*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Οκτωβρίου

Η συνέντευξη του Δημήτρη Μπένη στο Κανάλι 6 ένα μήνα πριν..τον άφησε "ακάλυπτο""!

17 Οκτωβρίου
*«Ψεύτη» με χαρακτήρισε ο Θανάσης Ξυνίδης χθες στο δικαστήριο επειδή ισχυρίστηκα ότι ο Μπένης σε συνεντεύξεις του στα φιλικά του ΜΜΕ ισχυρίζονταν ότι «πρώτος αυτός είχε ανακοινώσει σε συνέντευξή του πάνω από ένα μήνα», την ποινή της αργίας των 6 μηνών με την οποία τον τιμώρησε η Αποκεντρωμένη!
-Τι να του πω; Ότι και πάλι δυστυχώς εξ΄ ιδίων κρίνει;
….
*Προσέξτε λοιπόν τι επακριβώς έγραψε το ΦΙΛΙΚΟ προς τον Δημήτρη Μπένη Κανάλι 6 στις 29/2/2016:
«Κληθείς να σχολιάσει στην εκπομπή social του Καναλίου 6  το θόρυβο για την απόφαση που τον θέτει σε αργία για 6 μήνες ο Δημήτρης Μπένης ανέφερε ότι την απόφαση αυτή έχει ανακοινώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του πάνω από ένα μήνα πριν «
Και αφού αναφέρθηκες στην ποινή σου φίλτατε πρώην αντιδήμαρχε, «πάνω από ένα μήνα…πριν», δηλαδή μεταξύ 20-28 Ιανουρίου 2016», προς τι η άσκηση δίωξης εναντίον μας από την Εισαγγελία Ξάνθης; Απλά μια αφελή απορία εκφράζω…
*Και ποιο απλά λόγια. Ή λοιπόν ο ή η δημοσιογράφος που έγραψε το ρεπορτάζ το έγραψε ΕΠΙΤΗΔΕΣ έτσι για να βλάψει τον…Μπένη, ή απλά έγραψε αυτά που είπες!
-Επέλεξε ποια από τις δυο είναι η αλήθεια!
…..
*Κι επειδή ενδεχομένως ο Κώστας Κανάτας να ισχυριστεί ότι «δεν βρήκε τελικώς το επίμαχο dvd..», τότε εδώ και τώρα με Εισαγγελική εντολή να καταθέσει αυτός ή αυτή που έγραψε το ρεπορτάζ. Εφόσον λοιπόν ο Δημήτρης Μπένης εξακολουθεί να αμφισβητεί το ρεπορτάζ, να προσκληθεί και να καταθέσει ο 'η η συντάκτης του. Είναι τόσο απλό…
……
*Ρωτήσαμε επίσης  και τότε από το «Μαχητή» και ρωτάμε και τώρα. Αυτή η περιβόητη συνέντευξη μεταξύ 20-28 Ιανουαρίου 2016 στην οποία αποκάλυπτε την αργία των 6 μηνών με την οποία τιμωρήθηκε από τον Αποκεντρωμένη, ο Δημήτρης Μπένης τι άλλο είπε;
……
*Και το κουιζ της ημέρας. Ποιος λοιπόν έγραψε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ; Η Μαρία Κώστογλου; Ο Γ. Σιδηρόπουλος; Ο Συλυγαρδάκης;
Η δικηγόρος μας Λίτσα Μιχαηλίδου ζήτησε να προσκληθούν και να καταθέσουν στο δικαστήριο οι συντάκτες των δυο ρεπορτάζ στο Κανάλι 6 και στο Xanthi Press!!!
Να ΛΑΜΨΕΙ όλη η αλήθεια!
Ζητάμε πολλά;
……
*Διευκρίνιση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αναιρούμε τα υπόλοιπα που είπαμε στην απολογία μας.
Ότι είχαμε υποχρέωση και ΟΦΕΙΛΑΜΕ για λόγους όχι μόνο δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος αλλά και δημοσίου συμφέροντος, να δημοσιεύσουμε την απόφαση της Αποκεντρωμένης για την 6μηνη αργία στον εργολάβο της πλατείας Δημήτρη Μπένη!
-Εντάλματα χιλιάδων ευρώ υπέγραφε. Γι’ αυτό και ζητήσαμε ν’ ανοίξουν κι οι λογαριασμοί από τον Οικονομικό Εισαγγελέα κι αν δεν έχει λάβει εταιρεία από την εργολαβική εταιρεία, τότε ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!
-Οι πολιτικοί που θέλουν να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ –και δεν εννοώ μόνο τον Λοβέρδο-μόνοι ζητάνε να ανοίξουν οι λογαριασμοί τους!!!
……
*Τέλος όπως είπα και στην απολογία μου, η λέξη «εμπιστευτικό» σε ένα έγγραφο, σημαίνει ότι ο δημοσιογράφος και ειδικά όταν υπάρχουν σοβαροί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, θα πρέπει να αποκρύπτει τις ποινές των αυτοδιοικητικών από την Αποκεντρωμένη!
-Αυτό άλλωστε συνέβαινε πάντα (και συμβαίνει…) και μόνο τα… προσωπικά δεδομένα του κυρίου Μπένη φαίνεται ότι «ενοχλήθηκαν»!
……
*Εδώ στη Τουρκία και τα δημόσια απόρρητα που συνέδεαν την χώρα με το ISIS Τούρκοι δημοσιογράφοι τα δημοσίευσαν, αποκαλύπτοντας όχι μόνο το εμπόριο ναρκωτικών αλλά και των εξοπλισμό τους με όπλα…!
Ούτε… Τουρκία είμαστε;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »