*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Οκτωβρίου

Και ο Γ. Παπαχρόνης κατεβαίνει Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης! Μεσημέρι βράδυ ο Σταυρακάρας με τον Λύρατζη, το πρωί με…Μελισσόπουλο-Φανουράκη!

18 Οκτωβρίου
*Ειλικρινά… Αν πραγματικά ήθελα να κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης (σ.σ. Το έχω ξαναπεί ότι αυτό δεν εξαρτάται από μένα αλλά από το «δίδυμο» Θ. Ξυνίδης-Δ. Μπένης), θα έλεγε κανείς ότι ή άπαντες είναι «λαγοί» του… Δημαρχόπουλου με εξέχουσα μορφή πλέον πλην του Φανουράκη και τον Σταυρακάρα, ή… με το ζόρι, «παίζουν» το… δικό μου παιχνίδι…!
-Σας ορκίζομαι ότι το τελευταίο δεν «παίζει» με τίποτα, γιατί ειδικά με τον Δήμο Ξάνθης… δεν πρέπει να «παίζει» κανείς, αλλά αυτό δεν αφορά τον Σταυρακάρα που μονίμως εκθειάζει την… Αλεξανδρούπολη και απορώ πως επιτρέπει στη… μεγαλειότητά του να μας ανέχεται και να εξακολουθεί να ανάμεσά μας!
……
*Ξεκινάω λοιπόν…
Αποκλειστικό 1. Μην αποκλείετε μέχρι τέλη Οκτωβρίου, να ανακοινώσει την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές και ο δραστήριος Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης και παράλληλα του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης!!!
Το δοκίμασε μια φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη στήριξη Πεντζουρίδη-Γιώργου Παπασταματίου (του Αείμνηστου..), αυτήν τη φορά όμως κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος…
-Μάλιστα όπως φημολογείται, την «ιδέα» του την έβαλαν στενοί συνεργάτες του, μετά την συνάντηση που είχε με τον γνωστό κύριο Τσέπελη!
……
*Αφού κατεβαίνει ο του δημοτικού κύριος Τσέπελης υποψήφιος Δήμαρχος, γιατί δεν κατεβαίνεις εσύ ως ανεξάρτητος που είσαι και καθαρός και με υψηλές ιδέες να τους… «κατατροπώσεις»;
Κι εδώ που τα λέμε, το επιχείρημα ήταν αρκετά ισχυρό…
-Μάλιστα ήδη ο Γιάννης έκανε και κρούσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα και δεν αποκλείω να κάνει κρούση ακόμη και στον ίδιο τον… Τσέπελη! Τον οποίο επί παντοδυναμίας του άλλωστε, ευχαριστούσε και δημόσια..
……
*Αποκλειστικό 2. Πάνος Σταυρακάρας. Του ζήτησα και από την εκπομπή μου σεμνά και ταπεινά συγνώμη, γιατί νόμισα ότι είναι κάτι διαφορετικό από τον… Φανουράκη! Δεν θα επαναληφθεί…
……
*Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια στο θέμα Σταυρακάρα.
-Τα μεσημέρια λοιπόν (στα τσίπουρα) και το βράδυ της Τρίτης (στο Κυβερνείο), ο Πάνος Σταυρακάρας ήταν με τον… Πασχάλη Λύρατζη!
Κατέβα εσύ κι εγώ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος! Με τον Σάββα Μελισσόπουλο δεν κατεβαίνω πάντως…
-Αλλά την Τετάρτη το πρωί στη «Θράκη», δήλωνε ΟΧΙ στον Λύρατζη, αν θέλει ας έρθει κι αυτός μαζί μας στη… ΚΟΙΝΩΝΙΑ… Φανουράκη - Σταυρακάρα!
……
*Ποια είναι η Κοινωνία Φανουράκη που αντικατέστησε την Κοινωνία Δημοτών;
Μα οι… Σταυρακάρας, Αμοιράς, άπαντες οι υπάλληλοι του Τζοκεράδικου συν τα γκαρσόνια του καφέ και φυσικά ο Μανώλης! Μάλιστα πολύ πιθανόν εντός των ημερών να ανακοινώσει προσχώρηση κι ο Κεσίσογλου!
-Ήταν άλλωστε ο πρώτος που τους έκανε like για την συγκέντρωση στο «Νατάσσα»… Κι υπάρχει κάπου στο βάθος κι ο δάσκαλος που ακούει στο όνομα… Σάββας Μελισσόπουλος!
-Ε, πρώτα γνωρίστε τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης, μιλήστε για λίγο μαζί του… κι είμαι σίγουρος ότι θα… εμπνευστείτε κι εσείς μαζί μου γιατί οφείλετε να τον…μαυρίσετε! Ο Δημαρχόπουλος μπροστά του, είναι….Δημαρχάρα!
……
*Το μεγάλο γεγονός ωστόσο του Οκτώβρη ήταν άλλο… Ο Πάνος Σταυρακάρας λοιπόν χθες και την πρώτη βαρυσήμαντη συνέντευξή του στην Μαλαματένια. Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα…
«Η σκέψη μου για να ασχοληθώ με τα κοινά έχει ωριμάσει για κάθοδο ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου (δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι άλλο λόγω χρόνου). Τα σενάρια μπορούν να λένε κάθε μέρα διαφορετικά πράγματα».
-Δηλαδή αν είχες… χρόνο, με τι άλλο θα είχες ασχοληθεί φίλτατε Πάνο; Θα κατέβαινες υποψήφιος βουλευτής; Υποψήφιος Δήμαρχος; Υποψήφιος Περιφερειάρχης; Ή θα ξανάπαιρνες το Κυβερνείο και θα ανταγωνιζόσουν όπως στους καλούς καιρούς, τα… διπλανά Prestige, Baizer και Prestige μαζί με τον Φανουράκη;
Περιμένω λοιπόν με αγωνία την επόμενη συνέντευξή σου! Γιατί κάτι μου λέει ότι στο τέλος, ούτε εσύ θα κατέβεις με τον Σάββα Μελισσόπουλο! (Σ.Σ. Κοτζάμ Πάνος Σταυρακάρας υπό έναν δάσκαλο;).
Και το μόνο που θα μείνει στο τέλος, θα ‘ναι το ανέκδοτο…
Τα μεσημέρια στα τσίπουρα και το βράδυ στα ποτά ΝΑΙ στον Λύρατζη και το πρωί με την…  Κοινωνία Φανουράκη ΝΑΙ στον Μελισσόπουλο!



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »