*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαρτίου

Και τώρα, μετά την καραντίνα στον Εχίνο, τι λένε Δημητράδες και DEB; Θα ζητήσουν συγνώμη απο την Ροφαέλα;

27 Μαρτίου
Με την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι της, απάντησε Ελληνίδα Πομάκα από το Δήμο Μύκης στον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν για τις ανθελληνικές δηλώσεις του για τα Πομακοχώρια στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον ALPHA.
(Κι έπειτα και συνέχεια...)
………………………………………
Αυθεντικό 1
Πριν από δύο  ολόκληρους αιώνες, οι Έλληνες υπεύθυνα, με ομοψυχία, ενότητα, πειθαρχία  και αποφασιστικότητα,  επαναστάτησαν απέναντι στον  Τούρκικο ζυγό,  που καταδυνάστευε τη ζωή τους
(Ο Δήμαρχος Τσέπελης στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου)
-Καλά τα λες «αδελφούλι», αλλά γη και ύδωρ στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθη, στο Τουρκικό Προξενείο και το DEB εσύ έδωσες για να εκλεγείς Δήμαρχος… Iskece! Όχι ο… Παπαφλέσσας!!
………………………………………
Αυθεντικό 2
Γιώργο, καλό σου ταξίδι. Βρεθήκαμε για χρόνια σε διπλανά έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και είχα το προνόμιο να εκτιμήσω το ήθος σου, την πολιτική σου ειλικρίνεια και τη διάθεση προσφοράς.
(Από την δήλωση του Νίκου Ανταμπούφη για τον θάνατο του Γιώργου Κολλάρου)
-Τελικά τα… διπλανά έδρανα ή… θρανία δεν ξεχνιούνται ποτέ!

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μπράβο σε αυτούς που πήγαν στο τελευταίο αντίο το μεσημέρι της Τετάρτης στα δημοτικά νεκροταφεία για να πουν το τελευταίο αντίο και να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Κολλάρο. Λίγοι μεν λόγω Κορωνοϊού (ανάμεσά τους και οι  Τσέπελης, Φανουράκης, Γ, Μπούτος, Δημαρχόπουλος κλπ) αλλά τίμησαν έναν άνθρωπο που μόνο συμπάθειες είχε στην τοπική κοινωνία…
……
*Αν η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης κυρία Ροφαέλα, έχει ανάγκη από… Ροφεαλοφύλακες υβριστές, ας μας το πει ξεκάθαρα, για να τις στείλουμε και μερικούς ακόμη…!
Αφθονούν άλλωστε στη πόλη μας, εδώ και χρόνια! Καθότι κάπου θα πρέπει να εκτονωθούν κιόλας οι άνθρωποι εκβάλλοντας τα κόμπλεξ που κουβαλάνε…!
…….
*Και τώρα που ο Εχίνος μπήκε σε καραντίνα γιατί δυστυχώς δεν υπήρχε και η πληροφόρηση των μουσουλμάνων κατοίκων ώστε να αυτοπροστατευθούν από μόνοι τους λόγω των κρουσμάτων που εμφανίστηκαν στη περιοχή…!
-Τι λένε οι… Δημητράδες αλλά και τα φερέφωνα του Τουρκικού Προξενείου που είχαν το θράσος ως DEB να βγάλουν και έγγραφη ανακοίνωση; Περιμένω με αγωνία να δω την αντίδρασή τους! Διότι δυστυχώς αυτοί είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που εκτέθηκαν!
……
*Ραγδαία αύξηση των νεκρών στη Τουρκία του Ερντογάν λόγω κορωνοϊού! (σ.σ. Πάνω από 70 μέχρι στιγμής), 15 νεκροί, 561 νέα κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο με τον θάνατο μάλιστα της 33χονης Ντιλέκ να συγκλονίζει και  τους Έλληνες !!!
«Ας πέσει αυτός ο πυρετός! Άσε με πια. Θα λιποθυμήσω», τα τελευταία της λόγια στο fb λίγο πριν φύγει από τη ζωή…!
Κι ακόμη τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στην γείτονα Τουρκία…! Δυστυχώς, γιατί όταν πιάνει το σπίτι του γείτονά σου φωτιά… να φοβάσαι κι εσύ που είσαι δίπλα του!

ΞΑΝΘΗ για όλους: Καλό ταξίδι Γιώργο
Η Παράταξη Ξάνθη για όλους,
Εκφράζουμε τη λύπη μας για το χαμό του Γιώργου Κολλάρου και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.
Ο Γιώργος Κολλάρος υπήρξε καθηγητής στο ΔΠΘ, μέλος της τοπικής επιτροπής του Κ.Κ.Ε. Ξάνθης και τέως δημοτικός σύμβουλος. Ήταν ένας ευαίσθητος και ευγενής άνθρωπος, με έντονη πολιτική δράση, αγωνιστής για τα δικαιώματα των πολλών.
Καλό ταξίδι Γιώργο.
Ξάνθη 25 Mαρτίου 2020
Δημοτική Παράταξη
«ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ»

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ «ΦΑΝΕ» ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΣΕ… ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΗΣ!
Ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί κάποιοι από τη Μειονότητα που ζουν στην  Ορεινή περιοχή, ότι ο Κορωνοϊός είναι ένας αδίστακτος και ύπουλος ιός που κυκλοφορεί ανάμεσά μας και ανά πάσα στιγμή μπορεί να μεταδοθεί αστραπιαία όχι μόνο σε μας αλλά και σε όλο τον περίγυρό μας, τους φίλους μας αλλά και αυτούς που τυχαία θα βρεθούν στο δρόμο μας…!
Έτσι λοιπόν, απορώ ειλικρινά πως αυτοί οι ανεγκέφαλοι τόσο απερίσκεπτα τα έβαλαν με τον  Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ, επειδή ζήτησε εκτός από το χωριό του Εχίνου, να μπουν σε καραντίνα και όλα τα χωριά του Δήμου Μύκης!
Εγώ απλά θα τους ρωτήσω…
-Τυχαία ο Νομός Δράμας αλλά και Καβάλας δεν είχε μέχρι σήμερα ούτε ένα κρούσμα; Σε αντίθεση με το Νομό Ξάνθης που όπως εξ’ αρχής γράψαμε, πήγαινε για… ρεκόρ; Το γράφαμε και κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου αλλά άπαντες σιωπούσανε; Και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε; Για μια ακόμη φορά;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »