*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Δεκεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Καθε Πέμπτη Sushi night στα Φαναράκια

04 Δεκεμβρίου
*Τελικά η ΤΖΟ STAV με τις… «υποβρύχιες καταστροφές» αντικατέστησε κάθε Τρίτη στο ΚΥΤΤΑΡΟ τον Τόρη Παπαδήμα και τις βραδιές «καψούρας»;;;
-Αυτό διαπίστωσα βλέποντας στο facebook την αφίσα που ανήρτησε ο Τάκης Αλεξούδας με την οποία ανακοίνωνε την περασμένη Τρίτη 3 Δεκεμβρίου την βραδιά με την DJ ΤΖΟ STAV στο Ελληνάδικο της Ξάνθης!!!
-Λέτε να έχουμε πάλι ανακατατάξεις στο ΚΥΤΤΑΡΟ;;;
……
*Πάντως ο Κώστας Σπυριάδης είναι ο μόνος DJ στο ΚΥΤΤΑΡΟ που όχι μόνο μένει αμετακίνητος στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Ελληνάδικου αλλά δέχεται κάθε βράδυ και τους θαυμαστές του που σπεύδουν για μια selfie μαζί του!
-Όπως το εικονιζόμενο «ζεύγος» στη φωτογραφία!!!
……
*Συνεχίζει τα έκτακτα Live της η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, μέχρι την πολυαναμενόμενη επίσημη πρεμιέρα της στην ανακαινισμένη Ξανθίππη!
-Έτσι λοιπόν την περασμένη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου τραγούδησε σε μαγαζί στην Παραλία Οφρυνίου στην Τούζλα της Καβάλας!
……
*Ξεκινάνε από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και συνεχίζονται κάθε Πέμπτη βράδυ οι βραδιές «sushi night» στην ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου στην Ξάνθη!
-Μετά από απαίτηση των πελατών, ο Χρήστος Μιχαλακίδης καθιέρωσε πάλι για όλη τη σαιζόν το μενού από την Άπω Ανατολή, αφού είχε τεράστια επιτυχία.
-Για να κλείσετε τραπέζι καλέστε στο τηλέφωνο 25410 73606.
……
*Στήθηκε χθες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης και είναι εντυπωσιακό!...
-Πρέπει όμως να το προσέχουμε σαν τα μάτια μας και να ευχηθούμε να μη το πάρει ο… αέρας διότι στοίχησε περίπου 26.000 ευρώ!!!
……
*Ένα εντυπωσιακό «MOTORHEAD» Live Tribute by FULL THROTTLE διοργανώνεται αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο Nostos Live στην Ξάνθη!
Ένα συγκλονιστικό MOTORHEAD Live αφιέρωμα, από μια καταπληκτική μπάντα από την Θεσσαλονίκη, τους FULL THROTTLE..!!
Θα μας ξεσηκώσουν και θα μας ταρακουνήσουν για τα καλά με, τις αγαπημένες τραγουδάρες των θρυλικών MOTORHEAD, αλλά και όχι μόνο, καθώς θα μας παρουσιάσουν και δικά τους τραγούδια αλλά και άλλες metal διασκευές…!
Μαζί τους από νωρίς θα ξεκινήσουν την βραδιά οι Son Dorock.
Ετοιμαστείτε για μια καυτή βραδιά, all night long…!
-Πόρτες 21:45, έναρξη 22:15.
-Είσοδος 5 ευρώ.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »