*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Δέντρο ύψους 15 μέτρων φέρνει ο Φανουράκης! Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ...

13 Νοεμβρίου
Υποκλίνομαι στον… Δημήτρη Γαλανόπουλο, την Πόπη και τους συνδικαλιστές! 
Και με την… υπογραφή μου!
…………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚO 1
Όλοι οι εκπρόσωποι της Τουρκικής κοινότητας Δυτικής Θράκης ήταν παρούσα στην τελετή.
Μεταξύ των συμμετεχόντων στην τελετή αυτή τη φορά, ήταν ο Μανώλης Τσέπελης, ο οποίος πρόσφατα εξελέγη Δήμαρχος Ξάνθης και Έλληνας πολιτικός υψηλού επιπέδου. Αυτό δεν είναι μια συνηθισμένη κατάσταση για εμάς.
(Από την επιστολή του Προέδρους της  Ομοσπονδίας Ευρώπης Τούρκων Δυτ. Θράκης κ. Χαλίτ Χαμπίπογλου στους Τούρκους Ομοεθνείς του)
-Όπως τα…. δίνει όλα στους Τούρκους, γίνεται αυτομάτος…Έλληνας πολιτικός υψηλού επιπέδου!
…………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚO 2
Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι… κ…! Η παροιμία ταιριάζει γάντι σε κάποιους που ψάχνουν και αναζητούν ρόλους το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ δεν ξέρουν να αρθρώνουν λέξεις, επιχειρούν να το παίξουν και πολιτικοί αναλυτάδες
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «Θράκη)
-Δεν ξέρω βέβαια ποιους εννοείς Τένη μου…αλλά εσύ ως μιλάς δεν μας είπες ακόμη!

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ποιος στη χάρη μας αφού ο Μανώλης Φανουράκης φέρνει Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 15 μέτρων! Και για πρώτη φορά το επικροτώ απόλυτα, γιατί πέντε χρόνια φώναζα επί Δημαρχόπουλου…
Και το έργο κι ο στολισμός να ξεκινάνε για τα Χριστούγεννα και τις γιορτές από τον Νοέμβριο, αλλά και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα μπει, να θυμίζει εποχές Φίλιππα Αμοιρίδη!
….
*Ποιο θα είναι το κόστος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν ξέρω βέβαια μολονότι κι ο Φανουράκης πλην του Λύρατζη όπως αποδείχτηκε έχει προσβάσεις στο Λαγκαδά!
Ωστόσο αξίζει η πόλη ένα όμορφο και πολύ ψηλό και λαμπερό δέντρο!
….
*Τι μου κάνει ωστόσο εντύπωση μέχρι στιγμής; Μα ότι μόνο ένας  Σάββας Μελισσόπουλος στην ουσία έμεινε και κάνει πλέον αντιπολίτευση! Σοβαρή αξιόπιστη και αποκαλυπτική…
Προκαλώντας τον πανικό σε Τσέπελη και Φανουράκη!
Όλοι οι άλλοι…ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ!
……
*Και που βρίσκεται αυτήν την περίοδο ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος; Ειλικρινά δεν γνωρίζω, αν και έχω την εντύπωση ότι ο πρώην Δήμαρχος κινείται σε άλλο… επίπεδο!
Ότι είναι να φανεί πάντως, θα φανεί σύντομα…! Ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο..
……
*Όπως φυσικά ΣΙΓΗ επικρατεί και με το θέμα της ΔΕΥΑΞ. Όπου όλοι περιμένουμε να μάθουμε τελικά ποιος ξέρει καλύτερα… νομικά! Ο Πρόεδρος ή ο Νομικός!!!
……
*Με κάλεσε (κι εμένα) ο Στρατηγός σε γεύμα που θα παραθέσει για τους…εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ!!!
Και του απάντησα βέβαια στην πρόσκλησή του καταλλήλως…!
Να πάω και να… τσουγκρίσω δηλαδή το ποτήρι μου με τον Στρατηγό που ήταν δίπλα στον Τσέπελη στην παραλαβή της… Ελληνικής Σημαίας; Τον...Δήμαρχο Iskece; Ευχαριστώ αλλα δεν θα πάρω...!

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ!  ΤΩΡΑ… ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ…FB!
Παρουσία συγγενών και φίλων με την μητέρα του να νοιώθει ιδιαίτερα συγκινημένη, ορκίστηκε χθες από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη νέος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης ο Πάνος Αμβροσιάδης στη θέση της παραιτηθείσας πρώην δημοτικής συμβούλου Χρυσούλας Δημούδη .
Παρόντες στην ορκωμοσία και αρκετοί συνάδελφοί του αλλά και η Φένια Τσαγκάλα με την Σοφία Ψωμά, τον Βαλάντη κλπ
Στην ορκωμοσία ήταν παρούσα και η Δημαρχίνα Έλλη Τσέπελη, ενώ αίσθηση προκάλεσε η ταυτόχρονη παρουσία των Χασάν Ογλού Φερτούν και Μάκη Καμπριολέ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »