*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ιστορική δικαίωση του Πάνου Παπαδόπουλου στη δίκη με τον Μπένη-Τα καλύτερα παραπολιτικά...

18 Σεπτεμβρίου
Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, πανηγύρισαν την πρόκριση του Άρη Αβάτου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με νίκη επί του Πλατανιά (5-4 στα πέναλτι!)
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
…Η καθαίρεσή μας αποτελεί, δίχως αμφιβολία, προϊόν διαπραγμάτευσης της Κυβέρνησης με την ηγεσία της γειτονικής χώρας και αποτελεί απαράδεκτο συμβιβασμό που υπονομεύει το εθνικό συμφέρον.
(Από την κοινή δήλωση των Νόμιμων Μουφτήδων Ξάνθης (Σινίκογλου) και Κομοτηνής (Τζεμαλή) στα ΜΜΕ)
-Ο Σινίκογλου δηλαδή υπηρετούσε το Εθνικό συμφέρον κι όχι την… τσέπη του όταν έπαιρνε τα… «πορτοκάλια» από το Γραφείο Πολιτικών υποθέσεων;
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Υπέρ της εκλογής Μουφτήδων στη Θράκη. Να ξανάρθει ο Αδωνις στην Θρακη...οχι τιποτα αλλο -αλλα να ξανα δουμε πως χτυπάτε παλαμακια με το με "Λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω" !
(Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση στο fb)
-Δηλαδή αν κατάλαβα καλά οι  ΑΝΕΛ κάνουν «σπάσιμο» στο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ για να δώσει γραμμή ο Μετέ να μειοψηφία να στηρίξει Νέα Δημοκρατία;
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Επειδή ειλικρινά άρχισαν να καταφτάνουν ακόμη και υποψήφιοι… δημοτικοί σύμβουλοι (μου) για τον Δήμο Ξάνθης…
-Ξεκαθαρίζω και πάλι ότι δεν εξαρτιέται από μένα αν θα κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, αλλά αποκλειστικά και μόνο από τον κύριο Θανάση Ξυνίδη!
-Ας ανακοινώσει λοιπόν δημόσια και επίσημα πλέον ο κύριος Ξυνίδης ότι θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, διεκδικώντας τον Δήμο με τον κύριο Δημήτρη Μπένη, τον Φανουράκη, τον Γιάννη Ιερόπουλο, τον Σάββα Μελισσόπουλο, την Ειρήνη Πυρνάρη και τους υπόλοιπους και απλά… ακολουθώ!
……
*Από τις «πλάκες» άλλωστε ξεκινάνε τα σοβαρά, αν κι εγώ πλάκες με την Ξάνθη ούτε έκανα, ούτε θα κάνω…
(σ.σ. Και το τι θα πάρω; Ο χρόνος θα δείξει… ο λαός θα αποφασίσει…!).
……
*Δεν πρόκειται να σχολιάσω σχόλια της κυρίας Ούτση για τους Μουφτήδες της Θράκης, με πηγή… τον Γιάννη Σιδηρόπουλο ακόμη κι αν αφορούν τον Άδωνι! Άλλωστε καλύτερους αβανταδόρους (στη συγκεκριμένη περίπτωση) η Νέα Δημοκρατία στη μειονότητα, δεν νομίζω ότι θάβρισκε!
……
*Για να ακριβολογώ ωστόσο… Εγώ επί ΝΔ (αλλά και επί ΠΑΣΟΚ..), έγραφα και εισέπραξε αγωγές από τη Μουφτεία Ξάνθης, "ΔΙΩΞΤΕ τον Σινίκογλου, εκμεταλλεύεται τη μειονότητα για να τα… οικονομάει! "
-Η κυρία Ούτση και ο κύριος Γ. Σιδηρόπουλος, σε άλλη πόλη τότε… κατοικούσαν;
.....
*Τίποτα δεν...θυμότανε ο Χρίστος Πούλιος στη χθεσινή δίκη με τον Δημήτρη Μπένη! Βέβαια όταν άρχισε να τον "ρωτάει" η δικηγόρος υπεράσπισης  του "Μ" Λίτσα Μιχαηλίδου για τα όσα έλεγε ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης για τον Μπένη και το έργο της πλατείας με στοιχεία και ντοκουμέντα...δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, απο το αποδεχτεί οτι "δικές του ήταν όλες οι ανακοινώσεις..."
Κρίμα πάντως να μη καταθέσει και ο κύριος Θανάσης Ξυνίδης. Ο καλύτερος....υπερασπιστής μου, όπως χαρακτηιρστικά είπε ο Πάνος Παπαδόπουλος καταθέτοντας τις δηλώσεις που είχε κάνει στη "Θράκη" στις 2 Δεκεμβρίου 2010 για τον Μπένη, την εταιρεία Νάσκου και το έργο της πλατείας! (Βλέπε πρώτο ΘΕΜΑ στο Μαχητή)
......
Και τόχα πει...Στη δίκη μου με τον Δημήτρη Μπένη, θα αντιμετωπίσω και τον...Θανάση Ξυνίδη! Και τους δυο, στη "συσκευασία" του ενός...
.....
*Παρών πάντως και στο πλευρό του Μπένη φυσικά και ο πρώην Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου! Κρίμα νάναι απών ο Τσεγγελίδης....
....
*Και βέβαια το αίμα νερό δεν γίνεται....Αφού στο πλευρό του Πάνου Παπαδόπουλου βρέθηκαν στη χθεσινή δίκη, τόσο ο νυν εκδότης της "Α" Σταύρος Μωραϊτης όσο και ο Ιπποκράτης Γαλάτης και φυσικά και πολλοί φίλοι μας. 
......
ΕΝΑ 4ΣΕΛΙΔΟ, ΟΛΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΤΕΡΑΣ" ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΑΧΗΤΗ"

Πανηγυρικά και με πρόταση και της Εισαγγελικής Έδρας, ο Πάνος Παπαδόπουλος αθωώθηκε των αδικημάτων της Συκοφαντικής δυσφήμησης και απλής δυσφήμησης για το 4σέλιδο που είχε κυκλοφορήσει ο "Μ" "Ένα σενάριο που θυμίζει Ταραντίνο...", μετά την αθώωση του Δημήτρη Μπένη απο το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης για την γνωστή υπόθεση της παύσης αργίας του με ποινή 6 μηνών απο την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ και την απόφαη του ΣτΕ αφού έγραψε μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
Το δικαστήριο καταδίκασε με ποινή φυλάκισης 10 μηνών για εξύβριση τον εκδότη του "Μ", υπάρχει όμως και το Εφετείο, ενώ θα περιμένουμε να καθαρογραφεί η απόφαση για να δούμε "ποιές είναι οι εξυβριστικές μας φράσεις για τον μηνυτή μας κύριο Δημήτρη Μπένη..."
Ήταν μια ιστορική δίκη που και για τον "Μαχητή" μια ιστορική ΝΙΚΗ! Όσο για το μένος και την προσωπική εμπάθεια που έβγαλε για μια ακόμη φορά για τον Πάνο Παπαδόπουλο ο Θανάσης Ξυνίδης....η απάντηση είναι απλή! Τον περιμένουμε τον κύριο Θανάση Ξυνίδη όποτε θέλει, face to cafe στην τηλεόραση, να μιλήσουμε έτσι απλά για την πορεία  του και την ενασχόλισή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση! 
Ο Κώστας Καραμανλής έδειξε το δρόμο για τη νίκη της ΝΔ: 
«Υπέρ των οικονομικά ασθενέστερων»
Το δρόμο για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έδειξε ο Κώστας Καραμανλής, με τη δήλωσή του στο Βελλίδειο, λίγο πριν την ομιλία του σημερινού προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο πρώην πρωθυπουργός, και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατιας εμφανίστηκε βέβαιος για την επικράτηση της παράταξης στις επόμενες εκλογές, και εστίασε στην ανάγκη να στηριχτούν οι οικονομικά ασθενέστεροι, εκείνοι οι οποίοι έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.
Η δήλωση του Κώστα Καραμανλή:
“Είμαστε όλοι εδώ, για να στηρίξουμε, όπως πάντα, την παράταξή μας, στον αγώνα για μια μεγάλη εκλογική νίκη, και στόχο την αποτελεσματική διακυβέρνηση και τη ρωμαλέα ανάπτυξη. Προς όφελος όλων των Ελλήνων, και πρωτίστως των οικονομικά ασθενέστερων”.
Το σχόλιο για την Καϊλή από την Χριστίνα Σαρρή, 
ο Φανουράκης και η… πρώην καλτσοδέτα του ΠΑΣΟΚ!
Σχολιάζει η κυρία Χριστίνα Σαρρή (άτομο με ειδικές ανάγκες), τις δηλώσεις της εξαίρετης Εύας Καϊλή για τα επιδόματα των ΑΜΕΑ.
«Ναι, κυρία Καϊλή, είμαι τεμπέλα κι ανίκανη και παίρνω επίδομα!
Είμαι τεμπέλα και ανίκανη που θα αργήσω να πάρω το πτυχίο μου στο πανεπιστήμιο! Το ότι σπουδάζω χωρίς προσβάσιμα για μένα βιβλία, και σημειώσεις, καμιά φορά και σημεία του κτιρίου στο οποίο γίνονται τα μαθήματά μου, με αποτέλεσμα να χάνω κάποια από αυτά τα μαθήματα στις εξεταστικές, είναι άλλο θέμα!..».
-Σας παρακαλώ κυρία Χριστίνα Σαρρή… Να σέβεστε ότι όταν η συγκεκριμένη κυρία ως κορυφαίο στέλεχος του Βαγγέλη Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ ήρθε στη Ξάνθη, τον ρόλο του… ξεναγού της, ανέλαβε ο κύριος Φανουράκης! Είναι δυνατόν λοιπόν να μιλάτε έτσι για την κυρία που επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ ξεχώριζε κάποτε για τις… καλτσοδέτες της;
Νέα δημοσκόπηση – Στις 5,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
Στις 5,5 μονάδες καταγράφεται η ψαλίδα μεταξύ της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ από δημοσκόπηση της Prorata για την «Εφ.Συν.».
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μετά τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ. προηγείται με ποσοστό 24,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 19%,
Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 7% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6% και το ΚΚΕ με 4,5%. Το Ποτάμι συγκεντρώνει 2%, η Ένωση Κεντρώων ακολουθεί με 1,5%, ενώ οι ΑΝΕΛ συγκεντρώνουν 1%. Στο 1,5% καταγράφονται η ΛΑ.Ε. και η Ελληνική Λύση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »