*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Νοεμβρίου

See Through “ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 2018” της 18/11/2018» -ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13 Νοεμβρίου
«Πέταξε» το «γάντι» ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος στον Δήμαρχο Γιώργο Τσιτιρίδη. Και τώρα τι… ακολουθεί;
…………………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Δεν είναι και ότι το καλύτερο για την παράταξη Τσιτιρίδη τα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής. Ενδεχομένως ο Δήμαρχος Αβδήρων να είχε προλάβει τα όσα επακολούθησαν στην μετωπική σύγκρουσή του με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκο Χατζόπουλο αφού εμφανίστηκε απέναντί του ένα εσωτερικό «μέτωπο» 7 τουλάχιστον δημοτικών συμβούλων, ενώ δέχτηκε για πρώτη φορά και τόσο σκληρή επίθεση από το «δεξί» του χέρι στις δημοτικές εκλογές του 2014, τον Δημοτικό Σύμβουλο Σπύρο Γαλανόπουλο.
……
*Από την όλη εξέλιξη έσπευσαν βέβαια να πανηγυρίσουν οι Βασίλης Τσολακίδης και Σάκης Κριτσίνης (ο τελευταίος κάνει αγώνα μέσα από το… face book), είναι βέβαιο πάντως ότι όπως εξελίχθηκε η συνεδρίαση την περασμένη Παρασκευή, η αποχώρηση έδωσε χρόνο στον Δήμαρχο από τη μια να μην επιχειρήσει να περάσει το θέμα αφού θα είχε υποστεί βαριά ήττα καθώς δεν είχε τον απαιτούμενο αριθμό των 14 δημοτικών συμβούλων κι από την άλλη να «μαζέψει» τα κομμάτια της παράταξής του…!
……
*Σημειώνω ότι στη συνεδρίαση δεν εμφανίστηκε ο…»διαμορφωτής» κοινής γνώμης Σταύρος Καρυπίδης, που εμφανίστηκε άριστος γνώστης των…κανονισμών! Κρίμα γιατί θα… «διαφώτιζε» και το ακροατήριό του! (σ.σ. Και μιλάμε για άνθρωπο που έχει ευνοηθεί και από την δημοτική αρχή Τσολακίδη - Σίσκου αλλά και από του Τσιτιρίδη - Νίκο Χατζόπουλο…).
Κρίμα…
……
*Αίσθηση πάντως προκάλεσε στο δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων πάντως η τοποθέτηση του επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Αβδήρων Κώστα Αντωνιάδη που στήριξε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκο Χατζόπουλο και αναφέρθηκε και στην πρώην διοίκηση Τσολακίδη στην εταιρεία… Οι εξελίξεις πάντως τρέχουν.
……
*«Πυροσβεστικό» ρόλο επιχείρησε πάντως να παίξει στην ρήξη Γ. Τσιτιρίδη - Νίκου Χατζόπουλου και η πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Εύα Τσακίρη χωρίς πάντως να τα καταφέρει…
-Συμφέρει στον Δήμαρχο Αβδήρων να πάει στις εκλογές με κόντρα τα Άβδηρα και την Εύα; Ο ίδιος ξέρει κι ο ίδιος αναλαμβάνει και το ρίσκο.
-Καλό είναι πάντως ο Γ. Τσιτιρίδης να κρατάει «μικρό καλάθι» για τον… Μέτιο, ο οποίος δεν μπορεί να στηρίξει τον εαυτό του!

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση 195 του Τζόκερ, την Κυριακή 11.11.2018.
Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση 195 του Τζόκερ, την Κυριακή 11.11.2018. Έτσι στην κλήρωση της Πέμπτης, το Τζόκερ και ο ΟΠΑΠ θα μοιράσουν τουλάχιστον 2,4 εκατ. ευρώ.
Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 6, 8, 17, 23, 25
Τζόκερ ο αριθμός 11
Η κληρωτίδα ανέδειξε 4 τυχερούς στην δεύτερη κατηγορία (5 σωστές προβλέψεις) οι οποίοι κερδίζουν από 57.110 ευρώ ο καθένας.

Ο πρώτος μουσουλμάνος από τη Θράκη ορκίστηκε στην Ελληνική Αστυνομία
Ο πρώτος μουσουλμάνος από τη Θράκη ορκίστηκε στην Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για τον νεαρό Ισμαήλ Τζεβτζέτ που εισήχθη στη σχολή δοκίμων αστυφυλάκων μέσω του συστήματος των πανελλαδικών εξετάσεων.
Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και περί ώρα 11.00 η τελετή ορκωμοσίας των 162 δοκίμων αστυφυλάκων της εκπαιδευτικής σειράς 2018-2020 στην οποία παρέστη ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος. Ανάμεσά τους και ο πρώτος δόκιμος αστυφύλακας, μέλος της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης. Τον όρκο ανέγνωσε ο τοποτηρητής της Μουφτείας Κομοτηνής Τζιχάτ Χαλήλ και ο νεαρός δόκιμος αστυφύλακας επανέλαβε. Είχε προηγηθεί ο όρκος των υπολοίπων τον οποίον ανέγνωσε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων.
Μετά το πέρας της τελετής οι δόκιμοι αστυφύλακες έκαναν παρέλαση μπροστά στην κεντρική είσοδο της Σχολής, υπό τους ήχους του "Μακεδονία ξακουστή".

Εγκαινιάζεται η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης
Από τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρη Αδαμίδη, πήραμε την παρακάτω πρόσκληση:
«Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, η οποία εξοπλίστηκε και ανακαινίστηκε πλήρως χάρης στη δωρεά Έλληνος του εξωτερικού. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18-11-2018 και ώρα 11.30 π.μ.
Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Έβρου
Δημήτριος Αδαμίδης»

Η ΝΟΔΕ ΞΑΝΘΗΣ συγχαίρει τη ΔΑΚΕ για την πρωτιά της 
στις εκλογές των εκπαιδευτικών
Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης συγχαίρει όλες και όλους τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν με τα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών στις εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων (ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ) για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση κι εύχεται καλή θητεία σε όλες και όλους τους αιρετούς.
Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς που με τη ψήφο τους ανέδειξαν πρώτη δύναμη τη ΔΑΚΕ στη Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.
Ο καταποντισμός των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ (ΣΥΝΕΚ) σε όλα τα Υπηρεσιακά Συμβούλια δείχνει την αντίληψη των εκπαιδευτικών για την πολιτική της Κυβέρνησης στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας, μία πολιτική που έχει ως αποτέλεσμα τη διχόνοια, την απομόνωση και την οπισθοδρόμηση.
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης
Μιχάλης Πατεράκης
Ο Υπεύθυνος τομέα Παιδείας της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης
Κλεομένης Ψωμακέλης

Αλλαγή «φρουράς» στο ΤΕΕ-Ανατ. Μακεδονίας 
–Πρόεδρος ο Μιχάλης Παπαδόπουλος
Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου 2018 οι εκλογές για τη συγκρότηση των νέων προεδρείων στη Διοικούσα Επιτροπή και στην Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος-Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας.
Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής αναδείχτηκε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, ενώ στο «τιμόνι» της Αντιπροσωπείας τέθηκε ο Δημήτρης Κυριαζίδης.
Προεδρείο Διοικούσας Επιτροπής
Πρόεδρος: Μιχάλης Παπαδόπουλος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός
Αντιπρόεδρος: Κώστας Παράσχου, Πολιτικός Μηχανικός
Γενικός Γραμματέας: Απόστολος Παυλίδης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Προεδρείο Αντιπροσωπείας
Πρόεδρος: Δημήτρης Κυριαζίδης, Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Νάστος, Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περ. Ανάπτυξης
Γενικός Γραμματέας: Γιώτα Συμεωνίδου, Πολιτικός Μηχανικό

Εγνατία Οδός ΑΕ: Δεν έχουμε καμία σχέση 
με την πεσμένη γέφυρα του Δήμου Καβάλας
Δεν έχουμε καμία σχέση με την γέφυρα του Δήμου Καβάλας που κατέρρευσε τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ με αφορμή τα δημοσιεύματα και τα όσα ακούστηκαν τελευταία
Σε ανακοίνωσή της η Εγνατία Οδός αναφέρει:
Σχετικά με την αστοχία της γέφυρας στην Καβάλα, η «Εγνατία Οδός ΑΕ» ουδέποτε διενήργησε ενδελεχή έλεγχο ούτε και αξιολόγησε την υφιστάμενη δομική και λειτουργική επάρκειά της καθώς η λειτουργία και συντήρησή της δεν τελεί υπό την ευθύνη της εταιρείας.
Επιπλέον, δεν υπήρξε ποτέ προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Καβάλας για παροχή τεχνικής βοήθειας σχετικά με την επιθεώρηση και συντήρηση της συγκεκριμένης γέφυρας.


“ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 2018” της 18/11/2018» 
     Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης στα πλαίσια του Κυπέλου ∆εξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος  2018, διοργανώνει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στο χώρο στάθμευσης μπροστά από  το  Κολυμβητήριο  Ξάνθης,  τον  αγώνα  Αυτοκινήτων  “∆ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ   ΞΑΝΘΗΣ 2018”. 
     Οι  αγώνες  ∆εξιοτεχνίας  Αυτοκινήτων  έχουν  ενταχθεί  στα  αγωνίσματα  του  μαζικού  αθλητισμού και για  το λόγο αυτό μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε  διαθέτει  δίπλωμα  οδήγησης το οποίο είναι σε ισχύ.
    Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να δείξουν τις δεξιότητές τους, με όλα  τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα το πρωί της  Κυριακής και μέχρι τις 9:30, με το καθημερινό τους αυτοκίνητο.  
    Για τη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να έχουν μαζί τους, 
    -  το δίπλωμα οδήγησης, 
    -  την αστυνομική ταυτότητα και 
    -  την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο θα λάβουν μέρος. 
    Σε  περίπτωση  που  το  όχημα  δεν  είναι  στο  όνομα  του  συμμετέχοντα  θα  πρέπει  να  προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη, ότι του επιτρέπει να λάβει μέρος.
  Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 11.00 π.μ.. 
 Η Οργανωτική Επιτροπή
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αναστάσιος Καρκάνης 6936621300

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »