλεγχοι στους οποίους βρέθηκαν 14 θετικά (10,7%). Πρόκειται για 9 άνδρες και 5 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 40 έτη)

……………………………….

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*«O ένας είδε τους εύζωνες με μάσκα και γράφει ότι αυτή η εικόνα ατιμάζει τα εθνικά μας σύμβολα!

Ο άλλος αναλύοντας το υψηλό ποσοστό θανάτων από covid σε άτομα άνω των 80 ετών, δηλώνει ότι λυπάται μεν αλλά ήταν η ώρα τους δε!

Ένας άλλος γεννημένος μετά το 1974, βρίζει την χούντα του Κούλη!

Άλλος αποκαλεί ξεφτιλισμένη την κυβέρνηση που ανέχτηκε τις διαδηλώσεις και άλλος την κατηγορεί για υπέρμετρη αστυνομική βία.

Χοντρόπετσοι και αναίσθητοι, φλυαρούμε ακατάσχετα», σχολίασε πριν 2-3 μέρες στο fb ο Στέργιος Γιαλάογλου σε ένα από τα καλύτερα σχόλιά του:

……

*Και η συνέχεια και πάλι από τον Στέργιο:

«Αυτός ο χυλός μαζικής και πηχτής βλακείας που εκβάλλει από τον δέκτη μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να αποστρέψει το βλέμμα μας από τους κύριους πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου.

Τους ανθρώπους με τις πλαστικές προστατευτικές στολές στα νοσοκομεία, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, τους χιλιάδες ασθενείς στις ΜΕθ, τους συγγενείς που περιμένουν μακριά τους ενα καλό νέο»

……

*Και συνεχίζει ο Στέργιος:

«Διάβασα χθές με συγκίνηση την ανάρτηση ενός εξαιρετικού γιατρού από το Νοσοκομείο Ξάνθης, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του την ανεκτιμητη χαρά και την ικανοποίηση που ένιωσε όταν ανακοίνωσε στην οικογένεια ενός ασθενή του που εξήλθε από την ΜΕΘ ότι αποσωληνώθηκε και αναπνέει μόνος του.

Με 430 ασθενείς στις ΜΕΘ, καταφέραμε για μια ακόμη φορά να κάνουμε ήρωες θλιβερά ανθρωπάκια που ζούν φαντασιακά στο 1930 επειδή η δημοκρατία μας τους επιτρέπει να ονειρεύονται όλο το 24ωρο χωρίς συνέπειες».

……

*Και ο επίλογος που είναι και το καλύτερο ίσως κομμάτι της ανάρτησης του Στέργιου:

«Αντί να αναλύουμε τις γραφικότητες κάθε ονειροπαρμένου, ξεπερασμένου ψευδοεπαναστάτη, ας σκεφτούμε ότι σήμερα μια ασθενής από κορωνοϊο αυτοκτόνησε στην Καβάλα πέφτοντας στο κενό από τον όροφο που νοσηλεύονταν»

……

*Και το δικό μου ταπεινό σχόλιο:

«Κι αυτό το Σαββατοκύριακο οι περισσότεροι θα το περάσουμε… lock down στο σπίτι… ε, καλό είναι αν διαβάζουμε και κάτι σπουδαίο στο fb μαζί με τα καθημερινά «σκουπίδια» που αραδιάζουν ορισμένοι… να δώσουμε περισσότερο χρόνο στη δύναμη του μυαλού μας και της σκέψης μας».

Γιατρός στη Γερμανία κατηγορείται ότι σκότωσε δύο ασθενείς με Covid-19

Η γερμανική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός γιατρού της πόλης Έσεν, ο οποίος φέρεται ότι σκότωσε δύο ασθενείς, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τον Covid-19.

Ο 44χρονος γιατρός εργαζόταν για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Έσεν από τον περασμένο Φεβρουάριο. Φέρεται ότι χορήγησε ένα θανατηφόρο ενέσιμο διάλυμα σε δύο άνδρες, ηλικίας 47 και 50 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονταν στην εντατική, σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Έσεν, ο γιατρός συνελήφθη την Τετάρτη και ομολόγησε τη μία δολοφονία, λέγοντας ότι ήθελε να γλιτώσει τον ασθενή και τους συγγενείς του από τη δοκιμασία τους.

Η εφημερίδα Bild ανέφερε ότι ο 44χρονος είχε ενημερώσει τις οικογένειες των ασθενών, προτού να τους κάνει τη θανατηφόρα ένεση.

Στη Γερμανία, με βάση μια περσινή δικαστική απόφαση, οι ασθενείς μπορούν να ζητήσουν βοήθεια για να τερματίσουν τη ζωή τους. Δεν είναι σαφές αν συνέβη κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η ευθανασία και κάθε μορφή υποβοηθούμενου τερματισμού της ζωής είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα στη Γερμανία, λόγω της βαριάς κληρονομιάς του Ολοκαυτώματος, της εκτέλεσης πάνω από 6 εκατομμυρίων ανθρώπων από το ναζιστικό καθεστώς και των απάνθρωπων πειραμάτων στα οποία υποβλήθηκαν πολλοί από αυτούς.

Το νοσοκομείο της Έσεν ανακοίνωσε ότι ο γιατρός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και ότι συνεργάζεται με την αστυνομία στην έρευνά της.

 

Κρούσματα κορoνοϊού στην Ιερά Μονή «Παναγίας του Έβρου», θάνατος μοναχής


Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μάκρης, μετά από τεστ ανίχνευσης, εμφανίσθηκαν θετικά κρούσματα σε μοναχές.

Τέθηκαν όλες σε ιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση και δόθηκαν οδηγίες βάσει των πρωτοκόλλων.

Σήμερα καταγράφηκε αιφνίδιος θάνατος μοναχής, η οποία ξαφνικά παρουσίασε συμπτώματα που οδήγησαν σε καρδιακή ανακοπή και πνευμονική εμβολή.

 

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι της Αλεξίας Εβερτ -Έγραψαν συνθήματα


Παρέμβαση στο σπίτι της Αλεξίας Εβερτ πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας, μετά από σχόλιό της στο Facebook, που χαρακτήρισε «κατσαρίδες και τρωκτικά» τους διαδηλωτές του ΚΚΕ.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Ρουβίκωνας βρέθηκε έξω από το σπίτι της Αλεξίας Εβερτ και έγραψε στον τοίχο: «Τρωκτικά και κατσαρίδες είστε εσύ και το σινάφι σου. Ρουβίκωνας». Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, η αναρχική συλλογικότητα δημοσίευσε σχετική ανακοίνωση και φωτογραφία από το σπίτι της Αλεξίας Εβερτ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιο της Αλεξίας Εβερτ, ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε την παραίτηση της Αλεξίας Εβερτ από τον Δήμο Αθηναίων. «Ζήτησα από την Αλεξία Έβερτ την παραίτησή της και την ευχαρίστησα για τη σημαντική της προσφορά από τη θέση της Αντιδημάρχου. Η ίδια μου εξέφρασε την επιθυμία της να παραιτηθεί και από τη θέση της δημοτικής συμβούλου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπακογιάννης.

 

ΕΛΤΑ: Προσοχή μην ανοίξετε αυτό το email!


Πολλοί ήταν οι παραλήπτες ενός email του οποίο υποτίθεται ότι αποστολέας του είναι τα ΕΛΤΑ και αναφέρεται σε παράδοση δέματος. Στο email αναφέρεται ότι δεν είναι δυνατή η παράδοση του δέματος επειδή δεν έχει καταβληθεί δασμός 2,10€. Στο email υπάρχει και σύνδεσμος (link) το οποίο καλείται ο ανυποψίαστος πολίτης να πατήσει προκειμένου να πληρώσει το μικρό αυτό ποσό.

Για να γίνουν μάλιστα πιο πειστικοί οι απατεώνες αναφέρουν ότι αν δεν παραληφθεί μέσα σε 30 ημέρες το δέμα τότε θα πρέπει να τους καταβληθεί αποζημίωση 0,49€.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τα ΕΛΤΑ καλούνται οι πολίτες να ΜΗΝ ανοίγουν καν το συγκεκριμένο email και να το διαγράψουν άμεσα από το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

 

Χρηματιστήριο Αθηνών: Διαγραφή των μετοχών των εταιρειών Βωβός, Τηλέτυπος, Πήγασος, Άλφα Γκρίσιν και Χατζηκρανιώτη


Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εξέτασε περιπτώσεις μετοχών εταιρειών που εμπίπτουν στις διατάξεις του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου περί διαγραφής.

Αποφάσισε τη διαγραφή των μετοχών των ακόλουθων εταιρειών, οι οποίες τελούν σε αναστολή διαπραγμάτευσης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών: Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε, Τηλέτυπος Α.Ε, Αλφα Γκρίσιν, Πήγασος Εκδοτική και Χατζηκρανιώτη.

Ως ημερομηνία αφαίρεσης όλων των μετοχών των προαναφερόμενων εταιρειών από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών ορίζεται η Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020.

Αλλαγή στη σύνθεση του Γενικού Δείκτη

Εν τω μεταξύ, το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε την τακτική εξαμηνιαία αναθεώρηση της σύνθεσης των δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χ.Α.

Στη σύνθεση του Γενικού Δείκτη προστέθηκαν οι μετοχές της Entersoft και της Centic, ενώ αφαιρούνται οι τίτλοι της Κλουκίνας-Λάππας και της Μοτοδυναμικής.

 

Τομεάρχης νεολαίας της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος ο Αργύρης Πατακάκης.


Τομεάρχης Νεολαίας της Ένωσης Αυτοδιοικητικών Ελλάδος Νέας Δημοκρατίας, τοποθετήθηκε ο Περιφερειακός σύμβουλος Δράμας με την παράταξη Τοψίδη Αργύρης Πατακάκης και ιδού και η ανάρτησή του.

Argiris Patakakis: Μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή η τοποθέτηση μου ως Τομεάρχη Νεολαίας της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος.

“Η Ένωση των 300.000 ψήφων με Τομεάρχες νέους ανθρώπους από κάθε γωνία της Ελλάδος”

Με νέες ιδέες και όρεξη για προσφορά, οι νέοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών «ΕΝΑ» Νεκτάριο Καλαντζή, για την εμπιστοσύνη».

-Τα συγχαρητήρια κι από μας τον Αργύρη!

 

Εξαπάτησαν γυναίκα στη Δράμα. Της απέσπασαν 6.300 ευρώ προσποιούμενοι υπαλλήλους τράπεζας


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ημεδαπής, η οποία εμπλέκεται σε υπόθεση εξαπάτησης ημεδαπής που διαπράχθηκε την Πέμπτη 19-11-2020.

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη το πρωί, άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο τράπεζας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με το πρόσχημα ότι ο πατέρας της δικαιούται ως αναδρομικά το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει χρήματα.

Συγκεκριμένα, την έπεισε να καταθέσει 6.300 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, ως έξοδα φακέλων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, προκειμένου στη συνέχεια να καταβληθεί το αναδρομικό ποσό.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού και τις έρευνες των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει στην ημεδαπή δράστιδα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »