*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

Οι αποκαλύψεις του "Τζίμη" για το Δροσερό και οι σακούλες που μοίραζε η Μαυρομάτη. Τα του Ευριπιδη, τω Ευριπίδη...

21 Νοεμβρίου


Ο διαμορφωτής κοινής γνώμης του Τσέπελη... ξαναχτύπησε!

(Δηλαδή η Θεσσαλονίκη θα κάνει ΜΕΘ με... ράντσα μέσα στο Βελλίδειο;
Να τους στείλει ο Δήμαρχος αμέσως τα ..δικά μας...!)

……………………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Γιατρέ ξέρεις εσύ… Μόνο στα συγγενικά Μέσα και αυτοί που σε «λιβανίζουν» θα δίνεις δημοσιεύσεις… Πρόεδρος, είσαι, ότι θέλεις κάνεις! Μέχρι για 11/9/2000 άλλοι πήραν για παράδειγμα 1944 ευρώ και 1979, ο Κοσμάς 710 ευρώ και πάτοι... Αδέσμευτη και Μαχητής!!!! Μας τά ‘παν κι άλλοι δηλαδή... Σειρά κρατάει ο άνθρωπος! Και για τα υπόλοιπα υπεύθυνος είναι ο... Λεπίδας φυσικά!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

……………………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Μέσα στην «μανία» της η αντιπολίτευση του Δήμου Ξάνθης να χτυπήσει τον Δήμαρχο Τσέπελη και την δημοτική αρχή, πολλές φορές πέφτει σε απίστευτες γκάφες και βάζει «απέναντι» ακόμη και δικούς της ψηφοφόρους, όπως έγινε πρόσφατα με την υποτιθέμενη αυθαίρετη κοπή δένδρων στην περιοχή της Εκτενεπόλ».

(Ο Τένης Καμαρίδης στις 13/11/2020 στη «Θ»)

-Δεν πειράζει Τένη. Χάρις σε σένα, που σένα επιβεβαιωθήκαμε για μια ακόμη φορά! Με εντολές Τσέπελη κόπηκαν και τα 40 δέντρα!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Άκουσα χθες τον Τζίμη από το Δροσερό να μου μιλάει μεταξύ άλλων και για το ιατρείο του Δροσερού και απλά –προς το παρόν δηλαδή- αναρωτήθηκα, γιατί νόμιζα ότι το συγκεκριμένο θέμα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ και δεν πέρασε από  το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης!!!

-Ξαναπήρε ο Ιπποκράτης Καμαρίδης από το Δήμο Τσέπελη το Ιατρείο του Δροσερού;

-Δηλαδή δεν του φτάνουν τα 1.710 ευρώ ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, θα παίρνει και 5.000 ευρώ το χρόνο για να πηγαίνει 1-2 φορές στο Ιατρείο; Καλά πως θα τα προλαβαίνει όλα; ΔΕΥΑΞ, ιδιωτικό ιατρείο και... Κοινωνικό ιατρείο στο Δροσερό;

Καλά γιατρέ μου, δεν «χορταίνεις» με τίποτα; Άσε έναν παιδίατρο  που δεν είναι δημοτικός σύμβουλος να αναλάβει το ιατρείο και να πηγαίνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ όπως εισηγήθηκε και η Αρριάνα Παπαϊωάννου, να δουν οι άνθρωποι και μια ΑΣΠΡΗ μέρα και νά ΄χουν γιατρό ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ; Έτσι θα αναβαθμίσεις με τον Τσέπελη την ποιότητα υγείας στο Δροσερό;  Όλα για τα προσωπικά σου συμφέροντα;

(σ.σ. Και πότε τα προλαβαίνεις... Μπράβο).

......

*Στο μεταξύ όπως αποκάλυψε χθες ο «Τζίμης» στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, η Κατερίνα Μαυρομάτη είχε και χθες το γενικό κουμάντο με τις σακούλες τροφίμων στο Δροσερό!  Παίρνει γι’ αυτή τη δουλειά κάποιο ειδικό πριμ; Όπως έπαιρνε την εποχή που ήταν στα Κιμμέρια;

......

*Κι επειδή ξέρω ότι όλοι θα ρωτάτε, τι περιέχουν τελικά τα  δέματα τροφίμων για τους απόρους του Δροσερού. Και σε αυτό ο Τζίμης απάντησε ακαριαία... Πορτοκάλια, μήλα, δυο πακέτα μακαρόνια, κασέρι, λάδια, ΟΧΙ όμως κρέας!

Η Κατερίνα με μια τέτοια σακούλα, αλήθεια πόσες μέρες θα την έβγαζε; Και πως κοτζάμ Μαυρομάτη και δεξί χέρι της Σπανού...

-Ανέλαβε ΑΥΤΗ ΕΙΔΙΚΑ να μοιράζει τα δέματα τροφίμων για τους άπορους;

(σ.σ. Ο Λεβέντ πάντως όταν πήγε χθες ο «Τζίμης» στο δρόμο που μοιράζονταν τα τρόφιμα... ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ! Κι ούτε έβγαλε selfies στο fb!).

……

*Αν κατάλαβα δηλαδή από το χθεσινό ευχαριστήριο του Σωκράτη Ξυνίδη στον Σπύρο Τσιλιγγίρη...

-Δεν βρέθηκε μια κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας ή κάποιος πρωτοκλασάτος κομματικός να βγάλει μια ανακοίνωση για το Σπύρο...

Ή έστω ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων και ευτυχώς που βρέθηκε ο Σωκράτης; Α, μάλιστα....

 

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι! Αν δεν υπήρχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης,
το θέμα του 12% δεν θα ΛΥΝΟΝΤΑΝ ποτέ!


Τα ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΑΜΘ μόνο τυχαία δεν ευχαρίστησαν σύσσωμα τον πρώην Υπουργό και βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη για την μάχη που έδωσε εντός και εκτός Βουλής, προκειμένου να πάρουν οι επιχειρήσεις το 12% έστω και με… τέσσερις ΚΥΑ! Που η μια διόρθωνε την άλλη…

Για να λέμε λοιπόν «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ», αν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν ξεκινούσε το θέμα με το 12% και δεν το πάλευε τόσο πολύ, πείθοντας τον Κυριάκο ότι πρέπει να το πάρουν οι επιχειρήσεις της Θράκης… ποτέ το συγκεκριμένο θέμα δεν θα είχε την θετική εξέλιξη που έχει μετά την τελευταία 4η ΚΥΑ!

-Τα του Ευριπίδη, τω Ευριπίδη και τα του Θεού τω Θεώ! Έτσι απλά... Κι όλα τα υπόλοιπα έπονται (σ.σ. Ακόμη κι αν όλοι ΣΧΕΔΟΝ οι λοιποί βουλευτές του ΑΜΘ, που αγόρευσαν και υποστήριξαν σθεναρά το θέμα του 12% στη Βουλή, συνέβαλαν και αυτοί)…!

Όπως και σημαντική φυσικά ήταν η συμβουλή και του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη, που δικαίως αισθάνεται ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »