*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Νοεμβρίου

Καφέ στο μπαλκόνι του, ήπιε ο Δημήτρης Πετρόπουλος. Έγινε 17, η υπέροχη κόρη του Δημήτρη Γεωργανά!

20 Νοεμβρίου


*Ο Ξανθιώτης μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Δημήτρης Πετρόπουλος, κατάφερε χθες να ξεπεράσει, με την βοήθεια δυο γιατρών από την Ξάνθη δυο προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν εδώ και δυο εβδομάδες αφού δεν έκρινε σωστό να πάει στο νοσοκομείο.

-Ιδού και η ανάρτησή του στο facebook με τις ευχαριστίες του στους γιατρούς που τον βοήθησαν:

«Δύο βδομάδες με πρησμένο έντερο, τη μια, και πρησμένο αστράγαλο την άλλη, και να φοβάσαι να πας στο νοσοκομείο, λόγω κορονοιου. Σήμερα αισίως έκανα να πρώτα μου βήματα. Ευχαριστώ πολύ του γιατρούς μου, Dimitris Papadopoulos, και Χρήστος Γκαρμπούνης, για την βοήθεια τους και την αμέριστη ιατρική συμπαράσταση. Επιτέλους ήπια καφέ στο μπαλκόνι. Καλημέρα σε όλους, να προσέχετε. Η υγεία ότι πολυτιμότερο».

-Δημήτρη περαστικά και… «σιδερένιος»!

……


*Απίστευτο κι όμως αληθινό!

-Η κόρη του Δημήτρη Γεωργανά την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα… 17!

-Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Δημήτρη που αναρωτιόταν στο facebook πως περνάνε τα… χρόνια!

«Περνάνε τα χρόνια ....

Έγινε 17!!!

Ο λόγος για να αναπνέω, να ονειρεύομαι, να επιμένω, να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και να της ανοίγω τον δρόμο αφαιρώντας κάθε εμπόδιο.

Χρόνια πολλά Λαμπρινή Γεωργανά ... τα όνειρα σου αποστολή μου».

-Δημήτρη να την χαίρεστε! Κι εσύ αλλά και οι παπούδες και γιαγιάδες!

……

*Τον «θαυμασμό» του για τον κολλητό φίλο του τραγουδιστή Γιώργο Γιασεμή, εξέφρασε άλλη μια φορά δημόσια με ανάρτησή του στο facebook ο Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα… παλιά γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μια φορά και έναν καιρό...!!! Mωρό μου...», για να του απαντήσει ο Αναστάσιος Τσορλίδης από την Θεσσαλονίκη ως εξής: «Γιασεμής και τα μυαλά στα κάγκελα!!!! Salonica Club».

.....

*Διαδικτυακές live «εκπομπές» από το Facebook ξεκίνησε από το… σπίτι του την περασμένη Πέμπτη 19 Νοεμβρίου ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ, των Ελληνάδικων ΚΥΤΤΑΡΟ Ξάνθης και IL POSTO Χρυσούπολης, Τόρης Παπαδήμας, αφού λόγω lock down δεν μπορεί να παίξει μουσική δημόσια κάνοντας αυτό που αγαπάει χρόνια τώρα!!!

 ……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με μια κοινή ανάρτηση στο facebook των δυο Ξανθιωτών καλλιτεχνών, του μαέστρου – πληκτρά Ανέστη Μελισσόπουλου και του τραγουδιστή, στιχουργού – μουσικοσυνθέτη Νίκου Στογιαννίδη που μας θύμισαν χθες πως γλεντούσαμε μαζί τους τις εποχές προ κορονοϊου!

-Καλό Σαββατοκύριακο!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »