*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Οκτωβρίου

Δηλαδή ο Φανουράκης θα "πολεμήσει" τον δάσκαλο Δημαρχόπουλο με...δάσκαλο! Α..Και τον Σταυρακάρα!

18 Οκτωβρίου
Παναγιώτης (Ταρενίδης) σε Πάνο (Σταυρακάρα): Το χειρότερο στη πολιτική Πάνο μου, είναι να βάζεις… αυτογκόλ! Ρώτα τον Λύρατζη ή τον Φανουράκη…και τον εαυτό σου!
………………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Πρώτα από όλα ο Πασχάλης Λύρατζης δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα. Έχουμε συγγενική σχέση με τον ίδιο και από εκεί προκύπτουν όλα όσα προκύπτουν. Αυτήν την στιγμή ο Πασχάλης Λύρατζης είναι σε πολύ νηπιακά βήματα.
(Ο Παναγιώτης Σταυρακάρας σε συνέντευξή του στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Νήπιο ο Πασχάλης που όπου κατεβαίνει υποψήφιος βγαίνει πρώτος και μη… νήπιο ο Φανουράκης που με τη στήριξη όλων, βγήκε στις δημοτικές εκλογές του 2014… αναπληρωματικός!
………………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Πώς γίνεται να θέλει ο Μ. Φανουράκης να κατέλθει υποψήφιος Δήμαρχος και να μην το έχει πει σε κανέναν, ούτε καν στον κολλητό του και να το έχει πει μόνο στον νυν Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού;;; Και για φαντάσου βρε Πασχάλη, που αν συνεχίσεις έτσι, αυτοί που σήμερα σε λιβανίζουν θα σε αποκαλούν γραφικό…
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Γραφικός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ναι το κατανοήσαμε Μανώλη Φανουράκη. Θα «πολεμήσετε» τον δάσκαλο Μπάμπη Δημαρχόπουλο με τον…δάσκαλο Σάββα Μελισσόπουλο και τον δάσκαλο Γκαγκαλίδη! Πάμε στον επόμενο… δάσκαλο!
(Σ.Σ. Από την Κοινωνία Δημοτών δηλαδή, στην Κοινωνία… Φανουράκη, Σταυρακάρα, Αμοιρά, Ευθυμιόπουλο κι όσοι πιστοί προσέλθετε…).
……
*Το βράδυ της Τρίτης στο Κυβερνείο ωστόσο ο Πάνος Σταυρακάρας με τον ξάδερφο Πασχάλη Λύρατζη κι άλλους στην παρέα άλλα έλεγε! Μαζί σου Πασχάλη…
και…τραβάμε μαζί και διάβασε την συνέντευξή μου αύριο στη Θράκη!
-Και διάβασε ο Πασχάλης πρώτη σελίδα… πίστα, «Σταυρακάρας, όχι στον Λύρατζη… είναι νήπιο...».
Άντε Πασχάλη, καλή ενηλικίωση!
……
*Sorry Σταυρακάρα. Σου ζητώ συγνώμη σεμνά και ταπεινά, γιατί νόμιζα ότι είσαι κάτι…διαφορετικό από τον Φανουράκη!
…..
*Xinidis Sokratis χθες στο fb
Δεν ξέρουν με ποιον εμπλεξαν #Κοτζιας
-Μα μήπως ήξερε ο ΓΑΠ πριν τον… «ανακαλύψει»; Και για να  τον ξεφορτωθεί, τον έστειλε στον Τσίπρα κι έμπλεξε πακέτο με τον… Καμμένο;

Ο Αλέξης Τσίπρας αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών
Ο Αλέξης Τσίπρας αναλαμβάνει υπουργός Εξωτερικών, στη θέση του Νίκου Κοτζιά που αποπέμφθηκε.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:
"Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.
Τον ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά του στην κυβέρνηση και τη χώρα τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Το Υπουργείο Εξωτερικών αναλαμβάνει ο Πρωθυπουργός προκειμένου να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην επιτυχή ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών."
-Να συνδράμετε όλοι μαζί Αλέξη μου, αλλά πριν την ολοκλήρωση της Συμφωνίας, απάλλαξε την Ξάνθη από τον διπλωμάτη διευθυντή του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων που είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει…μόνο οι νυν «πορτοκαλομάχοι» τον βλέπουν και οι εκλεκτοί δημοσιογράφοι!
-Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Βασίλης Λεβέντης: Ο Κοτζιάς είναι το πρώτο μεγάλο θύμα της συμφωνίας 
των Πρεσπών -Ο Τσίπρας θα είναι το δεύτερο
Ο Νίκος Κοτζιάς έκανε του κεφαλιού του και το πλήρωσε, σχολίασε η Ενωση Κεντρώων, χαρακτηρίζοντας τον πρώην υπουργό Εξωτερικών «το πρώτο μεγάλο θύμα της συμφωνίας των Πρεσπών».
«Ο κ. Τσίπρας αναλαμβάνοντας το υπουργείο Εξωτερικών θα είναι σίγουρα το δεύτερο μεγάλο θύμα», επισημαίνει ακόμη σε ανακοίνωσή του το κόμμα, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι υποτίμησε το Σκοπιανό.
Η Ενωση Κεντρώων εκτίμησε ότι απομένουν 2-3 μήνες σε αυτή την κυβέρνηση και κάλεσε τον πρωθυπουργό να κάνει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και να αλλάξει στάση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων:
«Το πρώτο μεγάλο θύμα της συμφωνίας των Πρεσπών είναι ο κ. Κοτζιάς. Έκανε του κεφαλιού του και το πλήρωσε. Ο κ. Τσίπρας αναλαμβάνοντας το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι σίγουρα το δεύτερο μεγάλο θύμα.
Το σκοπιανό είναι ένα μεγάλο θέμα και το υποτίμησε ο κ. Τσίπρας. Πιστεύουμε ότι δύο, το πολύ τρεις μήνες μένουν σε αυτή την Κυβέρνηση και για το καλό της να κάνει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, να αλλάξει στάση, γιατί όποιος υπογράψει τέτοια μεγάλη μειοδοσία θα λογοδοτήσει πολύ σύντομα».

Ο Τζανακόπουλος εξήγησε… πώς θα γίνουν εκλογές το φθινόπωρο του 2019
Στην εκπομπή “Alpha Reportaz”, της τηλεόρασης του Alpha, ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Σπύρο Λάμπρου, τη Ράνια Τζίμα και τη Λώρα Ιωάννου.
Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα παρουσίασε τις προτεραιότητες και τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, διέψευσε όσα μεταφέρονται σε ρεπορτάζ εφημερίδων και καναλιών, για ένταση ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Κοτζιά, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, και “έδειξε” ως χρόνο διεξαγωγής των εκλογών τη συνταγματική ολοκλήρωση της τετραετίας, το φθινόπωρο του 2019.
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, και τη συνολική εικόνα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »