*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Δεκεμβρίου

O θυμός του Παναγιώτη Β. Πεντζουρίδη για τα…ερπετοειδή, η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Ηλία Ασκαρίδη και η αντικατάσταση της Βραδιάς Ονείρων της Θρακικής Σκηνής με d.j!

04 Δεκεμβρίου
*Ειλικρινά απορώ! Γιατί σε μια εποχή που τόσο πολύ «ευδοκιμεί» ο γιατρός και πρώην επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτης Καμαρίδης, αδυνατώ να το «χωνέψω» για το πώς είναι δυνατόν ο δημοφιλής ΠΒΠ, γραφείο τύπου και στενός συνεργάτης του επί χρόνια (σ.σ. Και στις business στη Βουλγαρία…) να αισθάνεται τόσο… ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ και οργισμένος!
……
*Μπαίνω λοιπόν χθες τυχαίας το fb και διαβάζω έντρομος τα παρακάτω (Διατηρώ την ορθογραφία):
Ο Panos Pentz νιώθει θυμωμένος:
«Προς ερπαιτοειδη και λοιπά ανθρωπιδια που ασχολούνται ακόμη μαζί μου (Δικηγόροι, Πολιτικοί και λοιποί συγγενείς):
-Οσο και αν προσπαθείτε δεν θα πετύχετε αυτό που θέλετε.
Δυστυχώς για εσάς, γεννήθηκα από δυνατούς γονείς, μεγάλωσα σε δυνατό περιβάλλον, απέκτησα εγκεφαλική δύναμη και έχω μαζί μου αυτούς που αξίζει να είναι, τους οποίους στηρίζω και πρωτίστως με στηρίζουν.
Συνεπώς, όσοι ονειρεύεστε διάφορα, κρατήστε μικρό καλάθι.
Σπέρνετε ανέμους και θα εισπράξετε θύελλες!
Παναγιώτης Πεντζουριδης
Δημοσιογράφος”
-Παναγιώτη ποιος σε πείραξε πάλι; Και φυσικά ποια είναι τα... ερπετοειδή; Πολιτικοί, δικηγόροι και λοιποί συγγενείς; Περιμένω… ξάγρυπνος για τα περεταίρω με ένα και μοναδικό ερώτημα.
-Με τον αρχηγό σου Ιπποκράτη Καμαρίδη, που τόσα και τόσα έκανε για σένα, πως είναι να δυνατόν να «τρώς» τη ψυχή σου στη Κρήτη και να μην επιστρέφεις στη Ξάνθη θα διαπρέψεις κοντά στους άλλους και συ;
……
*Απίστευτος ο νέος Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης.
Χθες στις 15.30 όρισε κατεπείγουσα… πρόσκληση για συνεδρίαση, ενημερώνοντας τα μέλη… λίγες ώρες πριν!!!
Στα «κόλπα» από τώρα ο Ηλίας! Μπράβο του.
……
*Κι επειδή ο συγκεκριμένος κύριος έχει το θράσος να μιλάει και για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του, ένα απλό ερώτημα…!
-Ούτε δήμος… Νέστου δεν είναι δηλαδή η Ξάνθη; Σού ‘δωσε χιλιάδες ευρώ για εκδηλώσεις ο Τσέπελης κι εσύ τελικά τι… κατάφερες;
Να φέρνεις έναν Ηλία Βρετό! Όταν ο  Δήμος Νέστου φέρνει στις 6 Δεκεμβρίου για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τον Χρήστο Δάντη και στις 31 Δεκεμβρίου τον Ηλία Βρετό;
Που γνωστά μαγαζιά της πόλης έφεραν με το ¼ της αμοιβής που τον πληρώνει το Κέντρο Πολιτισμού;
……
*Και φυσικά δεν σχολιάζω φίλτατε Ηλία Σκαρίδη την αθλιότητα και  αμετροέπεια να μην τολμάς ούτε να απαντήσεις στο ΓΡΑΠΤΟ αίτημα της Θρακικής Σκηνής να διοργανώσει ΔΩΡΕΑΝ την ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ για την υποδοχή του νέου χρόνου! Βραδια που διοργάγωνε επί Φ. Αμοιρίδη ακόμη όταν κατέβαζε τον Δημήτρη Χατζηϊωαννίδη απο το ρολόι ντυμένο Αϊ Βασίλη με τις μαζορέρες να μοιράσει δώρα στα παιδάκια για την υποδοχή του νέου χρόνου!
.....
-Το να αρνηθείς το καταλαβαίνω, αφού με Τσέπελη Δήμαρχο και Ιπποκράτη Καμαρίδη στο Δήμο, αναμενόμενο!
Αλλά να μην απαντάς καν; Για να βάζεις τι; D.J. και την μπάντα του Δ΄ Σώματος Στρατού για την υποδοχή του νέου χρόνου;  Άς έβαζες τουλάχιστον και τον..."Τσικουλάτα"!!!

(σ.σ. Βέβαια από το Δήμο Τσέπελη δεν περίμενα κάτι καλύτερο… αν και ήλπιζα ότι ο νέος Πρόεδρος δεν ήταν τόσο «διακοσμητικός»…Ήλπιζα αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει, διαψεύστηκα δυστυχώς οικτρά!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »