*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ! Aμαχητί, «έκλεισε» και στα Άβδηρα, το υποκατάστημα της Πειραιώς

21 Νοεμβρίου

Παρά τις δηλώσεις του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη και το... έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που θα έκανε ή τα... λεφτά που θα απέσυρε από την εν λόγω τράπεζα, η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς σκληρά και ανελέητα χθες στις 11 το πρωί όπως κατήγγειλαν οι κάτοικοι στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου έβαλε... οριστικά λουκέτο!

Μάλιστα οι κάτοικοι των Αβδήρων δεν κατηγόρησαν μόνο τον Δήμαρχο Αβδήρων για την παθητική στάση με την οποία λειτούργησε, αλλά και τους βουλευτές του Νομού Ξάνθης με πρώτο και καλύτερο φυσικά τον Κυβερνητικό βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη που είναι ΑΠΩΝ από παντού και δεν μπήκε καν στον κόπο, να κάνει μια επίσκεψη στη διοίκηση της Τράπεζας για να διαμαρτυρηθεί.

Όπως είπαν μάλιστα οι κάτοικοι των Αβδήρων, κλείνει και η θυρίδα της Τράπεζας στο Άβατο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι πλέον των Αβδήρων και των γύρω χωριών, να πηγαίνουν πλέον αναγκαστικά στο κατάστημα της Ξάνθης όπου οι ήδη υπάρχουσες ουρές φυσικά θα... διπλασιαστούν!!!

Όπως είπε ο Πάνος Παπαδόπουλος στην «Ανοιχτή γραμμή», εγώ θα περίμενα σήμερα ο Δήμαρχος Αβδήρων μαζί με δημοτικούς του συμβούλους να βάλουν ένα πανό και να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ώστε να μην «πέσουν» τόσο αμαχητί, γεγονός που ενισχύει βέβαια το θράσος των Τραπεζών να ΚΛΕΙΝΟΥΝ το ένα υποκατάστημα πίσω από το άλλο, αδιαφορώντας αν ταλαιπωρείται ο λεγόμενος «λαουτζίκος» στις ουρές...!

-Δήμαρχε Τσιτιρίδη θέλει «μαγκιά» ο τσαμπουκάς απέναντι στους Τραπεζίτες. Κι αν πράγματι όπως λένε οι κάτοικοι, «παραδόθηκες» στη Διοίκηση της Τράπεζας με... σηκωμένα τα χέρια, επειδή δεν σε ψήφισαν οι Αβδηρίτες στις τελευταίες εκλογές....!

Ε, τότε... ακόμη πιο κρίμα!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »