*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

5 χρόνια γάμου γιόρτασαν Ειρήνη Χαριτωνίδου και Μιχάλης Ζαμπάρας! Ξεκίνησε η σχολή Μπουζουκιού του Στέλιου Στεφανίδη

26 Μαΐου
*5 Χρόνια γάμου γιόρτασαν το Σάββατο 23 Μαΐου η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Ξάνθη για όλους», Ερήνη Χαριτωνίδου με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ζαμπάρα και ανήμερα της επετείου τους έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook:
«Η Eirini Charitonidou είναι με τον Michail Zamparas.
23 Μαΐου στις 6:08 μ.μ.
5 χρόνια γάμου σήμερα...!!! Θα πω μόνο "ευχαριστώ" σε αυτή την προσωπικότητα που με ανέχεται...!!!
#happy_anniversary #five_years #only_love»
……
*Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1, Χαράλαμπος Κυρκούσης, μας ενημέρωσε χθες μέσω facebook, ότι το τραγούδι του κολλητού του φίλου, ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργου Καρυπίδη με τίτλο: «το μισό να μ’ αγαπούσες», ξεπέρασε τις 210.000 προβολές στο You Tube:
«Ξεπέρασε τις 210.000 προβολές! Συγχαρητήρια για την υπέροχη ερμηνεία σου George Karipidis
'Το μισό να μ'αγαπούσες' #DIGITALRAYRECORDS
Στίχοι-Αγγελική Μακρυνιωτη
Μουσική- Iordanis Pavlou
Κάνε Subscribe στο κανάλι της Digital Ray Records και άκου πρώτος τις πιο hot επιτυχίες: http://bit.ly/2YijYZZ Στίχοι:Αγγελική Μακρυνιώτη Μουσική: Ιορδάνης Π...»
……
*Έτοιμο να ξανα-ανοίξει είναι το δημοφιλές Ελληνάδικο IL POSTO στη Χρυσούπολη!
-Αυτό ανακοίνωσε από το facebook ο επιχειρηματίας του Παναγιώτης Μπαϊραμισλής καλώντας όλους του φίλους του Ελληνάδικου να επιστρέψουν στη νυχτερινή διασκέδαση με… il posto nights!
……
*Κυκλοφόρησε την Δευτέρα 25 Μαίου το νέο τραγούδι της δημοφιλούς Ξανθιώτισσας τραγουδίστριας Μάνιας Ασλάνογλου με τίτλο «Μόνο μια στιγμή» και μπορείτε να το απολαύσετε πλέον στο You Tube!
-Άλλωστε γι’ αυτό τον λόγο η Μάνια βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε στούντιο της Αθήνας όπου ολοκλήρωσε την ηχογράφησή του!
-Μάνια «καλοτάξιδο»!
……
*Μαθήματα μπουζουκιού θα παραδίδει από τον Ιούνιο ο γνωστός Ξανθιώτης μπουζουξής Στέλιος Στεφανίδης και με ανακοίνωσή του στο facebook καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να μάθει τέλειο μπουζούκι να δηλώσει συμμετοχή:
«Αυτό το καλοκαίρι ξεκινάμε από τον Ιούνιο εντατικά μαθήματα για προχωρημένους αλλά και για αρχαρίους με ένα μάθημα την εβδομάδα. Καλέστε μας ή στείλτε μήνυμα!». Ιδού και το Κινητό του Στέλιου Στεφανίδη. 6907464160
……
*Από την Δευτέρα 25 Μαΐου, άνοιξε και το ψητοπωλείο «Δια χειρός Σωτήρη» στην οδό 28ης Οκτωβρίου 27, λίγα μόλις μέτρα από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης και η Μαίρη Τσιακίρογλου μας προτείνει νέες καλοκαιρινές γεύσεις:
«Μπορεί ο καιρός να μην βοηθάει αλλά το καλοκαίρι πλησιάζει… Έτσι και εμείς σας προτείνουμε σαλάτα με τρυφερά κομμάτια κοτόπουλο, φυλλώδη φρέσκα λαχανικά, φλοίδες παρμεζάνας, χειροποίητη σος...
Και στον χώρο σας στο: 2541073374».

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »