*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Φεβρουαρίου

50 υποψήφιους συμβούλους ανακοινώνει ο Αθανάσιος Κριτσίνης, μαζί του και ο Σπύρος Γαλανόπουλος!

15 Φεβρουαρίου
Πενήντα περίπου υποψηφίους συμβούλους ανακοινώνει την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όλοι μαζί μπορούμε» και υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Αθανάσιος Κριτσίνης!
Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Αθανάσιος Κριτσίνης επρόκειτο σε πρώτη φάση να ανακοινώσει στις 14/2/2019 (χθες…) 30 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ωστόσο μολονότι ήταν όλα έτοιμα, πάρθηκε η απόφαση να ανακοινωθούν περίπου… 50 ονόματα την Δευτέρα 18/2/2019 ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ονομάτων σε όλους τους οικισμούς, κάποια από τα οποία μάλιστα θα προκαλέσουν κυριολεκτικά… σεισμό στην παράταξη Τσιτιρίδη.
Μεταξύ των ονομάτων αυτών συμπεριλαμβάνεται και ο πλέον πιστός και στενός συνεργάτης από τις εκλογές ακόμη του 2010 του Γιώργου Τσιτιρίδη, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων Σπύρος Γαλανόπουλος, ο άνθρωπος που ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ περισσότερο από κάθε άλλον από τον νυν Δήμαρχο.
Σημειώνεται επίσης ότι με το ψηφοδέλτιο του Αθανάσιου Κριτσίνη «έκλεισε» και ο Άγγελος Πεχλιβάνης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Χρίστου Πούλιου που κατάγεται και ζει στο Πόρτο Λάγος. Τη Δευτέρα λοιπόν τα σπουδαία…!
(σ.σ. Χθες στο μεταξύ κυκλοφόρησαν οι φήμες οτι είναι πολύ πιθανόν να μην κατέβει τελικά υποψήφιος ο Βασίλης Τσολακίδης, γιατί η εκδήλωση που διοργάνωσε ο συνδυασμός του, συγκέντρωσε στο Διογένη, πολύ λίγους υποστηριχτές...Αλήθεια ή ψέματα θα φανεί τις επόμενες μέρες)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »