*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Δεκεμβρίου

7 στα 7! Λεύκιππος Ορόσημο-Ζέφυρος 76-67 με κορυφαίο τον Χρήστου! Παρών στο παιχνίδι και ο Κ. Ζαγναφέρης

08 Δεκεμβρίου

 *Λιγότερος κόσμος απο άλλες φορές στις κερκίδες λόγω του κρύου αλλά και της εκδήλωσης του Δήμου Ξάνθης!

 Οι μπασκετικοί Γιώργος Μακρής και Κώστας Ζαγναφέρης κοντά στο Λεύκιππο Ξάνθης.
 Ορθιος ο Τσίλογλου παρακολουθεί με αγωνία το πρώτο και δεύτερο δεκάλέπτο

 Τα "πήρε" κάποα στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ο "Μαρινάκης" του Λεύκιππου αλλά ο τυμπανιστής της ομάδας τον...ηρέμησε!



Νέα νίκη για τον Λεύκιππο Ορόσημο, η έβδομη σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς η ομάδα του Χρήστου Βαχαρίδη και του Λεωνίδα Μαγιάννη παρόλο που  δυσκολεύτηκε, κατάφερε να φτάσει… στο ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 76-67. Δυστυχώς απο τη μια το κρύο κι απο την άλλη η εκδήλωση του Δήμου Ξάνθης για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δήμου συνετέλεσαν ώστε να υπάρχει λιγότερος κόσμος απο τις προηγούμενες φορές. Λίγοι...αλλά γενναίοι στις κερκίδες του Φ. Αμοιρίδης. 
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή με τον Ζέφυρο να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και να αποδεικνύει ότι η βαθμολογική του θέση είναι εντελώς πλασματική. Το πρώτο δεκάλεπτο βρίσκει την ομάδα του Ζέφυρου να προηγείται με +5 (17-22) για να καταφέρει ο Λεύκιππος Ορόσημο να ισοφαρίσει με το τέλος του α΄ ημιχρόνου (36-36).
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Λεύκιππος Ορόσημο μπήκε δυνατά για να καταφέρει να πάρει μια διαφορά μέχρι και 17 πόντων και να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο στο +11 (58-47).
Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ζέφυρος καρδιοχτύπησε τους φίλους του Λεύκιππου Ορόσημο με την ευστοχία του αλλά οι παίκτες των Χρήστου Βαχαρίδη και Λεωνίδα Μαγιάνη κατάφεραν τελικά να πάρουν την νίκη με 76-67.
Πρώτοι σκόρερς οι Χρήστου με 21(1) πόντους και Παλλάκης με 15.
Τα δεκάλεπτα: 17-22, 36-36, 58-47, 76-67
Διαιτητές: Λάλλα-Τσαούση
Λεύκιππος Ορόσημο: (Βαχαρίδης-Μαγιάννης) Παϊτάρης, Ιορδάνογλου 13 (4), Στεργίου, Νταβουλτζόπουλος 2, Ζαμπάκης 2, Βοϊβατόπουλος 12, Νικολόπουλος 8 (1), Μακαρατζής, Γρούδος 3 (1), Παλλάκης 15, Ιωαννίδης, Χρήστου 21 (1)
Στην συνέντευξη των δυο προπονητών  Βαχαρίδη (Λεύκιππος) και Αλεξανδρίδη (Ζέφυρος)  και οι δυο στάθηκαν στα λάθη των παιχτών τους, με τον Αλεξανδρίδη πάντως του Ζέφυρου να παραδέχεται την ανωτερότητα του Λεύκιππου. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »