*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η επιστροφή της Γιώτας στο ΝΕΧΤ tv-Πως πλούτισες "αδελφούλη"; Πες μας το μυστικό...

13 Νοεμβρίου
Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια  Γιώτα Χατζηθεοδώρου μετά από τρία χρόνια χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Next tv. Η νέα μέρα… είναι η ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα…!
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Οι πικρές αλήθειες του νυν εκλογικού Νόμου. Ευκολότερα εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος ένας καλός και δημοφιλής υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Παπαχρόνη για παράδειγμα (που ήδη έχει μια εκπληκτική δυναμική και παίρνει ψήφους από παντού…) …παρά με το ψηφοδέλτιο του Δημαρχόπουλου!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μαχητή»)
-Και το ίδιο και χειρότερα στους συνδυασμούς Τσέπελη-Μελισσόπουλου που Φανουράκη που είναι ζήτημα αν θα εκλέξουν 5-6 δημοτικούς συμβούλους
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
….ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος μοιράζει εκατομμύρια για έργα στην ΑΜΘ. Το περίεργο φυσικά δεν είναι ότι ένας περιφερειάρχης υπογράφει χρηματοδοτήσεις έργων… αλλά το γεγονός ότι τα φίλα προσκείμενα στον ίδιο μέσα ενημέρωσης της ΑΜΘ, με τους τίτλους που χρησιμοποιούν, τον έχουν αναγάγει σε δισεκατομμυριούχο που μοιράζει εκατομμύρια.
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Μέχρι τις εκλογές του Μαϊου… τα δισεκατομμύρια θα πέφτουν σαν… τα στραγάλια! Με το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής κλειστό και την γέφυρα του Κομψάτου σε πλήρη εγκατάλειψη…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ωραίος ο Μέτιος! Πρώτα πήγε το Κυβερνητικό κλιμάκιο με Νοτοπούλου και Στάθη Γιαννακίδη που δεσμεύτηκε μάλιστα να βγάλει και πόρισμα εντός 20 ημερών για την γέφυρα στο παλιό Νοσοκομείο της  Καβάλας που κατέρρευσε και με το που στρίμωξαν την Δήμαρχο Καβάλας τι έκανε λέτε  η Τσανάκα;
-Κάλεσε χθες σε σύσκεψη τον… Μέτιο, που εδώ και 15 μήνες ακόμη δεν μας έχει δώσει το πόρισμα της κατάρρευσης της γέφυρας του Κομψάτου!!! Για γέλια ή για κλάματα;
……
*Κυρία Τσανάκα, μπορείτε να μας πείτε γιατί στη σύσκεψη του Σαββάτο δεν φωνάξατε τον Μέτιου; Μήπως έλειπε πάλι σε κανέναν… γάμο στη Θεσσαλονίκη ή μήπως ΦΟΒΗΘΗΚΕ ο Περιφερειάρχης μη του ρωτήσουν Νοτοπούλου και Στάθης Γιαννακίδης, που βρίσκεται το… πόρισμα της κατάρρευσης της γέφυρας του Κομψάτου;
……
*Κανένας οίκτος, κανένα κουκούλωμα, πλήρη διαφάνεια! Επιτέλους κάποιοι έχουν ευθύνη για το πέσιμο της γέφυρας της Καβάλας!
-Δεν μπορεί να είναι όλοι… ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ! Επιτέλους.
……
*Κατανοητό. Την Γεωργία Ανδρέου την «κόψανε» από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Ξάνθης. Τι θα κάνει όμως; Θα γίνει… Παπακώστα ή θα πάει σπίτι της, περιμένοντας να γίνει Κυβέρνηση η Ν.Δ. και να την αναβαθμίσει σε διοικητική θέση στη ΔΕΗ;
Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου (18.00) η παρουσίαση των βιβλίων του Ζήση Κατσαρίκα στο Elisso Hotel
Ο Σύλλογος Σαρακατσάνων Ξάνθης «Ο Λεπενιώτης» προσκαλεί όλους τους Ξανθιώτες  στην παρουσίαση των βιβλίων του Ζήση Κατσαρίκα «ΟΙ ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΙ» Καταγωγή – Ονομασία – Διασπορά – Δοξασίες και τα τραγούδια της Ψυχής μου» και «Σαρακατσάνοι όταν μιλάει το σώμα» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Nοεμβρίου  και ώρα 18:00 στο Elisso Xenia Hotel.
Τα βιβλία θα παρουσιάσουν: Ζιαζιάς Κωνσταντίνος, π. αρχηγός ΓΕΣ, Κατσαρός Αθανάσιος, π. Νομάρχης Λάρισας, Κολοβός Γιώργος, ηλ.εκ. Πορτραίτα Σαρακατσάνων, Μόλαρης Βασίλης, ερευνητής, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος
Είσοδος ελεύθερη
(σ.σ. Προσέξτε…Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης  είναι 18.00. Μην έρθετε καθυστερημένοι, γιατί το ξεκαθάρισε χθες ο Ζήσης. Όταν λέμε 6 το απόγευμα…λέμε 6!)

Άριστη επιλογή. Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο Ηλίας Λαζαρίδης 
με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης;!
Σε ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο φημολογείται ότι θα κατασταλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με το… «διαζύγιο» με τον Τάσο Τεφρωνίδη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, φαίνεται λοιπόν πως το πρόσωπο αυτό θα είναι ο ειδικός σύμβουλος του Υφυπουργού Στάθη Γιαννακίδη, και οικονομολόγος Ηλίας Λαζαρίδης.
Εξαίρετο παιδί και εξαίρετος επιστήμων με σπουδές στην Αγγλία και ιδιαίτερα εξαίρετους γονείς, όπως είναι η Μαρία και ο Μπάμπης Λαζαρίδης.
Αν μάλιστα έχει «κληρονομήσει» και τις αρετές της Αείμνηστης γιαγιάς του της Βαρβάρας ή του Ηλία, τότε είναι σίγουρο… «10άρι»!
Το ερώτημα είναι.
-Θα δεχτεί ο Ηλίας Λαζαρίδης που εκπροσώπησε τον Στάθη Γιαννακίδη στα «δύσκολα»; Να σηκώσει δηλαδή το βάρος του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη; Επίσημα πάντως ως εκπρόσωπος του Ξανθιώτη Υφυπουργού έκανε την πρώτη παρουσία του στη συνέντευξη τύπου Λύρατζη - Δημαρχόπουλου στη Δημοτική Πινακοθήκη.
Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει ούτε επιβεβαίωση, ούτε διάψευση της σχετικής φήμης.

ΠΩΣ…ΠΛΟΥΤΙΣΕΣ; Αδελφούλη;
Πες μας Τσέπελη την οικονομική σου κατάσταση το 1990 και…
τώρα (2018)  με βάση τις δηλώσεις του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ Σου!
Απλά πράγματα, αφού ο κύριος Τσέπελης χθες… «αυτοχαρακτηρίστηκε»… λαμόγιο δια των εκπροσώπων του Ι. Καμαρίδη και Αλ. Παυλικιάνου!
Δώσε στη δημοσιότητα «αδελφούλη» ποια ήταν η οικονομική σου κατάσταση το 1991 όταν μπήκες στο Δήμο Ξάνθης και ποια είναι τώρα με την… αγορά των δυο ακινήτων φιλέτων της πλατεία Αντίκα, τα στρέμματα που είχες πάρει για το ΦΥΣΙΣ, το ποσοστό που είχε αγοράσει για να μπεις αφανείς εταίρος στο Elisso Hotel και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις σου…
-Περιμένουμε όλοι μας με… αγωνία! Άλλωστε τα ίδια ειπώθηκαν και από πρωτοκλασάτο πρώην δημοτικό σύμβουλο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης! Και το πρωτοσέλιδο του ΕΘΝΟΥΣ ακόμη...νωπό ανεξιχνιαστο είναι! Πως πλούτισες λοιπόν "αδελφούλη"; Πες μας το "μυστικό..."! Δεξί χέρι του Φ. Αμοιρίδη και του Λάκη Στυλιανίδη...και κολλητός του Θεολόγου, του έτερου...δεξιού χεριού!

Εισαγγελική έρευνα για τη κατάρρευση της γέφυρας στην Καβάλα

Προκαταρκτική έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στην κατάρρευσή τμήματος της  γέφυρας στην Καβάλα έξω από το παλιό νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή διέταξε η εισαγγελία Καβάλας, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.
Την ίδια ώρα, ειδικοί εμπειρογνώμονες και μηχανικοί, τόσο από θαλάσσης όσο και από ξηράς, συνεχίζουν την εξέταση του μεγέθους της ζημιάς που υπέστη η γέφυρα.
Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη και τον πρόεδρο της Εγνατίας οδού Απόστολο Αντωνούδη πραγματοποίησε αυτοψία στην γέφυρα, ζητώντας παράλληλα να αποδοθούν ευθύνες.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »