*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Αυγούστου

Στη ΔΕΥΑΞ γιατρός και Μούρκας, διευθύντρια στο Δήμο Τσέπελη η Μανά...ξεκινάει η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

29 Αυγούστου
*Στο γωνιακό της Βενιζέλου χθες  το πρωί για καφέ ο δικηγόρος Γιάννης Παπαχριστόπουλος με τον δημοτικό σύμβουλο του Τσέπελη  Ιπποκράτη Καμαρίδη και την εκπρόσωπο του γνωστού «Παιδότοπου» κυρία Ζαφειρίου.
Προφανώς θα συζητούσαν τον τρόπο διοίκησης της δημοτικής Αρχής υπό τον Τσέπελη και το μίσθιο της… δημοπρασίας για τον υπαίθριο Παιδότοπο για του χρόνου. Προφανώς…
Πάντως εμφανής ήταν στο πρόσωπο του γιατρού η ικανοποίηση ότι από την ερχόμενη Δευτέρα δεν θα πηγαίνει πλέον στο γραφείο του Κυριάκου Παπαδόπουλου αλλά στο γραφείο του Μανώλη Φανουράκη!
(σ.σ. Του ίδιου Φανουράκη που o brother χαρακτήριζε… ΑΠΑΤΕΩΝΑ! Καθώς ακόμη δεν τον είχαν αποπέμψει από την παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους, Αμοιράς και Σάββας Μελισσόπουλος…).
……
*Να ευχηθώ πάντως προσωπικά στον γιατρό πλήρη ευδαιμονία και ΕΥΤΥΧΙΑ αφού του όνειρό του έγινε πλέον πραγματικότητα!
Έστω κι αν Νο 2 του Δήμου θα είναι ο Φανουράκης, σίγουρα αποτελεί εγγύηση και ΔΥΝΑΜΗ για το… αύριο! Και κυρίως  για το επόμενο καλοκαίρι…!
*Από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 λοιπόν ξεκινάνε λοιπόν και οι αλλαγές Τσέπελη στο Δήμο Ξάνθης και αναμένεται και το περίφημο… «κόψιμο των κεφαλιών κάποιων υπαλλήλων».
Ενώ μέσα στον ερχόμενο μήνα αναμένεται να αναλάβει γενική διευθύντρια του Δήμου Ξάνθης η Κατερίνα Μανά, και νέος προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Ξάνθης ο Μπάμπης Αβραμίδης, σύζυγος της Μαρίας Λυκίδου που επανέρχεται δριμύτερη στη θέση της διευθύντριας της ΔΕΥΑΞ!
Κι έπεται βέβαια αλλαγή και στη θέση της Προϊσταμένης της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης, καθώς η Μαρία Σπανού αποτελεί από τη μια «εμπόδιο» στα σχέδιά τους κι από την άλλη οδεύει προς συνταξιοδότηση!
……
*Η επιτυχία του Μανώλη Τσέπελη; Επιστρέφει στη θέση της ιδιαιτέρας του νέου δημάρχου Ξάνθης η Βέτα Μήτσιου.
Που αδικήθηκε κατάφωρα από τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο κι ήταν ένα από τα πλέον σοβαρά λάθη του…
-Διευκρίνιση. Την Βέτα την γνωρίζω από την ευγένειά της την περίοδο του Φ. Αμοιρίδη και Λάκη Στυλιανίδη όταν κρατούσε το γραφείο τους και ήταν ευγενική με όλους τους δημοσιογράφους και όλα τα μέσα.
Την ιδιαιτέρα του Δημαρχόπουλο δεν την γνωρίζω ούτε καθ’ όψη, ενώ δεν μιλήσαμε μαζί ούτε στο τηλέφωνο..!
Άριστες σχέσεις άλλωστε είχε μόνο με τον Φανουράκη που μπαινόβγαινε στο γραφείο της… μέχρι που κάποια στιγμή βρήκε την πόρτα… κλειστή και από την μια την έβγαλε στα 7 παζάρια! Κι από την άλλη προσπαθούσε να της δικαιολογεί ότι δεν είχε ιδέα… για όσα είχαν γραφεί για την «κλειστή» πόρτα του γραφείου του δημάρχου που απουσίαζε εκτός εκείνη την ημέρα!
……
*Ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ; Που πιθανόν να παραλάβει και το… πολυτελές τζιπ της υπηρεσίας, αφού ο Μαρίνος Σδρέβανος κυκλοφορούσε με το δικό του αυτοκίνητο, γιατί… δεν ήταν Τσέπελης;
-Εγώ ευθύς εξ’ αρχής είχα αποκαλύψει ότι ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ θα είναι ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης, εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία να έχει… αντιπρόεδρο τον Χρήστο Μούρκα!
Αυτόν δηλαδή που ως ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ θα έστελνε με την Δημούδη στον Εισαγγελέα γιατί υπέγραφε την παραλαβή των δημοτικών έργων, χωρίς να γνωρίζει που… κατασκευάζονται!

-Τώρα τον ΘΕΛΕΙ μαζί του… έμμισθο αντιπρόεδρο στη ΔΕΥΑΞ! Μόνο που τον νέο αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΞ θα εκλέξει το νέο Δ.Σ. της εταιρείας!!! Και όπου είναι αμφίβολο αν θα έχει την πλειοψηφία ο Τσέπελης! Κι ο νοών νεοείτω…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »