*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Δεκεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ, ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;

04 Δεκεμβρίου
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ;
Ενα καθαρό ερώτημα για τον Αντιδήμαρχο Δόμησης και Αδειοδότησης Γιάννη Ζερενίδη, πριν ρωτήσουμε και την Εισαγγελία Ξάνθης τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο θέμα…
Τι συμβαίνει με τις παρανομίες και τα πρόστιμα στα μαγαζιά; Που επέβαλαν και οι Υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και που όπως μαθαίνουμε, ενώ είναι ενήμερος, δεν περνάει από την  Επιτροπή Ποιότητας  Ζωής;
Αλλά και γενικότερα με το μπάχαλο που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στη πόλη. Θα μπει κάποια τάξη; Θα γίνει κάποιος έλεγχος..; Υπάρχει υπηρεσία αδειοδότησης ή δεν υπάρχει;
(σ.σ. Εκτός αν η κυρία Βασιλούδη δεν ενημέρωσε για τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στα μαγαζιά, οπότε έχει δίκαιο και ο Ζερενίδης που δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο θέμα…).

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ 
ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ
Και να μη θέλαμε να γράψουμε λέξη για τα καμώματα, τις πρακτικές και τα… πολιτικά καμώματά του, δυστυχώς τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι πλέον τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη. Μάλιστα μετά τη γνωστή ιστορία του υπαίθριου παιδότοπου που λειτουργούσε ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ με την κάλυψη όχι μόνο του Δήμου Ξάνθης αλλά και της αστυνομίας όλο το φετινό καλοκαίρι, το ποτήρι ξεχείλισε από τη πρώτη μέρα και με τον τρόπο διοίκησή τους στη ΔΕΥΑΞ που δεν αποκλείεται να βάλει τέλος ακόμη και στην πολιτική του καριέρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αν ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου και το ένα φέρει το… άλλο!
Και με ποιο απλά λόγια…
Αρκεί να διαβάσει κανείς αυτά που κατηγορούσε ως αντιπολίτευση ο Ιπποκράτης Καμαράιδης για τα…βολέματα, τις αντιμισθίες, τις θέσεις… των άλλων βέβαια, την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση.
Και τι κάνει τώρα!
(σ.σ Με τελευταία κραυγαλέα περίπτωση βέβαια αυτή του Μούρκα… που θα έστελνε στον Εισαγγελέα για πλαστογραφία για να τον κάνει… έμμισθο βοηθό και αντιπρόεδρό του τώρα με αντιμισθία 1.710 ευρώ το μήνα!!!)
ΜΗΠΩΣ ΤΣΕΠΕΛΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ…ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΦΥΣΙΣ;
Τώρα που έγινε εκτός από Πρόεδρος της ΔΗΑΜΑΘ και Πρόεδρος στο ΣΔΑΝ ο Μανώλης Τσέπελης, μήπως ήρθε η ώρα να υλοποιήσει και να υλοποιήσει και το… ΦΥΣΙΣ; Αξιοποιώντας και τα χωράφια που αγόρασε πριν κάποιες δεκαετίες και είχαν γίνει αφορμή να τον καταγγείλουν τότε Μπένης, Ξυνίδης, Χατζημεστής κλπ που τώρα τον… στηρίζουν και με φανατισμό μήπως; Περιμένουμε όλοι με αγωνία να δούμε επιτέλους τον Τσέπελη να υλοποιεί και το «όνειρο» για το εργοστάσιο ΦΥΣΙΣ… έστω και με καθυστέρηση 20 ετών!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »