*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Έφυγε απο τη Ν.Δ ο Οντέρ Μουμίν, ο Σδρέβανος και ο Ανταμπούφης...

17 Οκτωβρίου
Το πολυτελές αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΞ στη Χρύσα, εκεί που βρίσκεται η βίλα του Τσέπελη, την περίοδο της παντοκρατορίας του! Ο Σδρέβανος κυκλοφορεί μόνο με το δικό του, για να μην προκαλεί…
(σ.σ. Η αποκάλυψη και φωτογραφία από το Thrakitoday)
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
…επικοινώνησα άμεσα με τον Υποστράτηγο κ. Μενεξίδη Νικ. στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ, ο οποίος με ενημέρωσε ότι απλώς αλλάζουν τα σημεία ελέγχου διακίνησης παράνομων μεταναστών, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιφέρειά μας. Επομένως, δεν προστίθενται ουσιαστικά επιπλέον αστυνομικοί σ’ αυτή τη δράση, δεν τίθεται θέμα αποδυνάμωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.
(Ο Βουλευτής Ν. Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρης Στογιαννίδης στο FB)
-Γρηγόρη sorry, αλλά μήπως σε…δούλεψε ολίγον;
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Όσο για την δημόσια τοποθέτηση του βουλευτή Ξάνθης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης …έχουμε να απαντήσουμε ξεκάθαρα ότι μέχρι πρότινος 10 αστυνομικοί της Δ.Α. Ξάνθης στα πλαίσια αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών εκτελούσαν υπηρεσία εντός των ορίων μας, ενώ με την τελευταία διαταγή οι 10 αυτοί αστυνομικοί μαζί με άλλους 20 εκτελούν υπηρεσία 77 χιλιόμετρα μακριά από την Ξάνθη στα όρια Ροδόπης - Έβρου.
(Από την ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης)
-Γρηγόρη, μήπως πρέπει να τα ξαναπείς με τους αστυνομικούς;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Για τις 12 Μαρτίου 2019 αναβλήθηκε η χθεσινή δίκη μου με τον Δημήτρη Μπένη με μια πραγματικά ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Δικαστηρίου Ξάνθης, να ζητήσει το DVD του Δημήτρη Μπένη με τη συνέντευξή του στο Κανάλι 6. Υπάρχει ωστόσο το ΓΡΑΠΤΟ κείμενο, που ο Κανάτας διέψευσε οτι είναι δικό του! 
.....
*Φυσικά η απόφαση του δικαστηρίου δεν άρεσε στους αντιδίκους μου, η υπεράσπιση ωστόσο του Μαχητή (η δικηγόρος Λίτσα Μιχαηλίδου), ζήτησε απο το δικαστήριο να κληθεί να καταθέσει και η ή ο συντάκτης του ρεπορτάζ στο Κανάλι 6. Οπότε η δίκη αποκτάει πλέον μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο δω και πέρα...
.......
*Επειδή λέει ανοησίες ο Δήμαρχος Μπάμπης και φτιάχνει σενάρια, είναι τόσο απλό να ζητήσει ένα αντίγραφο (DVD) με τις δηλώσεις του Τάσου Θεοδωρίδη το μεσημέρι της Δευτέρας ώστε να σταματήσει να «βασανίζεται» άδικα…
Με την διευκρίνιση ότι «αν έγραφα και αυτά που μού ‘πε ο Τάσος στο τηλέφωνο σε προσωπικό επίπεδο…», τότε θα είχε χάσει εντελώς τον ύπνο του!
……
*Όπως και του είπα του Τάσου Θεοδωρίδη για τον Δήμαρχό του ότι ηγέτης σημαίνει να στηρίζει αυτά που λέει στα δημοτικά συμβούλια!
-Κι όχι να κρύβεται πίσω από τα… πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με αποτέλεσμα να κατηγορούν την γραμματέα και για… αλλοίωση!
Και με ποιο απλά λόγια…
……
*Αν φίλτατε Μπάμπη δεν μπορείς να κάνεις ούτε τον Δήμαρχο, ούτε τον ηγέτη της παράταξής σου και ειδικά όταν ανοίγεις το στόμα σου… παράτατα από τώρα!!!
Κάποια στιγμή τα παραμύθια δεν έχουν… δράκο!
……
*Κι ένα τελευταίο για τον Φανουράκη που θριαμβολογούσε έχοντας απέναντί του τον Λύρατζη για το θέμα  Σταυρακάρα!
Περίμενε λίγο, γιατί έχω την εντύπωση ότι ο  Σταυρακάρας κατεβαίνει υποψήφιος για να…εκλεγεί! Και με Μελισσόπουλο και ΚΙΝΑΛ αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο!
(σ.σ. Και το ίδιο ισχύει και για τον φίλο μου τον Αμοιρά…).

Παραιτήθηκε από απλό μέλος της Ν.Δ. 
ο Περιφερειακός Σύμβουλος Οντέρ Μουμίν
Το «διαζύγιο» ενός προαναγγελθέντος χωρισμού γνωστοποίησε και επίσημα την Τρίτη 16 Οκτωβρίου ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Οντέρ Μουμίν.
Οι σχέσεις του Οντέρ Μουμίν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν διαταραχθεί εδώ και καιρό όταν ο ίδιος είχε παραιτηθεί από σύμβουλος της «Περιφερειακής Αναγέννησης» ασκώντας δριμεία κριτική στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.
Σήμερα, με μια λιτή ανακοίνωση επισημοποίησε την αποχώρηση του από τη Νέα Δημοκρατία δηλώνοντας ότι: «Κατά την οκταετή μου αυτοδιοικητική εμπειρία, ως δημοτικός σύμβουλος δήμου Ιάσμου και ως περιφερειακός σύμβουλος ΠΑΜ-Θ ανέκαθεν πίστευα στην πλήρη ανεξαρτησία της τοπικής αυτοδιοίκησης και αποκλειστικά στα ικανά άτομα που την απαρτίζουν. Για το σκοπό αυτό σήμερα υπέβαλα την παραίτηση μου από απλό μέλος της Νέας Δημοκρατίας».

Φώτης Καραλίδης: Γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος…
Έκανε εγκαίρως γνωστή την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εξήγησε μάλιστα τους λόγους αυτής της απόφασης μιλώντας στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv.
Ο λόγος για τον  επικεφαλής της παράταξης "Κοινωνική Συμμαχία" Φώτη Καραλίδη που εξήγησε. «Ένας εκ των βασικών λόγων είναι η κατάργηση των χωρικών αντιπεριφερειαρχών. Διαφωνώ κάθετα με αυτή την επιλογή. Αυτοί που επιλέγονταν σαν χωρικοί αντιπεριφερειάρχες στο επίπεδο του νομού τους είχαν μια καταξίωση είχαν την αποδοχή. Δεν μπορεί ένας μόνος του, σε όλο το μήκος και πλάτος των πέντε νομών, να μπορέσει να καταρτίσει το ψηφοδέλτιο με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει σωστή ανθρωπογεωγραφία». Ο Φώτης Καραλίδης δηλώνει πάντως άνθρωπος της αυτοδιοίκησης και αξιολογεί τις εξελίξεις για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και την επιλογή του ΚΙΝΑΛ.
Κι όσο για τον ίδιο, θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ στις ερχόμενες εκλογές! Όποτε γίνουν αυτές….

Ο Σδρέβανος στον Ανταμπούφη για την παράδοση 
και… παραλαβή της ΔΕΥΑΞ: Και το κλειδί του αυτοκινήτου 
ο Τσέπελης με υπάλληλο μου το… έστειλε!
Αυθεντικό από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης. Ρώτησε ο Ανταμπούφης τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σρέβανο, αν έγινε «παράδοση και παραλαβή» όταν έφυγε ο Τσέπελης από την διοίκηση και ανέλαβε αυτός..
-Για να απαντήσει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, ότι «και το κλειδί του αυτοκινήτου της εταιρείας που χρησιμοποιούσε, δεν μου το έφερε ο ίδιος, αλλά το έδωσε σε υπάλληλο και μου το έφερε… αυτή!
Το κλειδί του πολυτελούς αυτοκινήτου της καταχρεωμένης δημοτικής εταιρείας που χρησιμοποιούσε ως… ιδιωτικό και πάρκαρε στη… βίλα του στη Χρύσα! Και που στοίχιζε βέβαια χιλιάδες ευρώ στην εταιρεία.
-Και δεν βρέθηκε επί τόσα χρόνια ένας Εισαγγελέας προκειμένου να καθίσει αυτόν τον «έντιμο» κύριο στο σκαμνί!
(σ.σ. Τελικά ο μόνος που την πλήρωσε ήταν ο Δήμαρχος Ιάσμου που τιμωρήθηκε με πολύμηνη φυλάκιση…Ο μόνος...).


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »