*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

Τοιυς "ανακάλυψε" και το..."Μακελειό" για τις σχέσεις τους με το DEB, βαπτίζοντας τον Τσέπελη....καθηγητή Μέσης εκπαίδευσης!

27 Μαΐου
*Τέτοια δημοσιότητα ούτε ο ίδιος ο  Γιώργος Μυλωνάς φαντάζομαι ότι θα περίμενε να γνωρίσει...
Αναφέρομαι στον κολλητό του Φανουράκη που στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Τσέπελη και κατάφερε να...ΜΗΝ βγάλει τον εαυτό του!
-Αλλά να εκλέξει δημοτικό σύμβουλο τον νυν αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης! Τον οποίο στήριξαν μαζί με τον Μπακάλογλου με τριπλοσταυρία..!
....
*Χθες λοιπόν τον Γιώργο Μυλωνά έκανε «φίρμα»  το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» στο φύλλο της 25 Μαΐου 2020  αποκαλύπτοντας ωστόσο πράγματα που ο «Μαχητής» είχε αποκαλύψει τουλάχιστον...ένα χρόνο ΠΡΙΝ!
Αλλά τότε δεν έδωσε κανείς σημασία..
.......
*Τίτλος του δημοσιεύματος στο Μακελειό.gr και πρώτη αποκάλυψη:
«Αγκαζέ» με τουρκοπράκτορες της Θράκης υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, στην «αγκαλιά» του ΚΙΕΦ πολιτευτής του «υπερπατριώτη» Βελόπουλου.
Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα, υπάρχει αναφορά και στον «κολλητό» του Γιώργου Μυλωνά τον Φανουράκη και αυτά που είπε κατά την εδώ επίσκεψη  του Προκόπη  Παυλόπουλου για τα 100 χρόνια Ελεύθερης Ζωής ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας είχε μιλήσει για τους «λαούς» που συνυπάρχουν στη Δυτική Θράκη.
(σ.σ. Τα είπε πράγματι αυτά ο Φανουράκης, αλλά άλλοι του τα υπαγόρευσαν...)
.......
*Η δεύτερη αποκάλυψη; Το «Μακελειό» είχε δημοσίευμα και για τον Τσέπελη την Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020 με τίτλο, «Ντροπιαστικές εικόνες από εκπρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Την πήραν οι Τούρκοι τη Θράκη Δήμαρχε της ντουντούκας;» που αναφέρονταν στη βίντεο του πρώην αντιδήμαρχου Ξάνθης Χασάν Ογλού Φερτούν που προειδοποιούσε τους Δροσερίτες στα.... ΤΟΥΡΚΙΚΑ από 4Χ4 του Δήμου Ξάνθης,!
-Γεγονός που επίσης αποκάλυψα εγώ από την «Ανοιχτή γραμμή» κι είχε το θράσος μάλιστα ο Φερτούν πριν το «αφαιρέσει» από τον προφίλ  του!
Ισχυριζόμενος ότι εκτός από Τουρκικά, μίλησε στους Δροσερίτες και...Ρωμαϊκα, για να πάρει την σταράτη απάντηση του Πάνου Παπαδόπουλου.
-Το ΔΡΟΣΕΡΟ είναι μόνο Ελλάδα και ελληνικά μιλάνε οι κάτοικοί του.
.......
*Μάλιστα το «Μακελειό» έχει φώτο του Τσέπελη με «γραβάτα Μπέρμπερι» να εύχεται χρόνια πολλά στους μουσουλμάνους αλλά και φωτογραφία με φόντο τα....καμπαναριό τα Χριστούγεννα 2019, όταν ήδη ωστόσο ήταν...δήμαρχος Ξάνθης!
......
*Η παραφωνία και το φάουλ του δημοσιεύματος; Το «Μακελειό» εμφανίζει τον Τσέπελη ως... καθηγητή μέσης εκπαίδευσης! Προφανώς θα τον μπέρδεψε με τον Νίκο Ανταμπούφη....
.......
*Βέβαια ότι ο σημερινός Δήμαρχος πράγματι είναι καθηγητής... αλλά της ... ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ και της... λαμογιάς! Και στο να δίνει μάλιστα ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους ακόμη και... τηλεφωνικά!!!! Και να πληρώνουν  (και με δικαστική απόφαση μάλιστα), οι ΔΗΜΟΤΕΣ τις παρανομίες του!!!
Αλλά να τον «γλιτώνει» τον Εισαγγελέα –που δεν κινήθηκε παρά το ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ του «Μαχητή»- επί δημαρχίας Δημαρχόπουλου-Κυριάκου Παπαδόπουλου,  παρά την δικαστική απόφαση όπου ο δικαστής  αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι «δεν είχε τέτοιο» δικαίωμα ως... αντιδήμαρχος Ξάνθης ο Τσέπελης να δίνει αναθέσεις κλπ...».
Συμπέρασμα; Άρχισαν οι.... «χοροί» από πολλές πλευρές!
....
Και γι΄ αυτό και το παραπάνω θέμα αλλά και άλλα, το πρώτο που φωνάζω είναι.. Εισαγγελέας...για ΜΕΝΑ  ή ...γι’ αυτούς!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »