*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιανουαρίου

Φουλ τα… κλαρίνα στο Δροσερό… φουλ όμως και οι… ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ! Το κάπνισμα ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ αν είναι παρών ο… Δήμαρχος Τσέπελης! κύριε Εισαγγελέα και κύριε Αστυνομικέ διευθυντά;!

03 Ιανουαρίου
*Αυτή πράγματι είναι η… ειδησάρα της νέας χρονιάς! Όπως λοιπόν πληροφορήθηκα από βίντεο που μου έστειλαν –και το οποίο κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο- αλλά και το ευρηματικό σχόλιο του Πέτρου Ούτση, ο Δήμαρχος Τσέπελης συνεχίζοντας να λειτουργεί ως… Τσέπελης, τουτέστιν γράφω στα υποδήματά μου όλου τους Νόμους, τους Εισαγγελείς, την Αστυνομία κλπ βρέθηκε σε καφενείο αυτές τις μέρες στο Δροσερό, όπου εκτός των… κλαρίνων, των χορών και του γλεντιού, το ΤΣΙΓΑΡΟ πήγαινε φουλ!
Και ο… Αρχηγός που υποτίθεται κάλεσε και άπασα τη διεύθυνση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης στο γραφείο του για να συνεργαστούν για την… τήρηση  της νομιμότητας, όχι μόνο ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ το κάπνισμα αλλά και… έκανε και δηλώσεις, έχοντας στο πλευρό του τον καταδικασθέντα με τελεσίδικη απόφαση Εφετείου για ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΩΝ Χασάν Ογλού Φερτούν που από την παράταξη Δημαρχόπουλου, ανεξαρτοποιήθηκε ορίστηκε… εντεταλμένος σύμβουλός του!
*Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ λοιπόν του  Πέτρου Ούτση στο XanthiPress:
«Στο Δροσερό βρέθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, όπου τον υποδέχτηκαν με κλαρίνα, τσιγάρα και ανακοινώσεις. Στο βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα, ο Δήμαρχος Ξάνθης αναφέρεται με συγκινητικά λόγια για την Αγάπη που έχει στο Δροσερό, ενώ φαίνεται να μην αντιδρά στις ανακοινώσεις νέου Αντιδημάρχου (η είναι αντιδήμαρχος, δεν καταλάβαμε) και ότι στο χώρο καπνίζουν».
*Βέβαια θα μου πείτε ότι το ίδιο σκηνικό με τους ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ δηλαδή οπαδούς του κυρίου Τσέπελη στα μαγαζιά, δεν είναι καινούργιο!
-Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στην ταβέρνα του Καραχασάν στο γεύμα προς τιμή του (μετά τούρτας) που έδωσε ο Πάνος Αμβροσιάδης, πουλέν του αντιδημάρχου…
Υποτίθεται όμως ΤΩΡΑ τα μέτρα είναι πιο αυστηρά και υποτίθεται επίσης ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης όταν κάλεσε σύσσωμη την διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης για να συνεργαστούν δήθεν για την…τήρηση της νομιμότητας!
-Κι όχι να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ τους παρανομούντες Δροσερίτες οπαδούς του ιδίου ή του κυρίου Φερτούν!
……
*Απευθυνόμενος λοιπόν πρώτα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Υγείας κ.Κικίλια ρωτάω ευθαρσώς κάθε αρμόδιο…
-Το κάπνισμα ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στα μαγαζιά αν είναι παρών σε ένα καφενείο ή μια  ταβέρνα ο… Δήμαρχος Τσέπελης κύριε Εισαγγελέα και κύριε Αστυνομικέ διευθυντά;!
Κι όχι μόνο επιτρέπεται αλλά οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ με τέτοια θρασύτητα βγάζουν και βίντεο στο fb επιδεικνύοντας τα… πακέτα με τα τσιγάρα τους;
(σ.σ. Το βίντεο φυσικά είναι στη διάθεση του οποιοδήποτε, αλλά μπορούν να το δούνε τόσο οι Εισαγγελείς, όσο και οι διοικούντες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης στο XanthiPress).
……
*Κι επειδή έχει παρατραβήξει αυτή η κατάσταση με τα καμώματα του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης να ξαναρωτήσω κάθε αρμόδιο και φυσικά και την Αποκεντρωμένη.
Ο κύριος Τσέπελης συνεχίζει και τυγχάνει κάποιας… ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ ασυλίας! Είναι υπεράνω Νόμων δηλαδή; Και στο… ΚΑΠΝΙΣΜΑ;


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »