*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαρτίου

Ημέρα Λεύκιππου η Κυριακή 19/3, έκοψε το πρωϊ την βασιλόπιτά του σε πανηγυρική εκδήλωση! (φώτο)

19 Μαρτίου

 Μέρα Λεύκιππου το πρωϊ της Κυριακής 19 Μαρτίου, καθώς ο νεοσύστατος σύλλογος που κάνει πρωταθλητισμό από την πρώτη κι όλας χρονιά της ίδρυσής του, παρουσία περίπου 300 φίλων, μελών, παικτών και προπονητών του συλλόγου, έκοψε στον «Διογένη» την βασιλόπιτά του. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης και οι φίλοι του Λεύκιππου Καρατσάης Βαγγελης οινοποιός, Βούλα Πανερη Μικροβιολογος, Άγγελος Κουτσουρλης του Ακτινολογικού Κέντρου Ασκληπιός, Δέσποινα Γαργαβανούδη, παιδίατρος, ο Αχμέτ Κεχαγιά Ιχτσάν, δικηγόρος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Αργύρης Πλέσσιας, η πρώην τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Κατερίνα Μαυρομάτη με τον Θανάση Πανδρακλάκη κ.ά.. Το πρώτο κομμάτι μάλιστα της πρωτότυπης βασιλόπιτας έκοψε ένα από τα παιδιά των Ακαδημιών ο Μπερκάϊ που δεν αποχωρίζεται την φανέλα του Λεύκιππου και στα γενέθλιά του έκοψε τούρτα με την φωτογραφία του Λεύκιππου και την ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα. Πριν την κοπή της πίτας, μίλησαν σχετικά με τη συνεργασία τους με Λεύκιππο οι Καθηγητές Πανεπιστημίου κ.κ. Τσίτσκαρη Έφη και Χατζηνικολάου Αθανάσιος καθώς και οι κ.κ. Κοκκινόπουλος Σωτήριος, Προπονητής Καλαθοσφαίρισης και Αρχηγός της Κατασκήνωσης  Yuppi Camp Χαλκιδικής και ο κ. Πάρης Μαρκόπουλος, ασφαλιστής της εταιρίας ΜetLife, υπεύθυνος για την ασφάλιση των παικτών του Λεύκιππου. 
Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε ο δικηγόρος και Γραμματέας του Λεύκιππου Θωμάς Ξανθόπουλος. 
                                                              ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ 
Οι τυχεροί της εκδήλωσης που βρήκαν και τα φλωριά ήταν οι εξής: 1.Λαγογιάννης Γιώργος, παίχτης της ομάδας μπάσκετ, που κέρδισε μαζί με το φλουρί και 150 ευρώ, προσφορά της εταιρείας coffee win που είναι χορηγός ομαδας και Σιαμπάν Ραμαδανογλου Φωτογράφος και καλλιτεχνικός Διευθυντής της ομάδας που κέρδισε ένα 3ήμερο ταξίδι στο Πήλιο, στο ξενοδοχείο του Πόλυ Φωτιάδη. Επίσης στην εκδήλωση δόθηκαν και άλλα δώρα στους προσκεκληθέντες από χορηγούς και φίλους της ομάδας. Στη λιτή ομιλία του, ο Πρόεδρος της ομάδας Ματθαίος Σαββίδης αναφερόμενος στις Ακαδημίες, τόνισε με νόημα ότι «πρώτος στόχος τους συλλόγου μας είναι να δημιουργήσουμε Λευκιππάκια που θα αγαπάνε την ομάδα και την Ξάνθη. Να γίνουν δηλαδή καλοί αθλητές αλλά και καλοί πολίτες».
Η εκδήλωση συνέπεσε με την νίκη του Λεύκιππου στο ντέρμπι με τον Αρίωνα που τον διατηρεί στη 1η θέση του Ομίλου για το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜ με την φιλοδοξία της ομάδας να ανέβει στην Γ' Εθνική. 




 

Ο Πρόεδρος του Λεύκιππου με τον Θανάση Πανδρακλάκη και την Κατερίνα Μαυρομάτη



 Πανταχού παρών κοντά στους συλλόγους ο Πασχάλης Λύρατζης.


 *Πολλά δώρα απο τον Πρόεδρο και τους χορηγούς στις σούπερ Ακαδημίες


Πέρασε απο όλα τα τραπέζια ο Πρόεδρος του Λεύκιππου Ματθαίος Σαββίδης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »