*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

Σε καραντίνα ή loc down η Ξάνθη; Οι παρανομίες του Δήμου Τσέπελη....φουλάρουν!!! "Έκαψε" το χαρτί του ο Μπούτος!

21 Νοεμβρίου

ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ… ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ή LOCK DOWN ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ… ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ!

Το ίδιο έργο το είδαμε βέβαια και με την «καραντίνα» του Απριλίου. Οι παρανομίες του Τσέπελη με τα παράνομα και μαϊμού ασθενοφόρα, την περιβόητη «αποθήκη» του Παπαβραμίδη και τα φορτηγάκια που μετέφεραν τις δωρεές… που ακόμη δεν μάθαμε ποιοι «ευεργέτες» μας έδωσαν… αλλά επαναλαμβάνεται και τώρα!

ΤΩΡΑ δηλαδή που η πόλη είναι lock down κόβονται μέσα σε λίγες ώρες… 40 δέντρα στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ και το ίδιο συμβαίνει και τα δέντρα που κόβονται συνεχώς στις παιδικές χαρές ή τους δρόμους που…κλείνουν με μια απλή… εντολή Τσέπελη, όπως έγινε το πρωί της Πέμπτης με το δρόμο του ΟΑΕΔ!

Σύμπτωση κύριοι Εισαγγελείς της Ξάνθης; Ότι οι καραμπινάτες παρανομίες του Τσέπελη, του Φανουράκη με την… έκτακτη νοσοκομειακή μονάδα με τα ράντζα, τα… «led» στα Νεκροταφεία τη Μεγάλη Παρασκευή, έγιναν κάτω από παρόμοιες συνθήκες που γίνονται και τώρα;

(σ.σ. Για να μη θυμηθώ βέβαια ότι ο Τσέπελης ακόμη και την Κυριακή που «μπάζωνε» το ρέμα για να κάνει δρόμο για τα χοιροστάσιά του… η αστυνομική δύναμη ήταν απασχολημένη με το παιχνίδι της Ξάνθης στα Πηγάδια; Σύμπτωση κι αυτό;).

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΝΕΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
ΟΙ… ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΔΕΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ!

Περιμένω με αγωνία να δω στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης (σ.σ. Αλήθεια, γιατί δεν έγινε η συνεδρίαση αυτήν την εβδομάδα με τα θέματα που αναβλήθηκαν όταν αποχώρησε ο Φανουράκης;), τι νέες ερωτήσεις θα καταθέσει η παράταξη Παπαχρόνη…!

Αγωνία για τις ερωτήσεις…

-Όχι για τις απαντήσεις!

(σ.σ. Το δυσάρεστο βέβαια με το lock down είναι και δεν μπορούν να κάνουν και… ποδηλατικούς περιπάτους οι Τσακιρίδης και Μιχάλης Σπανίδης, ώστε να πάρουν κάποια νέα απευθείας ανάθεση από τον Φανουράκη… Τι κρίμα!).

 

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ «ΕΚΑΨΕ» ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΧΑΡΤΙ» ΤΟΥ
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΟΣ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Κακώς δυσαρεστείται με κάποια σχόλια της στήλης ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Μπούτος, διότι μόνος του επέλεξε να «ταυτιστεί» -χωρίς μάλιστα να εισπράττει την υψηλή αντιμισθία των άλλων…- τόσο πολύ με τον Τσέπελη, λες και αυτό θα «ενίσχυε» το πολιτικό του προφίλ και την δημοτικότητά του…

Κανείς δηλαδή δεν περίμενε ότι ένας Γιάννης Μπούτους, θα υιοθετούσε τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις του Φανουράκη στο Δήμο και του Ιπποκράτη Καμαρίδη στην ΔΕΥΑΞ, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να τους αναγάγει και σε… υπερασπιστές του!

Μόνος σου Γιάννη… έκανες τις επιλογές σου. Και προσωπικά πιστεύω, ότι ούτε ο Ζαγναφέρης συμφωνεί με αυτές!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »