*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

Φανουράκης: Όποιος είναι κόντρα με τον..."μεγάλο"! Οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

31 Αυγούστου
Τι Δημαρχόπουλοι και Ζαγναφέρηδες. Της ΠΡΩΤΗΣ σειράς με την… πρώτη ο  Τσέπελης! Κι όταν είδε ότι απουσίαζε από τη θέση του Μητροπολίτης που είχε προσκληθεί στην ορκωμοσία της Περφέρειας, αφαίρεσε το χαρτάκι από τη θέση του και… κάθισε αυτός! Μόνο η πρώτη σειρά αξίζει σε έναν Τσέπελη! Μόνο Μητροπολίτης δεν θα καταφέρει να γίνει στο τέλος...
………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Κι άντε οι Σπύρος Τσιλιγγίρης (βουλευτής) και Εμμανουήλ Τσέπελης (Δήμαρχος Ξάνθης) πολύ ορθά και σωστά, πήγαν στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου και των νέων Περιφερειακών συμβούλων…
Ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης τι ήθελε εκεί; Περιμένοντας μάλιστα τον Αντώνη Πασχάλη να  του βρει και την κατάλληλη θέση;
Να αποδείξει ότι συνεχίζει και έχει κάποιο… ρόλο; Καληνύχτα Κώστα αλλά αυτό συμβαίνει πάντα με τους πολιτικούς, όταν άλλα λένε το πρωί, άλλα το βράδυ και την επομένη μέρα… ξαναλλάζουν!
……
*Όποιος είναι με τον Παπαδόπουλο, να ξέρετε ότι θάχει απέναντί του τον… Μεγάλο! Who is…ΜΕΓΑΛΟΣ; Έστειλε ο Φανουράκης στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του αλλά και σε… επικεφαλής δημοτικής παράταξης!!
-Μεγάλε και ένδοξε Φανουράκη!  (σ.σ. Για να είμαι πάντως ειλικρινής, ειδικά από σένα τέτοιο μίσος δεν το περίμενα…Αλλά από την άλλη σε κατανοώ πλήρως! Αν αυτές είναι οι ΕΝΤΟΛΕΣ του Αρχηγού, οφείλεις εσύ να τις τηρείς…ως ο έντιμος και καθαρός υπαρχηγός του! Και Νο 2 του Δήμου Ξάνθης.
Οπότε και άφες αυτοίς…
……
*Βέβαια αυτά τα φαινόμενα εγώ τα έζησα –για να είμαι ειλικρινής- και επί…Σγουριδισμού που διαφέντευε όλη την Ξάνθη κι είχα απέναντί μου την μισή κοινωνία και σύσσωμους σχεδόν όλους τους άλλους εκδότες!
Τον Τσέπελη να φοβηθώ; Ή το… DEB; Ή τους… γνωστικούς πρωτοκλασάτους του που χαρακτηρίζουν εμένα…τρελό;
……
*Τι μου έκανε εντύπωση; Ότι όταν ρώτησαν τον Φανουράκη, ποιος είναι ο… “Αρχηγός» που του έδωσε να μεταφέρει την εντολή… στοχοποίησης του Πάνου Παπαδόπουλου..
-Νόμισα ότι αναφέρεται στον βουλευτή… Σπύρο Τσιλιγγίρη!

14χρονος διέρρηξε δυο σπίτια στην Καβάλα
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, σε βάρος 14χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 26 έως 28-6-2019, διέρρηξε δύο οικίες στην Καβάλα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα και δύο εργαλεία.

ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΣΕΠΕΛΗ ΜΕ… DELIVERY! ΔΙΑ ΜΕΣΩ… ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ!
Και μια απάντηση οφείλω όμως στο Νο 2 του Δήμου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη που πήγε σε αυτοδιοικητικούς (και της δικής του παράταξης, αλλά και της αντιπολίτευσης…), λέγοντάς τους μεταξύ των άλλων και τα εξής:
-Να… ξέρετε, όσοι είστε με τον… Παπαδόπουλο, θα έχετε… ΑΠΕΝΑΝΤΙ τον… Μεγάλο!
-Και ποιος είναι ο… «μεγάλος», του είπε με απορία ένας από τους αυτοδιοικητικούς;
-Ο Τσεπελης! Του απάντησε…
-Ε, τότε να ‘ρθεί ο ίδιος ο Τσέπελης να μας τα πει. Και να εισπράξει και την απάντηση… Στόμα δεν έχει; Πήρε την απάντηση…
-Αλήθεια «αδελφούλη» Μανώλη! Κατανοητό να μας μισείς και να θέλεις (κι εσύ…) να μας «εξοντώσεις» όπως στο παρελθόν και κάποιοι άλλοι πολιτικοί…
Είναι όμως ανάγκη αυτές τις απειλές σου, να μας τις «στέλνεις» με delivery τον Φανουράκη; Εσύ ένας… λαοπρόβλητος Δήμαρχος, μιλιά δεν έχεις; Δια μέσω… Φανουράκη θα τα μαθαίνουμε;

Ενισχύεται με επιπλέον προσωπικό η Υπηρεσία 
Καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης
Υπογράφτηκαν στις 30 Αυγούστου 2019 από τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο οι 25 από τις 33 αποφάσεις διορισμού μόνιμου προσωπικού στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης. Οι συγκεκριμένες θέσεις στελεχώνονται έπειτα από τη σχετική προκύρηξη του ΑΣΕΠ.
Η υπηρεσία ενισχύεται σήμερα με τις εξής ειδικότητες: 20 ΥΕ Εργάτων Καθαριότητας, 1 ΔΕ Ηλεκτρολόγων, 1 ΥΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων και 3 ΔΕ Οδηγών. Τέλος, εκκρεμούν ακόμη 8 αποφάσεις διορισμού, για τις οποίες αναμένεται η σύμφωνη γνώμη από τον ΑΣΕΠ σχετικά με τον έλεγχο προσκομισθέντων δικαιολογητικών των υποψηφίων.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, Πραξιτέλους και Ηλιουπόλεως
Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος κατά τη μια διεύθυνση κίνησης των οχημάτων στην δυτική είσοδο της πόλης. Λόγω του επικείμενου κυκλοφοριακού φόρτου εξαιτίας των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης και για την ασφάλεια των διερχομένων, οι εργασίες θα συνεχιστούν μετά το πέρας των εκδηλώσεων.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης, κατά τις πρωινές ώρες, σε τμήμα  της οδού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου (από οδό Στ. Βλαχοπούλου μέχρι οδό Λ. Σοφού), οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019. Το ίδιο διάστημα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Πραξιτέλους και Ηλιουπόλεως έως την οδό Εθ. Αιμοδότη.
Οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στις  παραπάνω οδούς, με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου (11:00) εκλογή των μελών του Προεδρείου 
του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Από τον Δήμο Αβδήρων πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
ΠΡΟΣ: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως πίνακας αποδεκτών)
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γενισέας την 1η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ., ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019, αντίστοιχα.
Ο Προεδρεύων Σύμβουλος
Μαυρίδης Νικόλαος

Συγχαρητήρια του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης 
στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων
Η Εκτελεστική Γραμματεία (Ε.Γ.) του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και τους γονείς τους που στάθηκαν αρωγοί στην επίπονη ψυχικά και σωματικά προσπάθεια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Αυτή η επιτυχία ήρθε μετά από πολύ κόπο και θυσίες από γονείς και παιδιά.
Η επιτυχία τους αποτελεί δικαίωση για τον σκληρό αγώνα που έδωσαν.
Η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης θέλει ακόμη να τονίσει στα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους, αλλά δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα και δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είτε στη σχολή που επιθυμούσαν ότι, ευκαιρίες θα τους δοθούν πολλές. Δεν πρέπει να απογοητεύονται, η ζωή είναι μπροστά τους και θέτοντας νέους στόχους θα ξεκινήσουν να τους κατακτήσουν. Η επιτυχία στη ζωή είναι το αποτέλεσμα ενός διαρκούς αγώνα και δεν κρίνεται μόνο από μια μάχη.
Ένα ατυχές αποτέλεσμα μπορεί να είναι μαζί και μια ευκαιρία για μια νέα αρχή, ανοίγοντας νέους ορίζοντες.
Καλή σταδιοδρομία σε όλους !!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΞΑΝΘΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ      ΕΡΙΦΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »