*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου ξεκινάει το Z' Palace, ετοιμάζεται το My club, σήμερα ξεκινάει το ΚΤΗΜΑ

28 Μαΐου
*Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται το φανταστικό My Club στην Ξάνθη για το μεγάλο grand opening μέσα στον Ιούνιο και ήδη ξεκίνησε την… «προδιαφήμιση» από το facebook:
«To My Club Xanthi αποτελεί το πιο συναρπαστικό καλοκαιρινό Club στην πόλη της Ξάνθης, με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.
Μοναδικά parties, DJ's.
3o Χλμ. ΞΑΝΘΗΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ
Τηλ. 2541-073536»
……
*Εντατικές ετοιμασίες όμως κάνει και το ξενοδοχείο 5* «Z-Palace» στην Ξάνθη, με επικεφαλής τη Νικολέτα Λαφτσοπούλου, που ανοίγει την Δευτέρα 1 Ιουνίου!
-Πάρτε μια «γεύση» από την χθεσινή ανάρτησή της στο facebook:
«Οι Nikoleta Laftsopoulou, Simao Laftso και 15 ακόμη βρίσκονται στην τοποθεσία Hotel Z Palace & Congress Center *****.
Άγχος.. Φόβος.. Μα το μεράκι μας για να ανοίξουμε ξανά τις πόρτες του ξενοδοχείου μας ατελείωτο!!!
Αυτό που σίγουρα μπορούμε να σας υποσχεθούμε οτι το φετινό καλοκαίρι θα δώσουμε όλο μας το είναι για την καλύτερη ασφάλεια όλων μας καθώς και την καλυτερη εξυπηρέτηση σας!
#staysafe #atzpalace #xanthi #zpalacehotel».
……
*Σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου ανοίγει και η ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» στην Ε.Ο. Ξάνθης – Πόρτο Λάγος, επιστρέφοντας δριμύτερο με ανανεωμένο περιβάλλοντα καλοκαιρινό χώρο, νέο μενού και ωράριο λειτουργίας!
-Χθες ο Τάσος Κουμουλίδης ξενάγησε τους φίλους και τις φίλες του στον υπέροχο κήπο του Κτήματος και συγκεκριμένα τους Martin Lyrou, Λίνα Μπέρτου, Παύλο Ξανθόπουλο, Σίλια Χαριστού και Γιάννη Αλεξόπουλο με τους οποίους μάλιστα φωτογραφήθηκε στην «Σκάλα της ευτυχίας»!
……
*Η περίοδος της καραντίνας λόγω κορονοϊού, έφερε στο «φως» και πολλές μουσικές συνεργασίες!
-Έτσι λοιπόν μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Μάνιας Ασλάνογλου, άλλη μια νέα συνεργασία ξεκίνησε ανάμεσα στους Ξανθιώτες μουσικούς και τραγουδιστές, Αντώνη Χειμωνίδη και Αντώνη Μουσαδέ που από χθες βρίσκονται στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου τους τραγουδιού που αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα!
……
*Νέο τραγούδι ετοιμάζει και ηχογραφεί στο δικό του στούντιο και ο Ξανθιώτης μουσικοσυνθέτης Μάριος Κιοσσές μαζί με τους συναδέλφους του Ανέστη Μελισσόπουλο στα πλήκτρα, Γιάννης Καρακασίδη στα τύμπανα και Γιώργο Ρετικα στις κιθάρες!
-Τίτλος του νέου τους τραγουδιού «ΣΕ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ»!
-Καλώς να έρθει λοιπόν κι αυτό!
……
*Ο δημοφιλής Πειρατής της Θεσσαλονίκης και βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, Παναγιώτης Γεωργίου, όπως φαίνεται από την τελευταία ανάρτησή του χθες στο facebook, απαρνήθηκε την Ξάνθη, λίγες μέρες μάλιστα από την πρόσφατη περιοδεία του!!!
-Γιατί το αναφέρω αυτό;;;
-Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος:
«Ούτε Θεσσαλονίκη ούτε Ξάνθη,εδώ είμαι δημότης,εδώ έχω φίλους,εδώ είναι όλοι οι συγγενείς μου!!! Ευχαριστώ το site Αλεξάνδρεια-Γιδάς να χαιρετίσω όσους φίλους δεν είδα ...».
Ο Ιούδας!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »