*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιανουαρίου

Ούτε στα email του Νομικού δεν απάντησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ! Οι ειδήσεις με άλλο στυλ...!

03 Ιανουαρίου
Κάνει ότι μπορεί ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης για να μας αποδείξει 
το τεράστιο κενό που άφησε ο Ζαγναφέρης, φεύγοντας από την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης...! 
Και ειδικά όταν παίρνει το… μικρόφωνο να εκφωνήσει κάποιο λογύδριο!
………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ε, όταν οι Καμαριδαίοι παραμονές Πρωτοχρονιάς μιλάει για… μικρόψυχους, για ψέμα, λάσπη, συκοφαντία και το κυρίως… «πιάτο» του περιλαμβάνει και τις λέξεις… αχαριστία και… άσχημες ψυχές,  ε τότε! Απλά σιωπάς…
(σ.σ. Ήξερα ότι υπάρχουν ζηλόφθονες, κακές και μαύρες ψυχές… Άσχημες όμως…!).
……
*Τον πήραμε τον Τένη, τον κάναμε αρχικά εκδότη και δημοσιογράφο ενώ ήταν στο γκισέ της Τράπεζας τα πρωϊνά και τα βραδινά στο μπαρ ΟΠΕΡΑ… στη συνέχεια παρουσιαστή στο ράδιο και τα κανάλια και στο τέλος και…ιδιοκτήτη μιας εφημερίδας που με τόση ψυχή ιδρύσαμε και δημιουργήσαμε κι από πάνω έχει το θράσος να μιλάει και για…αχαριστία και άσχημες ψυχές!
Ποιος; Αυτός που μετά το τροχαίο τον Μάιο του 1998, δεν ήρθε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ να με δει στους 3-4 μήνες νοσηλείας μου στο σπίτι μου!
Κοίτα ποιος μιλάει!!! Και με τι…ομορφιά ψυχής υποδέχτηκε το 2020!
……
*Και στο ρεζουμέ. Πες μας τι άλλο θέλεις να σου «χαρίσουμε» να κάνουμε εμείς με τις… άσχημες ψυχές, πιο όμορφες… τις δικές σας ψυχές!
……
*Κι επί της ουσίας.
1. Θα μας πει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης γιατί ενώ ο Νομικός της εταιρείας του έστειλε δυο email για τις δικαστικές αντιδικίες της εταιρείας, απαξίωσε ακόμη και να του… απαντήσει;
2. Για τον… εξωδικαστικό συμβιβασμό που έκανε ΕΡΗΜΗΝ όλων και σε προσωπικό καθαρά επίπεδο… μπορεί να μας πει ποιόν Νομικό συμβουλευόταν; Δεν πιστεύω βέβαια τον Νομικό της ΔΕΥΑ Νέστου…
3. Ο Τσέπελης που κινδυνεύει εφόσον ήταν εν ΓΝΩΣΕΙ όλων αυτών που διέπραξε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ να πάει κατηγορούμενος, τελικώς ΓΝΩΡΙΖΕ ή δεν… γνώριζε για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό;
4. Και μόνο που η ΔΕΥΑΞ τελικά «απόσυρε» τα δικόγραφα και συμβιβάστηκε με ΠΡΟΣΩΠΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του Ιπποκράτη Καμαρίδη ΕΡΗΜΗΝ όλων… προεκλήθη ΖΗΜΙΑ σε βάρος και σε οικονομικό αλλά και σε ηθικό και πολιτικό επίπεδο;
(σ.σ. Το τελευταίο ερώτημα ισχύει και για τον Νομικό σύμβουλο…)
……
*Δεν θα σχολιάσω την υποδοχή του νέου χρόνου από την δημοτική αρχή Τσέπελη - Φανουράκη με… υπογράφοντα τον Ηλία Ασκαρίδη.
Κι αυτό γιατί εκτιμώ ιδιαίτερα τον d.j. Δημήτρη Σταυρίδη, που ΔΩΡΕΑΝ έπαιζε μουσική τα πέτρινα χρόνια που οργάνωνα το Ξανθιώτικο Καρναβάλι.
Αλλά και  δεν υποκαθιστώ ρόλους.
Δήμαρχος Τσέπελης είναι αυτός, ότι θέλει κάνει! Υγεία να έχει και να απολαμβάνει την… εφήμερη «δόξα» του χωρίς να κινδυνέψει όλη την θητεία του να έχει την τύχη του Θεολόγου…
……
*ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΡΟΕΣ… Συνολικά 123 πρόσφυγες - μετανάστες έφθασαν στις ακτές της Λέσβου με τρεις βάρκες, αμέσως μετά την είσοδο της νέας χρονιάς. Άλλοι 134 είχαν έρθει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Συνολικά τον Δεκέμβριο του 2019, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, σε ακτές των νησιών έφθασαν 5.247 άτομα. Από αυτά 3.681 ήρθαν στη Λέσβο, 688 στη Χίο και 878 στη Σάμο.
.....
*Τέτοια παρωδία και τέτοιο "φιάσκο" στην εκδήλωση του Τσέπελη για την υποδοχή του νέου χρόνου, φαντάζομαι ότι ούτε ο ίδιος θα την περίμενε! Αλλά ας πρόσεχε ή ας ανέθετε και αυτή την δουλειά στον Φανουράκη! Σίγουρα θα τα κατάφερνε πολύ καλύτερα απο τον Ασκαρίδη και τους υπόλοιπους!! 
-Εκτός αν αυτός ήταν ο σκοπός του! Να ...ΕΥΤΕΛΙΣΕΙ τον θεσμό της υποδοχής της νέας χρονιάς στην κεντρική πλατεία της πόλης παραμονή της Πρωτοχρονιάς, γιατί τον δημιούργησε ο...Πάνος Παπαδόπουλος με τη ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ! Οπότε δικαιολογείται!!! 

Βασιλόπιτα «γίγας» 5 τόνων, 300 τμ και με 35.000 κομμάτια 
έκοψαν στο Περιστέρι!
Η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων & Περιχώρων και ο Δήμος Περιστερίου σε μια μοναδική γιορτή δημιούργησαν τη μεγαλύτερη βασιλόπιτα, στις 31 Δεκεμβρίου 2019, στην πλατεία Δημαρχείου – σταθμός Μετρό “Περιστέρι”.
Η Βασιλόπιτα ξεπέρασε τα 35 χιλιάδες κομμάτια, τα 300 τετραγωνικά μέτρα και τους 5 τόνους βάρος και δημιουργήθηκε από 30 και πλέον βιοτεχνικά αρτοποιεία (φούρνοι της γειτονιάς). Έμπειροι αρτοποιοί ανέλαβαν τη δημιουργία της βασιλόπιτας, η οποία ξεκίνησε να δημιουργείται από νωρίς το πρωί.
Στη βασιλόπιτα τοποθετήθηκαν 200 φλουριά τα οποία θα αντιστοιχούσαν σε ανάλογα δώρα. Η πίτα κόπηκε το απόγευμα από το Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, παρουσία χιλιάδων πολιτών από το Περιστέρι και όλη την Αττική, που βέβαια ο καθένας πήρε και από ένα κομμάτι Βασιλόπιτα.
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της βασιλόπιτας ήταν: 1.950 kg Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής, 900 kg Μαργαρίνη λευκή, 670 kg Ζάχαρη, 630 kg γιαούρτι, 210 kg άχνη, 90 kg /μπέικιν πάουντερ, 730 αυγά, 980 πορτοκάλια, 65 kg ηλιέλαιο, 93 kg κονιάκ, 2,5 κουτί βανίλια.

Ξεκινούν την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις για το 2020
Το 2020 έφτασε και μαζί του θα έρθουν και οι χειμερινές εκπτώσεις που κάνουν την εμφάνισή τους τον πρώτο μήνα του χρόνου.
Συγκεκριμένα, οι εκπτώσεις θα ξεκινήσουν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου, δηλαδή στις 13 του μηνός, ενώ θα ολοκληρωθούν την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου, δηλαδή το Σάββατο 29 του μηνός.
Σημειώνεται ότι οι επίσημες περίοδοι των εκπτώσεων μέσα στο έτος είναι τέσσερις, δύο χειμερινές και δύο καλοκαιρινές, ενώ είθισται μέσα αυτά τα διαστήματα κάποιες Κυριακές τα καταστήματα είναι ανοιχτά.

ΑΝΤΙ ΕΥΧΩΝ .. ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ-ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΘΕΙ
Με μια ανάρτηση που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ υποδέχτηκε το νέο χρόνο, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης …ΑΝΤΙ ΕΥΧΩΝ, σχολιάζοντας τα παρακάτω στο f.b:
Επειδή οι ευχές που διακινούνται τις τελευταίες μέρες του χρόνου και ειδικά οι μέσω διαδικτύου γίνονται μόνο για δημόσιες σχέσεις και ουσιαστικά είναι άνευ νοήματος και περιεχομένου αντιγράφω από την έρευνα της Kapa Research ώστε μη βρεθούμε τα επόμενα χρόνια προ εκπλήξεων και έχουμε επανάληψη των "αγανακτισμένων "
1.Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΟΡΙΣΘΕΊ ΕΚ ΝΈΟΥ. Ο τόπος διαμονής τού Ελληνα θα ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, η γεννία του brain drain θα έρχεται στα πράγματα με νέα ήθη και αξίες, τα παιδιά και τα εγγόνια των Βαλκανιων μεταναστών του 1990 θα ενηλικιωνονται και θα επιβάλουν νέες τάσεις, η γλώσσα θα αντέξει αλλά το ομόγλωσσο και το ομοθρησκο θα αλλοιωθούν.
2 Νέες ανεξέλεγκτες κοινότητες- δίκτυα θα διαμορφωθούν με βασικό εργαλείο το διαδίκτυο.
3.Το γυναικείο φύλλο θα ενισχυθεί.
4.ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (Βουλευτης Υπουργός η αρχηγός κόμματος) θα έχει καταγωγή από Αλβανία.
5.Εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα θα έχει κάνει όνομα στο You Tube.
6.Το πολιτικό σύστημα θα γνωρίσει νέα κρίση αντιπροσώπευσης.
7.Η ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα αλλοιώσει τις τοπικές κοινωνίες όπως έχει συμβεί σε δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων.
8.Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση θα γίνει περιορισμένα αισθητή στην Ελλάδα. Τα συνέδρια, οι ημερίδες και τα αφιερώματα θα είναι δυσανάλογα πολλά.
ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Κώστας Ζαγναφέρης
πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

Στυλιανίδης: «Η νέα χρονιά να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα και τη Ροδόπη»
«Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αποκαταστήσουμε αδικίες, κενά και λάθη του παρελθόντος» είπε ο Βουλευτής Ροδόπης – Φανέλα με το όνομα του και το νούμερο 10 του έδωσαν ποδοσφαιριστές του Ορφέα Ξυλαγανής
Την ευχή η νέα χρονιά να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα και Ροδόπη έκανε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου από την αγορά της Κομοτηνής την οποία επισκέφθηκε προκειμένου να ανταλλάξει ευχές ενόψει του νέου έτους με επαγγελματίες και καταναλωτές.
Ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ χαρακτήρισε το νέο έτος 2020 ως μια χρονιά συμβολική και εμβληματική για τη Θράκη και δεσμεύτηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να αποκατασταθούν αδικίες, κενά και λάθη του παρελθόντος.
«Το 2020 είναι μια χρονιά κρίσιμη για την πατρίδα μας, μια χρονιά συμβολική, εμβληματική διότι συμπληρώνουμε 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό και θα πρέπει οι πολιτικές και οι αποφάσεις που θα πάρουμε αυτό το έτος να αποτελέσουν ένα νέο ξεκίνημα και για την Ελλάδα και για τη Ροδόπη. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δουλέψουμε διακριτικά, συστηματικά σε όλα τα επίπεδα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, κενά και λάθη του παρελθόντος και να βάλουμε τις βάσεις ώστε τα επόμενα χρόνια η γενιά που έρχεται να ζει σε αυτό τον τόπο και ευτυχισμένη, με ισχυρή εθνική αυτοπεποίθηση αλλά και με δημιουργικότητα, η οποία νομίζω ότι θα αρχίσει πλέον να φαίνεται και στην καθημερινότητα του πολίτη. Καλή χρονιά σε όλους», δήλωσε αναλυτικά.
Τον Ευριπίδη Στυλιανίδη περίμενε και μια έκπληξη καθώς σε γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Κομοτηνής τον περίμενε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ορφέα Ξυλαγανής οι οποίοι τον τίμησαν για την προσφορά του στην ομάδα χαρίζοντας του μια φανέλα με το νούμερο 10 και το όνομα του.

«Κάθε Σάββατο να έρχεται να μας βλέπει. Η φανέλα με το νούμερο 10 είναι από την ομάδα του χωριού του. Τον αγαπάμε πολύ σαν άνθρωπο, τον ευχαριστούμε πολύ για ότι έχει κάνει και του ευχόμαστε τα καλύτερα», δήλωσε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Ορφέας Ξυλαγανής ο Φώτης Γεωργιάδης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »