*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

Με χαμογελο η Φένια για την υποδοχή της Προέδρου-Στιγμιότυπα απο την πλατεία...

28 Μαΐου
*Πρωί – πρωί της Πέμπτης «στήθηκαν» χθες στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης, Γιάννης και Φένια Τσαγκάλα για να υποδεχθούν έξω από το Δημαρχείο (και να χειροκροτήσουν φαντάζομαι) την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου που επισκέφθηκε χθες την πόλη μας!
……
*Αντίθετα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραΐτης μαζί με τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μιχογλου και τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Ξάνθης Γιώργο Γεωργιάδη, προτίμησαν τα τραπεζάκια στο Fratelli όπου απολαμβάνοντας τον καφέ τους, περίμεναν να έρθει στο Δημαρχείο της Ξάνθης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας!
……
*Γενέθλια είχε την Τετάρτη 27 Μαΐου η αγαπημένη σύντροφος Άντζελα του Παναγιώτη Μπαϊραμισλή (επιχειρηματία του Ελληνάδικου IL POSTO Χρυσούπολης) και της ευχήθηκε από το facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου να σε χαιρόμαστε...!» δημοσιεύοντας παράλληλα και τη φωτογραφία που βλέπετε με τους δυο σε τρυφερή στιγμή αγκαλιά!
……
*Χαμός, στην κυριολεξία, γίνεται από Likes και ευχές στο facebook για το νέο τραγούδι της Ξανθιώτισσας τραγουδίστριας Μάνιας Ασλάνογλου η οποία κοινοποίησε «σύνδεσμο» στο You Tube για να το απολαύσουν οι θαυμαστές και θαυμάστριές της!!!
-Πρόκειται για μία ολοκαίνουρια διασκευή του τραγουδιού «Μόνο μια στιγμή» του Σταμάτη Γονίδη, αλλά ο τρόπος ερμηνείας της Μάνιας εντυπωσίασε όσους το άκουσαν!
……
*Αγνό μέλι… και μάλιστα με την υπογραφή της «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ», πουλάει στο γραφείο του ο γνωστός ασφαλιστής Στάθης Παπαδόπουλος!
-Παρακάτω μας δίνει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν αλλά και τον τρόπο που μπορούμε να το προμηθευτούμε σε απίστευτα χαμηλή τιμή:
«Εξαντλήθηκαν και αυτή την εβδομάδα...Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη, αλλά κυρίως σας συγχαίρω για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την κατάσταση της υγείας σας...
Περιορισμένες ποσότητες...ΜΕΛΙ ΑΓΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ...ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ...8,5 ευρώ/κιλό
ΜΕΛΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ...ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ...για:
Αγνό και εγγυημένης άριστης ποιότητας μέλι, παραγωγής μας... προπολη, γύρη, κεραλοιφες κτλ, από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Εμποροτεχνικη, που διαθέτει Χημείο, Χημικό, και Τεχνολόγο Τροφίμων.
Ενισχύστε την άμυνα του οργανισμού σας.
Δοκιμάστε το δικό μας αγνό και εγγυημένο μέλι... Είναι το καλύτερο και είναι Ελληνικό...!!!
Δεν το διαθέτουμε στο εμπόριο για να σας προφυλάξουμε από προσμίξεις με άλλα φθηνά, ρευστά και "βαρελισια"...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! Μοναδική προσφορά...
Τιμή κιλού 8,50 ευρώ... μόνο !!!
Σας συμφέρει...
Αρμόδιος για παραγγελίες και αποστολές, ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Διευθυντής Υποκαταστήματος Ξάνθης
25410.22519. & 25410.78112, κινητό: 6943246177».

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »