*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Αυγούστου

Μεγάλη κοσμοσυρροή στη συναυλία του Μίμη Πλέσσα το βράδυ στο Λιμνίο Ξάνθης. Θερμό ευχαριστώ απο τον Κώστα Ζαγναφέρη

25 Αυγούστου

Με τη μαγική συναυλία του αγαπημένου  μοσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα κορυφώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου οι εκδηλώσεις για το φεστιβάλ Via Egnatia στην Ξάνθη που διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης. 
Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός μουσικοσυνθέτης, τραγούδια τα οποίου έγραψαν μεγάλη ιστορία και ιδίως στον Ελληνικό κινηματογράφο, βρέθηκε στο Λιμνίο συνοδευόμενος από τη Σοφία Βόσσου, τον Αντώνη Λουδάρο, τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τη Χρύσπα που τραγούδησαν παλιές αλλά και νέες  του επιτυχίες, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν εκατοντάδες Ξανθιώτες που τους χειροκρότησαν θερμά στο τέλος της εκδήλωσης.
Σημειώνεται ότι το κοινό καλωσόρισε με θερμά λόγια καταχειροκροτούμενος ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ευχαριστώντας όλον το κόσμο για την συμμετοχή του, ενώ με συγκίνηση αναφέρθηκε και στο δικό του πολιτικό "αντίο" απο το συγκεκριμένο αντίο, χωρίς αυτό να σημαίκνει οτι το πολιτικό του ταξίδι δεν  συνεχίζεται...το αντίθετο μάλιστα.
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν και πάλι στο Λιμνίο στις 9 το βράδυ της Κυριακής με την αναβίωση του θερινού κινηματογράφου σε συνεργασία με την ΦΕΞ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »