*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαρτίου

Ο θρασύτατος Ανθέλληνας Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσείν Ριτβάν, τα Πομακοχώρια, ο «αδελφούλης» του κ.Τσέπελης και ο Μέτιος!

27 Μαρτίου
*Τον "ενόχλησε" τον Δήμαρχο Μύκης που ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στον ALPHA μίλησε για Πομακοχώρια κι όχι για....ΤΟΥΡΚΟχώρια! Άθλιότερος δεν γίνεται!

*Για την «περίπτωση» του Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν που εκλέχτηκε Δήμαρχος Μύκης μετά από την ωμή παρέμβαση του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ έχω αναφερθεί και στο παρελθόν.
Πρόκειται όχι μόνο –έτσι απλά…- για ένα εγκάθετο της Άγκυρας που στην Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου αντί να πάει να παρακολουθήσει την σχολική παρέλαση  της  Σμίνθης πήγε... εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και έβγαζε… φωτογραφίες στο fb, αλλά για τον γνήσιο προπαγανδιστή του Τουρκικού Προξενείου!!!
.......
*Και με πιο απλά λόγια, εμένα καθόλου μα καθόλου δεν με παραξένεψαν οι απίστευτες δηλώσεις του στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον Alpha για τα  Ελληνικά Πομακοχώρια αλλά και τα όσα είπε για την... αυτοδιαχείριση των μουσουλμάνων της Ορεινής περιοχής!
Τον ηξεύρω τον συγκεκριμένο κύριο και ειλικρινά καθόλου μα καθόλου δεν με παραξένεψε που αντί να μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ορεινή περιοχή του Εχίνου με τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού και τον θάνατο του 72χρονου συγχωριανού του, εμφανίστηκε... «παρεξηγημένος» που ο ατυχής Τάκης Χατζής χαρακτήριζε τα Ελληνικά Πομακοχώρια ως... Πομακοχώρια!
.......

*Μπορείτε να μιλάτε  για μειονότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες ορολογίες, όχι όμως ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ... επέμενε στον δημοσιογράφο που αναγκάστηκε μάλιστα (σ.σ. Λίαν επιεικώς...), να καταπιεί την γλώσσα του, όχι όμως για... Πομακοχώρια! Δώστε μας το δικαίωμα της αυτοδιαχείρισης είπε χαρακτηριστικά;
-Δηλαδή...;
-Γιατί Πομακοχώρια κι όχι.... ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΑ!
.......
*Από πού όμως κι ως που ο εν λόγω Δήμαρχος, μίλησε με τέτοια θρασύτητα στο δημοσιογράφο, επιχειρώντας απροκάλυπτα να ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙ υπέρ της Τουρκίας με τις θέσεις που εξέφραζε;
Μα γιατί ενώ ξέρουν πολύ καλά, τόσο ο Δήμαρχος Τσέπελης όσο και ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος  Μέτιος, «τι καπνό φουμάρει ο εν λόγω Δήμαρχος Μύκης...» κι ενώ γνωρίζουν φυσικά πόσο επικίνδυνες είναι και οι θέσεις που εκφράζει, όχι μόνο τον έχουν υπό την «προστασία» τους, αλλά και τον προώθησαν και τον προωθούν παντού, καθότι τον θέλουν στις επόμενες Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές να τον ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ για τις πολιτικές τους φιλοδοξίες, δηλαδή να τους... φέρει χάρις στους «προστάτες» του, ψήφους και να επανεκλεγούν!
.......
*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, ειδικά ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος είμαι σίγουρος ότι μετά τις δηλώσεις του Δήμαρχου Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν στην εκπομπή του   Τάκη Χατζή στον «ALPHΑ» αισθάνεται πλέον...άβολα, αφού είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος έβγαλε ότι είχε μέσα του (σ.σ. Προφανώς τον εξόργισε ο όρος Πομακοχώρια...), υπερβάλλοντας σε ΤΟΥΡΚΙΣΚΟ,  όπως και ο «πατριώτης» Δήμαρχος Τσέπελης....
Ωστόσο δεν παύουν και οι δυο να έχουν τις σοβαρές ευθύνες τους για το θράσος και την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου κυρίου.
Ο οποίος όπως μας είπαν και πολλοί μουσουλμάνοι, διετέλεσε και...»εργολάβος» ψυχών και ανθρώπων στην Ορεινή περιοχή, στέλνοντας δεκάδες από αυτούς στο εξωτερικό (Γερμανία, Ολλανδία κλπ) για δουλειά!
Και γι’ αυτό προσπάθησε ενώ ο Δήμαρχος Τσέπελης μιλούσε για 1000 τουλάχιστον επαναπατρισθέντες μουσουλμάνους από το Εξωτερικό, αυτός στις δηλώσεις του μιλάει μόνο για...100-200 έως..500!
Προκειμένου να πείσει τους πάντες ότι «ο κορωνοϊός δεν μεταδόθηκε στην Περιοχή του Εχίνου από τους εργαζόμενους μουσουλμάνους που μας ήρθαν απο το Εξωτερικό, αλλά...από μέσα!!!
Αλλά για τον κύριο Ντελή Χουσείν Ριτβάν θα επανέρθουμε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »