*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ "Μαχαίρωσαν" και τα 4 λάστιχα του Στάθη Παπαδόπουλου! "Μπουκάλα" και ο Μάκης ο Καμπριολέ...

06 Δεκεμβρίου
Μετά τον Λύρατζη… μπουκάλα και ο ...Μάκης ο Καμπριολέ από τον γιατρό και τον Φανουράκη!
 Εντεταλμένος σύμβουλος του Τσέπελη, έγινε ο… Χασάν Ολγού Φερτούν!
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Η υποκρισία περίσσεψε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης… Λες και ο Πασχάλης Λύρατζης δεν υπήρξε πρωτόβγαλτος και «νεοσσός» στην αυτοδιοικητική σκηνή και τα ήξερε όλα από την γέννα του! Το… bullying που επιχειρεί στον νέο πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού δεν τον τιμά
(Ο Τένης Καμαρίδης για τον νέο Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη)
-Σωστός! Τον κύριο Ασκαρίδη «τιμάει» μόνο να ...υπογράφει απευθείας αναθέσεις και να τις δίνει σε… κολλητούς του Δήμαρχου Τσέπελη!
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Ο Απόστολος Αγκόρτσας στη συγκεκριμένη διετία 2018-’19, σε καμία από τις δύο Επιτροπές (Οικονομική και Ποιότητας Ζωής) δεν συμμετείχε. Κανένα Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης δεν συνέπεσε με συνεδριάσεις Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης, παρά μόνο στις 29/7/2019, όμως το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζε στις 15:00 και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στις 19:30.
(Από την απάντηση του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη στις δηλώσεις του Απόστολου Αγκόρτσα)
-Αυτά συμβαίνουν κι αυτά παθαίνεις Απόστολε όταν πας να καλύψεις το ένα ψέμα με άλλα… ψέματα! Δυστυχώς…

Σεμνά &Ταπεινά
*Προς τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη
Περιμένουμε όλοι μας να δούμε τα «υλικά» των… 24.800 ευρώ που παρήγγειλες για τον… Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης!
Πότε θα το «παραλάβεις» όμως δεν μας είπες! Πριν ή μετά από την… Οικονομική Επιροπή;
(σ.σ. Εκτός αν το… παρέλαβες ΠΡΙΝ υπογράψεις την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση!)
Περιμένουμε όλοι μας με αγωνία! Και κυρίως οι άλλοι… προμηθευτές και επαγγελματίες της Ξάνθης. Πριν υπογράψει, έχει δώσει ήδη την...ανάθεση! Απίστευτος και κατευθείαν για τον Εισαγγελέα και την Επίτροπο!
……
*Κι επειδή Ηλία Ασκαρίδη τελικά άλλα έλεγες το καλοκαίρι και τώρα ραγδαίως πλέον εξελίσσεσαι σε νέο… Τσέπελη και Φανουράκη, θα σου δώσω και μια συμβουλή!
Μην θεωρείς ότι επειδή απο πίσω σου έχεις τον Δήμαρχο Τσέπελη, θα έχεις και…"ασυλία" ώστε να κάνεις ότι θέλεις!!! Και να με προκαλείς μάλιστα , όπως έκανες στην εκδήλωση του Στρατού για την Αγία Βαρβάρα!
Γιατί είναι να μην αρχίσεις να… πηγαινοέρχεσαι στη Επίτροπο και τους Εισαγγελείς! Καθότι μόνος σου στην ουσία «χαντάκωσες»  τον εαυτό σου με αυτά που έλεγες!!! Με εικόνα και ήχο!
(σ.σ. Και φυσικά δεν σε ρωτάω ποιος ήταν τελικά ο… Πρόεδρος στη συνεδρίαση της περασμένης! Μέχρι και η Φένια κατάλαβε ότι Πρόεδρος ήταν ο Φανουράκης! Εσύ απλά… άκουγες! Κι ήθελες να… ψηφίσουν για να τελειώσει το «δράμα» σου!!!).
…….
*Ειλικρινά ο Απόστολος Αγκόρτσας δεν έχει κουραστεί να λέει ψέματα και να προκαλεί τόσο πολύ, όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και θα εκτεθεί πάλι ο ίδιος; Τιμωρήθηκε με τελεσίδικη απόφαση με 2 χρόνια φυλακή για απάτη κατ’ εξακολούθηση κι έχει και το θράσος να… κουνάει στους άλλους το δάχτυλο και να προκαλεί;
....
*Διαφάνεια εδώ και τώρα! Ας βάλει κι ο λαλίστατος γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης  τις κάμερες στις συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ κι ας βρίζει όσο θέλει ακόμη και για τη θητεία του στο στρατό τον ευγενή και έντιμο Μαρίνο Σδρέβανο! Ιδού η Ρόδος...! Κι όχι να τρέμει και να φοβάται την παρουσία του στις συνεδριάσεις! Ιδού η Ρόδος...Και μετά ας αγκαλιάζεται όσο θέλει με τον Σάββα Μελισσόπουλο μες την καλή χαρά! 

Μαχαίρωσαν και τα τέσσερα λάστιχα του Στάθη Παπαδόπουλου.
Κι όμως συμβαίνουν στη Ξάνθη! Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά…και τα 4 λάστιχα του αυτοκινήτου του Στάθη Παπαδόπουλου πήγε κάποιο ΚΑΘΑΡΜΑ και του τα μαχαίρωσε στην πυλωτή του σπιτιού του!!!
Ιδού πως περιγράφει ο ίδιος το πρωτοφανές συμβάν:
«Γύρισα σπίτι και βρήκα κάτω στην πυλωτη μου τα λάστιχα του αυτοκινήτου σχισμένα από μαχαίρι. Τόσο πολύ ενοχλούμε;;; Με κανέναν δεν έχω προστριβές ούτε διαφορές. Τι να πω... ο Θεός να τους λυπηθεί... Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...!!!
Μαχαίρωσαν και τα 4»
Και σχόλιο από μένα ουδέν!
(σ.σ. Για να δούμε η Ασφάλεια Ξάνθης, θα εντοπίσει τους… «σφάχτες» των… λάστιχων του Στάθη;)

ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΤΕΝΗ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ… ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ;
«Θα πρέπει να ντρέπεσαι Σάββα Μελισσόπουλε…γιατί ασκείς κριτική και βγάζεις ανακοινώσεις κατά του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη καταγγέλλοντας τις πρακτικές του!
Δεν τα λέει έτσι ακριβώς….αλλά τα περί «ντροπής» έτσι ακριβώς!
-Να…ντρέπεσαι Σάββα που κι εσένα εγώ και ο «Μ» σε …επηρεάζουμε (σ.σ. Έχω να τον δω και να τον μιλήσω πάνω από 8-9 τον συγκεκριμένο άνθρωπο….) και το μήνυμα του brother Τένη Καμαρίδη..!
Όποιος ασκεί κριτική στον αδελφό μου, θα τα ακούει από…μένα!
-Να γελάσω με αυτήν την πρακτική ή… να μειδιάσω! Που ο εν λόγω κύριος, ναι με νκαθυβρίζει τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων γιατί κατήγγειλαν τον αδελφό του και  Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ για σαφέστατες παραβάσεις της νομιμότητας…αλλά και ΦΙΜΩΝΕΙ παράλληλα της ανακοινώσεις τους! Η αλήθεια «πονάει» βλέπετε…
(Σ.Σ.  Ενώ δεν θα πρέπει να ντρέπονται αυτοί που άλλα έλεγαν όταν βρίσκονταν στην αντιπολίτευση κι άλλα πράττουν τώρα….Και για την ακρίβεια, κάνουν αυτά που κατηγορούσαν οι ίδιοι!)

ΓΕΜΙΣΕ ΞΥΛΑΓΑΝΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ
Ενωμένη η Ξυλαγανή δίνει το παράδειγμα της αναδιοργάνωσης του τόπου μας. Όλοι οι σύλλογοι μαζί, ο Πολιτιστικός, ο σύλλογος Γυναικών, ο σύλλογος Πατεράδων και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Ορφέας αναλαμβάνουν κοινές πρωτοβουλίες ανάδειξης της περιοχής, προβολής του τοπικού μας πολιτισμού καθώς και επίτευξης ευρύτερων συνεργασιών και συμπράξεων με αντίστοιχους άλλων οικισμών, δίνοντας το σήμα του συντονισμού και της ενότητας των τοπικών δυνάμεων.
Ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και συμπατριώτης τους τούς ενθαρρύνει και τους στηρίζει να δουλέψουν όλοι μαζί για να πετύχουμε κάτι μεγαλύτερο και σημαντικό: «Δεν υπάρχει περιθώριο να εξαντλούμαστε στις μικρές και εσωστρεφείς εκδηλώσεις. Πρέπει να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις. Να προκαλέσουμε το πανελλήνιο και διεθνές ενδιαφέρον. Να προσελκύσουμε πολλούς επισκέπτες. Να δημιουργήσουμε επιτέλους όλα τα χωριά μαζί μια νέα ανταποδοτική κινητικότητα προς όφελος της τοπικής αγοράς και κοινωνίας...».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »