*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Φεβρουαρίου

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Γ. Χατζηθεοδώρου με τους Λαογραφικούς συλλόγους της Ξάνθης: Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά..

13 Φεβρουαρίου
Την πρόταση και στους Λαογραφικούς συλλόγους –όπως και στους Καρναβαλικούς- ΠΡΙΝ τις εκλογές, «να πάμε να «χτυπήσουμε» πόρτες όλοι μαζί όπως έκανε κι ο Λαμπάκης και να ενισχυθούν οι σύλλογοι της Ξάνθης από τα αρμόδια Υπουργεία για τις δραστηριότητες των σκοπών τους, κατέθεσε για μια ακόμη φορά δημόσια στην νέα ανατρεπτική συνάντηση - συζήτηση  που είχε το βράδυ της Δευτέρας μαζί τους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος  Χατζηθεοδώρου!!!
«Παντού υπάρχουν ανοιχτά μυαλά! Τα είπα και στον κύριο Γαλάτη (σ.σ. Τον φιλοξένησε στο «Πολιτικό Καφενείο» του Next tv), το έκανε κι ο Λαμπάκης της Αλεξανδρούπολης που δεν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ  άλλα άνοιξαν όλες οι πόρτες στην Αθήνα. Γιατί όχι κι εμείς;, είπε ο κύριος Γ. Χατζηθεοδώρου που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του  για τις συναντήσεις αυτές, αφού όπως δήλωσε, «έτσι αυξάνει η εμπειρία μας, έτσι μαζί με σας μαθαίνουμε κι εμείς καλύτερα τα προβλήματα του  Δήμου αλλά και τα προβλήματα των συλλόγων…»
Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, «στα πλαίσια του εφικτού, όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στο Δήμο…Ν’ αλλάξουμε κάτι….»

ΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ
Τέσσερις σύλλογοι παραβρέθηκαν από τους Λαογραφικούς συλλόγους Ξάνθης στη συνάντηση-συζήτηση  με τον  Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου.
Αναλυτικότερα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο καφεποτείον Φίλοιστρον παραβρέθηκαν οι παρακάτω Λαογραφικοί σύλλογοι του Δήμου Ξάνθης με εκπροσώπους τους:
1.Σύλλογος Εβριτών : Πολυμενης Απόστολος και Γκαιλιάκας Γιώργος.
2.Λύκειο Ελληνίδων : Γουλιμαρη Ντίνα και  Φυσεκίδου Μαρία
3.Σύλλογος Ποντίων : Ρωμανιδης Θεόδωρος
4.Σύλλογος Σαρακατσαναιων : Μπίκος Γιώργος
Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η απουσία εκπροσώπων της ΦΕΞ από την συνάντηση, όπως και άλλων παραδοσιακών λαογραφικών συλλόγων, αφού η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί και μακάρι να την είχαν λάβει κι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι.
Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης  Γιώργος Χατζηθεοδώρου τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου Ξάνθης.





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »