*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Νοεμβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Η απάντηση του «Μαχητή» στον Τσέπελη γιατί ενώ όλοι τον θεωρούν «λαμόγιο», τον είχαν… δεξί τους χέρι οι Φίλιππας Αμοιρίδης και Λάκης Στυλιανίδης!

13 Νοεμβρίου
*Δεξί χέρι του Φ. Αμοιρίδη και του Στυλιανίδη ο Τσέπελης;  Γιατί τον λένε..λαμόγιο;

*Αλλά και ο ...Θεολόγος Καλαϊτζής ήταν "δεξί" χέρι! Και του Λάκη και του Φ. Αμοιρίδη! Και μπήκε δις ισόβια

*Τον τελευταίο καιρό ο φίλος μου ο γιατρός, έχει αναγορευτεί σε εκπρόσωπο τύπου του Τσέπελη και είναι δικαίωμά του βέβαια… με μια διαφορά!
-Αυτά που ρωτάει ο ίδιος για τον Τσέπελη, γιατί δεν τα ρωτάει ο ίδιος ο… Τσέπελης για να απαντάμε κατευθείαν στον… πλουτίσαντα από την Τοπική αυτοδιοίκηση;
……
*Άλλωστε από την ώρα που εμφανίστηκε συνήγορος του Τσέπελη κι ο Παυλικιάνος με το ερώτημα, «Βρε μπας και έχει δίκαιο ο Ι. Καμαρίδης», φαντάζομαι ότι ο φίλος μου ο γιατρός θα είναι σφόδρα ικανοποιημένος οπότε και σε μας τους τρίτους, δεν πέφτει λόγος…
-Αν και κακώς ο Αλέξανδρος έγραψε, «Βρε μπας και έχει δίκαιο ο Ι. Καμαρίδης», ενώ το σωστό θα ήταν, «Βρε μπας κι έχει δίκαιο ο… Τσέπελης»;
……
*Ποια επιχειρήματα λοιπόν αναπτύσσει ο ίδιος ο Τσέπελης εσχάτως (δια του γιατρού), για να υπεραμυνθεί του… «έντιμου» εαυτού του!;;;
Απολαύστε και τα δύο:
Φ. Αμοιρίδης, ο ποιο πετυχημένος δήμαρχος Ξάνθης, δεξί του χέρι ο Τσέπελης. Άγαλμα ο Αμοιρίδης, λαμόγιο (εγώ) ο Τσέπελης
Μ. Στυλιανίδης, ο μακροβιότερος δήμαρχος Ξάνθης, δεξί του χέρι ο Τσέπελης. Σεβασμός και εκτίμηση στον Στυλιανίδη, λαμόγιο (εγώ) ο Τσέπελης.
……
*1.Όσον για τον Αείμνηστο Φ. Αμοιρίδη. Σε καμιά περίπτωση ο «Μ» δεν τον θεώρησε ποτέ ως τον «πιο πετυχημένο Δήμαρχο» και αντίθετα ΕΊΧΕ αποκαλύψει δεκάδες σκάνδαλά επί θητείας του, αφού όλα τα έργα του που έγιναν την περίοδο εκείνη, ήταν με απευθείας αναθέσεις και σοβαρές κακοτεχνίες, χωρίς οικοδομικές μελέτες (Κλειστό Φ. Αμοιρίδης, Υπόγειο Πάρκινγκ, αθλητικά κέντρα κλπ). Άλλωστε οι θέσεις και τα άρθρα του Γ. Ροδίου επί σειρά ετών μέχρι και τον θάνατό του μιλάνε μόνα τους. Ακόμη και για τον τρόπο που ο Τσέπελης έγινε… αφανής εταίρος του Elisso Hotel!!!
Ο πιο πετυχημένος έντιμος Δήμαρχος μακράν όλων των άλλων, λέγονταν Κώστας Μπένης.
……
*Ωστόσο δυστυχώς ο Φ. Αμοιρίδης δεν ζει, διότι αν ζούσε, φαντάζομαι ότι θα αποκάλυπτε και τις απειλές που είχε δεχτεί στο γραφείο του από τον Τσέπελη με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πάρει και… προσωπική σεκιούριτι τον επίσης  Αείμνηστο Άκη Δαγκόπουλο έξω από το γραφείο του!
……
*2.Κι όσο για τον… μακροβιότερο Δήμαρχο Ξάνθη Λάκης Στυλιανίδη, επί μήνες δεν μιλούσε στον Τσέπελη για τις παρανομίες του και γιατί τον εξέθετε! Το αν τον υπερασπίστηκε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα όταν κατήγγειλε τον Τσέπελη για πλουτισμό ο Θανάσης Ξυνίδης, σε αυτό θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος!
-Κι ο Δημαρχόπουλος όμως το ίδιο δεν έκανε; Δεν «υπερασπίζονταν» με πάθος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τον… Απόστολο Αγκόρτσα;
……
*Παραπέμπω λοιπόν τον Τσέπελη φίλτατε Παυλικιάνε (κι όχι τον γιατρό) στις επί χρόνια καταγγελίες σε βάρος του από τους Γιώργο Ροδίου, Δημήτρη Μπένη, Θανάση Ξυνίδη, Χρίστο Πούλιο και όχι μόνο… αλλά και στην ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Ιπποκράτη Καμαρίδη! Και βέβαια στο πλήθος των σκανδάλων του, στα μπαζώματα του ρέματος της Χρύσας, στις καραμπινάτες παρανομίες του στο Πρώτο Σκαλί...
……
*Ο  καθείς γράφει βέβαια την ιστορία του, ενώ όλα είναι τόσο απλά! Με βάση τις φορολογικές τους δηλώσεις, να μας πουν ο κύριος Τσέπελης και η σύζυγός του, πως απόκτησαν τις τόσο μεγάλες περιουσίες τους, πως έγιναν κάτοχοι των ακινήτων που κατέχουν στην πλατεία Αντίκα, τα μαγαζιά που δημιούργησαν μετά το 1991, δηλαδή μετά την ανάμιξη του κυρίου Τσέπελη με τον Δήμο Ξάνθης και ευχαρίστως να κάνουμε αποτίμηση!
Άλλωστε μόνο τυχαία ο κύριος Τσέπελης το συμβόλαιο αγοράς του 3όροφου της πλατείας Αντίκα (Ψωμί και Σοκολάτα), δεν το έκανε σε συμβολαιογράφο της… Ξάνθης αλλά της Θεσσαλονίκης!
Και βέβαια το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» με το όνομα του κυρίου Τσέπελη υπάρχει ακόμη και τώρα για τους πλουτίσαντες!
-Πείτε μας λοιπόν κύριε Τσέπελη πως καθαρίσατε μ’ εκείνη την ιστορία κι είμαστε στη… διάθεσή σας προκειμένου να… καταγράψουμε την επί 28ετία… «έντιμη» ιστορία σας στο Δήμο Ξάνθης!
(σ.σ. Δεξί χέρι του Αείμνηστου Φ. Αμοιρίδη και του πρώην Δήμαρχου Λάκη Στυλιανίδη....δεξί χέρι τους όμως ήταν και  ο Θεολόγος Καλαϊτζής. Που καταδικάστηκε δις ισόβια...Ενώ κάποιοι άλλοι συνεχίζουν και να παρανομούν αλλά και να προκαλούν την νοημοσύνη μας...Περιμένουμε λοιπόν...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »