*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Αυγούστου

Όλη η Ξάνθη αποχαιρέτισε με δάκρυα στα μάτια το πρωί του Σαββάτου στο Εράσμιο, τον Απόστολο Τσιλιγγίρη!

25 Αυγούστου

Με ιδιαίτερα μεγάλη συγκίνηση όλος ο Νομός Ξάνθης αποχαιρέτισε τον 52χρονο Απόστολο Τσιλιγγίρη, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και αγρότη το πρωί του  Σαββάτου στο Εράσμιο Ξάνθης.
Μάλιστα στο ύστατο χαιρετισμό, παραβρέθηκαν πλην του βουλευτή και συγγενή του Σπύρου Τσιλιγγίρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Κουρτίδης και Δημήτρης Γαλανόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης και πολύς κόσμος.
Ήταν συγκλονιστικές οι εικόνες με τα δυο του παιδιά, τον 25χρονο Γιώργο Τσιλιγγίρη (μέλος στο Δ.Σ. του Κυνηγητικού Συλλόγου Ξάνθης) και τον Γιάννη (μέλος της Τοπικής Ν.Δ. Ερασμίου) να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν για τον χαμό του πατέρα τους.
Όπως είναι γνωστό ο 52χρονος  Απόστολος Τσιλιγγίρης βρήκε τον θάνατο από ανεύρυσμα στη καρδιά που του προκάλεσε ανακοπή, το πρωί της Παρασκευής κι όχι από τη σύγκρουση της μηχανής που οδηγούσε όταν μετά το καρδιακό επεισόδιο, χτύπησε επάνω σε περίφραξη.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στα δυο του παιδιά τον Γιώργο και τον Γιάννη, στον πρώην Αντιδήμαρχο Μάκη Τσιλιγγίρη και γενικότερα σε όλο το Εράσμιο που τον αγαπούσε ιδιαίτερα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »