*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Δεκεμβρίου

Χρόνια στους εορτάζοντες σήμερα Νίκους και Νικολέτες! Τα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ στο Nostos

06 Δεκεμβρίου
*Η γιορτή του Αγίου Νικολάου είναι σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και γι’ αυτό θα ξεκινήσω τη στήλη με ευχές σε κάποιους φίλους, προσπαθώντας να μη ξεχάσω κάποιον!
-Χρόνια πολλά, λοιπόν, στον Ξανθιώτη επιχειρηματία του My club και του everest Νίκο Πετράκο, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης και δημοτικό σύμβουλο Νίκο Σπυριδόπουλο, τον πρώην αντιδήμαρχο αθλητισμού Νίκο Παπαδόπουλο, τον προπονητή ποδοσφαίρου της Εθνικής ομάδας Νέων και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Νίκο Κεχαγιά, την Νικολέτα Χατζηστεφάνου, τον Νίκο Επιτρόπου της ΠΑΕ Ξάνθη, τον σκακιστή Νίκο Γεωργιαδη τον Νεότερο, τον Νίκο Τσιτσέλη και φυσικά και τον ημέτερο Νίκο Κιοσσέ του ΜΑΧΗΤΗ.
-Χρόνια πολλά σε όλους και όλες και συγνώμη αν μου διέφυγε κάποιος!
……
*Το cafe-bar ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ μαζί με την ομάδα του BIG BANG Presents, φέρνουν σήμερα τον δημοφιλή Dee Jay_ZA για μια υπέροχη μουσική βραδιά!
Ο πολυτάλαντος Έλληνας dj και παραγωγός έρχεται αυτή την στο booth του Κυβερνείου για λογαριασμό του #BigBang !
Με αμέτρητες συνεργασίες σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Καναδά, γνωστός για τον διαφορετικό τρόπο που μιξάρει, υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τις μεγαλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες.
-INFO & RSV: 6932 388 390 & 6940 364 165
INBOX: Renos Tzogias & Άγγελος Χατζηκυριάκου
-Ώρα άφιξης κρατήσεων 23:30
……
*Το μουσικό σχήμα ΒΕΤ θα τραγουδήσει, για πρώτη φορά στην Ξάνθη, για τους θαυμαστές και φίλους του σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 22:00 στο cafe-bar De Novo!
Οι ΒΕΤ σας υπόσχονται μια αξέχαστη μουσική βραδιά, συντροφιά με εξαιρετικές διασκευές σε ξένες και ελληνικές επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει!
-Για ρεζερβέ καλέστε στο τηλέφωνο 25410 72319!
……
*Μπορεί να είναι λίγο νωρίς, αλλά σας προετοιμάζω από τώρα διότι το θρυλικό Ελληνικό Rock συγκρότημα «ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ», έρχεται το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στο Nostos Live στην οδό Μελετσίδου 5 στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης για μια υπέροχη βραδιά που θα μας μαγέψει με όλες τις αξέχαστες επιτυχίες του!
-Αυτό το σπάνιο Live δεν πρέπει να το χάσετε για κανένα λόγο!
……
*Και αύριο Σάββατο η ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» (στο 4ο χλμ Ξάνθης – Πόρτο Λάγος) μας υποδέχεται για να διασκεδάσουμε στον εντυπωσιακό ανακαινισμένο χώρο της μαζί με την υπέροχη ζωντανή ορχήστρα της, με την Μίνα Μπάτζιου και τον Σάκη Τσιλιγγίρη στο τραγούδι και τους μουσικούς τους, Ανδρέα Μυγδαλά στα πλήκτρα, Δημήτρη Κυριακίδη στο νταούλι και Γιάννη Γαβριηλίδη στο μπουζούκι.
-Για ρεζερβέ καλέστε στο τηλέφωνο 25410 21010 και καλή σας διασκέδαση!
……
*Και τέλος, σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 22:0, ο DJ Μαριος ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΗΣ, γνωστός από τη Lefki Ammo (Χαλκιδική) θα βρίσκεται στο BAISER cafe bar στην Ξάνθη, το οποίο αυτό τον μήνα γιορτάζει τα 28α γενέθλιά του και κάθε μέρα μας εκπλήσσει με τα events που διοργανώνει!
-Να μη λείψει κανείς!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »