*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Οκτωβρίου

«Ξεδόντιασε» άσχημα τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αχιλλέα Γερόπουλο ο Γρηγόρης Στογιαννίδης για τον Μαγνητικό Τομογράφο του Νοσοκομείου Ξάνθης!

17 Οκτωβρίου
  «ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ» άγρια χθες μέσα από το fb τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης Αχιλλέα Γερόπουλο για τον τρόπο λειτουργίας του και τις σκοπιμότητες που υπηρετεί, εξυπηρετώντας όχι αυτούς που πασχίζουν για το καλύτερο (για το Νοσοκομείο και τους Ασθενείς) αλλά για να υπηρετήσει σκοπιμότητες!
Τι είχε συμβεί προηγουμένως; Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης ευχαριστούσε τους πάντες (Στάθη Γιαννακίδη, Χουσεΐν Ζειμπέκ κλπ) εκτός από τον ίδιο, ενώ γνώριζε ότι «η αποφασιστική δική του παρέμβαση ήταν αυτή που έπεισε τον Πλωμαρίτη να εγκρίνει την εγκατάσταση Μαγνητικού Τομογράφο στο Νοσοκομείο Ξάνθης.
(σ.σ. Διαβάστε παρακάτω το ευχαριστήριο του Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης Αχιλλέα Γερόπουλου. Θα μείνετε...)
Α. ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαριστεί Γιαννακίδη, Πολάκη και Ζεϊμπέκ 
για τον Μαγνητικό τομογράφο στην Ξάνθη! Κουβέντα για Στογιαννίδη!
Ευχαριστώ πάρα πολύ τον νέο Υφυπουργό Οικονομίας κ. Στάθη Γιαννακίδη, για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε για την έγκριση του Μαγνητικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο μας.
Ευχαριστώ επίσης τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη για την έγκριση της προμήθειας.
Μεγάλη ήταν η στήριξη από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια, του Διοικητή μας κ. Πλωμαρίτη και ιδιαιτέρως του Υποδιοικητή κ. Τσαλικάκη.
Ευχαριστώ πάρα πολύ το βουλευτή Ξάνθης κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.
Μεγάλη ήταν η συμπαράσταση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. κ. Μουμίνογλου Μπιρόλ.
Το έργο ήταν ώριμο εδώ και καιρό και ευχαριστώ τους ανθρώπους που εργάστηκαν για αυτό, Δ/ντή Ακτινολογικού, Τμήμα Πληροφορικής, Βιοϊατρικό τμήμα, Τεχνική Υπηρεσία, Διεύθυνση και Υποδιεύθυνση Διοικητικής Υπηρεσίας.
Η αξιοπιστία του Νοσοκομείου είναι δεδομένη και αυτό μας βοήθησε να κερδίσουμε 2,2 εκ. ευρώ από πόρους ΕΣΠΑ, το μαγνητικό τομογράφο και ελπίζω στο προσεχές χρονικό διάστημα να ανακοινώσουμε πόρους για την ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου.
Ο Διοικητής Γερόπουλος Αχιλλέας
ΚΑΙ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ
 
Γρηγόρης Στογιαννίδης
Ξάνθη, 16/10/2018
Σήμερα, πληροφορήθηκα από τοπικό δημοσιογραφικό site ότι εγκρίθηκε ο μαγνητικός τομογράφος για το Γ.Ν. Ξάνθης.
Κατ’αρχάς, να εκφράσω τη χαρά μου που επιτέλους θα υλοποιηθεί ένα αίτημα των κατοίκων του ν. Ξάνθης και το οποίο θα έπρεπε να έχει υλοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια.
Στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζω και την ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης, ο οποίος ευχαριστεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «όσους συνέδραμαν στην ένταξη του έργου»
Σίγουρα γνωρίζει όσους συνέδραμαν στο έργο, επειδή όμως κι εγώ γνωρίζω τη συμμετοχή μου στην προσπάθεια αυτή, να του θυμίσω αυτά που ξέχασε να αναφέρει :
Πριν από ένα μήνα, ενημερώθηκα ότι ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ, ο κ. Πλωμαρίτης, απέρριψε το αίτημα έγκρισης Μαγνητικού τομογράφου για το Γ.Ν. Ξάνθης. Τηλεφώνησα αμέσως τον Διοικητή κ. Γερόπουλο, ο οποίος μου επιβεβαίωσε την απόρριψη του αιτήματος από την 4η ΥΠΕ. Στη συνέχεια, του ζήτησα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των μαγνητικών που πραγματοποιούνται ανά μήνα από τους ασθενείς του Νοσοκομείου Ξάνθης. Δυστυχώς, αρνήθηκε να μου δώσει τα στοιχεία, που προφανώς δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα, γιατί ζήτησα αριθμό κι όχι ονόματα ασθενών.
Στη συνέχεια, τηλεφώνησα στον κ. Πλωμαρίτη, στον οποίο με επιχειρήματα τεκμηρίωσα την άμεση ανάγκη προμήθειας και εγκατάστασης του μαγνητικού τομογράφου στο Γ. Ν. Ξάνθης. Τελικά, πείστηκε ο κ. Πλωμαρίτης να δει θετικά το αίτημα του Νοσοκομείου.
Στις αμέσως επόμενες ημέρες, επισκέφθηκα στην Αθήνα στο Υπ. Υγείας τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό, όπου και εκεί του έθεσα επιτακτικά και με επιχειρήματα το αίτημα της έγκρισης κι ο Υπουργός το αντιμετώπισε θετικά.
Όπως ανέφερα και στην αρχή, βεβαίως συνέβαλαν πολλοί για την επίτευξη του στόχου. Το δικό μου μερίδιο συμμετοχής στην προσπάθεια το τελευταίο διάστημα το περιέγραψα παραπάνω. Εύχομαι στο μέλλον ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Γερόπουλος, να θυμάται και να ευχαριστεί όσους συνέβαλαν και συμβάλλουν στην αναβάθμιση του δημόσιου Νοσοκομείου Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »