*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Φεβρουαρίου

Στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. η Μαίρη Τσιακίρογλου, εκτός η Ανδρέου! Χαμός στην Ανοιχτή γραμμή για τον...Χατζηθεοδώρου!

13 Φεβρουαρίου
Στα σουτζουκάκια σκίζεις Μαιρούλα μου…
Να δούμε στις κάλπες τι...ψήφους θα μας φέρεις!
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
-Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το ίδιο έργο να παίζει σχετικά με τις ΘΛΕ. Από την πρώτη ημέρα αλλαγής πολιτικής φρουράς στο Κέντρο Πολιτισμού ακούμε για Βαλκανικό Καρναβάλι, όμως Βαλκανικό Καρναβάλι δεν βλέπουμε.
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
Ε, τι να κάνουμε Σταύρε… Απο τον Φανουράκη, πήγαμε στο… Λύρατζη! Ας μου δώσουν ένα χρόνο το Καρναβάλι να δεις αν γίνεται ή δεν γίνεται!
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Παραπονιούνται οι εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων της ορεινής Σταυρούπολης και καταγγέλλουν την δημοτική αρχή για ανυπαρξία έργου. Την ίδια στιγμή ο εκ Σταυρούπολης αντ’ αυτού (του Δημάρχου) αντιδήμαρχος απαντάει μέσω δηλώσεών του στην συνάδελφο «Εμπρός» πως… έχω το τηλέφωνό μου ανοιχτό, αλλά οι τοπικοί σύμβουλοι δεν με ενοχλούν για προβλήματα που αντιμετωπίζουν!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Τα παράπονα στον… Τσέπελη Τένη μου! 30 χρόνια δεν τα έλυσε θα τα λύσει τώρα… Με τον Τόλη μαζί! 

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»
Τι απάντησε  ο Πάνος Παπαδόπουλος όταν τον κατηγόρησε τηλεθεάτριά του ότι λέει καλά λόγια για τον Χατζηθεοδώρου! Τι ανταπάντησε η ίδια!
Είπε να τον κοντράρει μια τηλεθεάτριά του χθες στην Ανοιχτή γραμμή τον Πάνο Παπαδόπουλο, αλλά βρήκε τον… μπελά της, με αποτέλεσμα να βγει τρεις φορές και να δηλώνει ναι μεν…δεξιά, αλλά παράλληλα να διαμαρτύρεται έντονα και να λέει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον… Τσέπελη!!!
……
*Τι είχε συμβεί; Πήρε στο τηλεφωνικό κέντρο του NEXT tv την ώρα που ο Πάνος  Παπαδόπουλος αναφέρονται στην εκπομπή του στη συνάντηση του Υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου με τους λαογραφικούς συλλόγους και την δημόσια πρόσκλησή του, «να πάνε όλοι μαζί να χτυπήσουνε πόρτες στην Αθήνα όπως έκανε ο Λαμπάκης της Αλεξανδρούπολης… και άνοιξαν όλες οι πόρτες των Υπουργείων», γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε ν’ αλλάξουμε το Δήμο και να κάνουμε υπερβάσεις και εγκωμίασε την πρωτοβουλία του…!!! Με αποτέλεσμα να του την "βγει" η τηλεθεάτριά του...
-Μόνο για τον Γ. Χατζηθεοδώρου σε βλέπω να λες καλά λόγια, του είπε η τηλεθεάτριά του στον αέρα, δηλώνοντας… δεξιά!
-Δεν είμαι με τον Γ. Χατζηθεοδώρου, αλλά με τις θέσεις που εκφράζει δημόσια! Της απάντησε αυτός και συνέχισε ακάθεκτος:
«Συμφωνώ απόλυτα όμως με αυτά που ΛΕΕΙ και τις πρωτοβουλίες του! Και πέραν τούτου… Είναι έντιμος και καθαρός κι όχι λαμόγιο όπως πολλοί από αυτούς που έχουν ήδη δοκιμαστεί εδώ και χρόνια στους Δήμους… Μια προσωπική θέση εξέφρασα κυρία μου και δεν σας στερώ και το δικαίωμα να ψηφίσετε τον… Τσέπελη!».
Τι το ‘θελε… Η άλλη έγινε… «μπαρούτι», πρώτον γιατί Τσέπελη με τίποτα δεν θα ψήφιζε και δεν έχει καμιά σχέση μαζί του και δεύτερον έχει και ρίζες από την… Διομήδεια, οπότε τον κάλμαρε! Και στο τέλος του ‘πε και το καλύτερο…
-Τώρα που μιλάμε έχω μπροστά μου την φωτογραφία της… Ελευθερίας! (σ.σ. Η Αθάνατη Μάνα του…).
Και τον έκανε… «κομμάτια»!
……
*Αν κι εδώ που τα λέμε ο George Χατζηθεοδώρου εκτός των άλλων, έχει και το… θράσος να δηλώνει ότι γεννήθηκε στο Πούρναλικ. Αυτός κι ο… Τσορλίδης! Και μετά μετακόμισε η οικογένειά στη Χρύσα! Οπότε δεξιός… που να τα δεχτεί όλα αυτά;
....

*Πλην Τσεγγελίδη, Ανταμπούφη και Τσέπελη, όλοι οι άλλοι ψήφισαν υπέρ! Ο λόγος για το υπ’ αριθ 3 θέμα του δημοτικού συμβουλίου που πέρασε άνετα από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και αφορούσε το Ιατρείο Δροσερού, το παρακάτω θέμα: «Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβασης μίσθωσης έργου για το Ε.Π. «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5002534 στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανθρώπινοι Πόροι και Κοινωνική Συνοχή - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2014-2020» (εισηγήτρια Ξανθή Γκαϊτατζή) 
-Τι αφορά το παραπάνω θέμα για το κάνω πιο...απλό; Πρόσληψη κι άλων γιατρών στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δροσερού. Κι άντε Τσέπελης και Τσεγγελίδης δεν το ψήφισαν...Ο ...Ανταμπούφης; 

ΜΕΣΑ Η ΜΑΙΡΗ (ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ) ΕΞΩ Η ΓΕΩΡΓΙΑ (ΑΝΔΡΕΟΥ)!
Μπράβο τους! Διότι τελικώς έγινε για μια ακόμη φορά αυτό που είχα… προβλέψει πολλούς μήνες πριν…!
Ο εκ Βόλου γαμπρός λοιπόν Αντώνης Πασχάλης–ο ίδιος άνθρωπος εισηγήθηκε άλλωστε να μείνει εκτός και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης- μαζί με το «δίδυμο» Διονύσης και Πελαγία Βώβου και φυσικά τον Χρήστο Μέτιο, «έκοψαν» από υποψήφια βουλευτή την Γεωργία Ανδρέου και έβαλαν στη θέση της, την… Μαίρη Τσιακίρογλου!
Βέβαια αυτό φάνηκε και από την ημέρα που ο ίδιος ο Κυριάκος κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη, επισκέφθηκε το «Δια χειρός Σωτήρη…», προφανώς γιατί θα είχε ενημερωθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκλιπαρούσε τον … ΣΥΡΙΖΑ να του δώσει χρίσμα υποψηφίου Δημάρχου!
Και έσπευσε να τον «καπαρώσει» δια της… κόρης, μην τους «φύγει» ένας πολιτικός παράγοντας τέτοιου βεληνεκούς!
Έτσι δικαιώθηκαν και οι «βόλτες» του  Σωτήρη με το ζεύγος Βώβος στην Κεντρική πλατεία της πόλης όλο το καλοκαίρι! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »