*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Φεβρουαρίου

Η οργή του Τζίμη για την Δημούδη, τα...fake news του Φανουράκη και τα καλύτερα παραπολιτικά!

15 Φεβρουαρίου
Απίστευτο..! Με την… φωτογραφία αυτή ο Τσέπελης διέδιδε χθες παντού ότι στο τέλος κι ο Ανταμπούφης θα πάει… μαζί του!
(Τέτοιος φόβος και τρόμος για τον Γιώργο  Χατζηθεοδώρου από όλους τους συνδυασμούς;)
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ακόμη ένα «κρέμασμα» για τον Δήμαρχο- «πρότυπο» της Ξάνθης, αυτή την φορά από δύο πολύ στενούς συνεργάτες και υποστηρικτές του και πιο συγκεκριμένα από τον Πασχάλη Λύρατζη και τον Φερντούν!!! Δεν πίστευε στα μάτια και στα αφτιά του την στιγμή που και οι δύο ψήφισαν «κατά» στο θέμα της ΔΕΥΑΞ ...
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ψήφισαν ΚΑΤΑ πράγματι Τένη μου κι εγώ ξέρω και το λόγο… αλλά δεν είχαν και οι δυο το ήθος, να παραιτηθούν και από το αξίωμα που τους έδωσε ο  Δημαρχόπουλος! Κι ο νοών νοείτω…
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Εγώ θα τον αγαπάω πάντα τον γιατρό! Και με τα καλά και τα κακά του!
-Αρκεί όμως ένας… Τσέπελης να γίνει η… «πυξίδα» των νέων… φωτεινών του δρόμων και να μας οδηγήσει σ’ αυτά που δεν κατάφερε επί 30 χρόνια ο νυν Αρχηγός Του, απόφοιτος δημοτικού σχολείου;!
-Δηλαδή στη Ξάνθη του… Μέλλοντος!!!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»))
-Για τις παλιές… αγάπες μιλάς!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Κακώς ο Δημαρχόπουλος κάλεσε στο γραφείο του και τους δυο μαζί (Λύρατζη Πασχάλη και Φερτούν)… διότι «ομαδούλες» και «ομαδίτσες» δεν μπορούν να υπάρχουν σε μια παράταξη..παρά μόνο στα πρωταθλήμα της ΕΠΣ Ξάνθης.
……
*Δηλαδή ή έπρεπε να τους καλέσει χωριστά –ή θα έπρεπε να καλέσει μόνο τον Φερτούν και άκουγε τον λόγο για τον οποίο καταψήφισε την απόφαση του Σδρέβανου όφειλε πρώτα να ζητήσει την παραίτησή του και μετά να… καταγγείλει δημόσια το… αίτημά του! Άλλο όμως Δημαρχόπουλος κι άλλο… Πάνος Παπαδόπουλος!
……
*Κι όσο για τον Πασχάλη Λύρατζη. Επαναλαμβάνω ότι τζάμπα το παιδεύει! Εδώ και καιρό έπρεπε να κάνει αυτό που λέει η… καρδιά του!
-Να πάει με τον… Τσέπελη ή και με τον Φανουράκη! Τζάμπα και ταλαιπωρείται και (μας) ταλαιπωρεί! Και με μια απλή λέξη… θλίψη!
……
*Και το ερώτημα μου τόσο στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, όσο στους Εισαγγελείς…
-Τελικά λογαριασμούς ΔΕΥΑΞ γιατί στο Δήμο Ξάνθης θα πρέπει να πληρώνουνε μόνο οι… μαλ…ς; Κι όχι και οι Κιμμεριώτες αλλά και οι Δροσερίτες;
(σ.σ. Κι όποιος δεν κατάλαβε τι υπονοώ, ας με καλέσει και θα του δώσω και στοιχεία…).
...
*Κι ένα ερώτημα σε εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο που κατεβαίνει υποψήφιος με τον Τσέπελη. Αληθεύει οτι μπήκες προφάτως σε ένα καφενείο και λέγανε..."λαμόγιο" τον Τσέπελη κι όταν τους είπες οτι θα κατέβεις υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί του, σου είπανε...ε τότε κι εσύ....λαμόγιο είσαι;;;;;;
Απάντηση στα… fake news του Φανουράκη! Το όνομα και του Οδυσσέα Βουρβουκέλη ανακοινώνει την Κυριακή στη Καβάλα ο Χριστόδουλος Τοψίδης!
Κι άλλες φορές του έχω πει του Φανουράκη ότι θα πρέπει να σταματήσει τα ΨΕΜΑΤΑ και τα… fake news και ιδίως όταν μιλάει με στενούς μου συνεργάτες, γιατί στο τέλος πάντως αυτός θα… «ευτελίζεται»!
Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν -για τον οποίο ο Τένης δικαίως έγραψε ότι «έχει και την τσίπα με αυτά που κάνει και ζητεί εκ νέου  την ψήφο των δημοτών στο Δήμο Ξάνθης…», στην εκδήλωση του Σάββα Μελισσόπουλου στο Elisso hoel, πήγε σε συνεργάτη μου και του είπε ότι «ο ποτοποιός Οδυσσέας Βουρβουκέλης θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Σάββα Μελισσόπουλου κι όχι με τον Τοψίδη, πες στον «φίλο» σου…». Δηλαδή εμένα…
-Η απάντησή μου! Την Τρίτη θα σε… κατονομάσω Φανουράκη! Προς το παρόν σε έχω όμως στην… αναμονή γιατί την Κυριακή το πρωί στη Καβάλα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης ανακοινώνει τα πρώτα 40 ονόματα του ψηφοδελτίου του!!!
Και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Οδυσσέα Βουρβουκέλη!!
Από την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν τα σπουδαία…!

ΟΡΓΗ «ΤΖΙΜΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ:
Εγώ θα είχα βγει δημοτικός σύμβουλος κι όχι η Δημούδη! 
Μ' έβαλε στο τοπικό ο Καμαρίδης!
Οργή του «Τζίμη» από το Δροσερό χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» του NEXT tv μετά το «καρφί» του Αντιδήμαρχου Χασάν Ογλού Φερτούν  πριν λίγες μέρες ότι, «εγώ τον είπα να κατέβει υποψήφιος και πήρε… 29 σταυρούς με τον Καμαρίδη στις εκλογές του 2014).
-Τι κατήγγειλε ο Τζίμης;
1.Οτι ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης ενώ τον είχε υποσχεθεί θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, τελικά τον κατέβασε υποψήφιο… σύμβουλο στο Τοπικό. Κι αυτόν αλλά και τον έτερο εκ Δροσερού συνυποψήφιό του.  Στη παρουσίαση του συνδυασμού τα έμαθα… Με αποτέλεσμα να μην ψηφίσουν ούτε τον… εαυτό τους! (σ.σ. Τα καρποστάλ όμως τα πήρες και τα μοίραζες Τζίμη μου…).
2.Αν κατέβαινε όμως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον γιατρό, θα έβγαινε αυτός κι όχι η Χρυσούλα η Δημούδη που πήρε 280 σταυρούς, γιατί αυτός θα έπαιρνε… 300 σταυρούς!
Και η απάντησή μου στον Τζίμη.
1. Οχι Τζίμη δεν θα έβγαινες και πάλι με 300 σταυρούς, γιατί η Χρυσούλα Δημούδη πήρε το 2014 συνολικά… 378 σταυρούς με δίδυμο τον έτερο του ΟΑΕΔ Σπύρο Μαζαράκη!
-Γι’ αυτό και με πήγε δίδυμο με τον γιατρό στον Τσέπελη ώστε να πάρουν μαζί από 500-600 σταυρούς και να εκλεγούν στην πρώτη δυάδα, αφήνοντας όλους τους άλλους… απ’ έξω!



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »