*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η DJ TZO STAV στο ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ! "Γάτος" ο Μουρτζόπουλος...

18 Σεπτεμβρίου
*Αποκάλυψη από τη στήλη!!!
-Το περασμένο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το βράδυ, επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ η τρομερή DJ TZO STAV, έστω και ως πελάτισσα αφού την ίδια βραδιά έπαιζε μουσική ο εκ Χρυσουπόλεως DJ Ιορδάνης Καγιάς!
-Ιδού και η αποκλειστική φωτογραφία της ΤΖΟ στο ΚΥΤΤΑΡΟ με τον Τάκη Αλεξούδα για να «ξεσκεπάσουν» το μυστήριο της απουσίας της και να αποδείξουν ότι τίποτα δεν συνέβη μεταξύ τους και ότι παραμένουν φιλαράκια!
-Μάλιστα δεν αποκλείεται πολύ σύντομα η TZO να (ξανα) ενταχθεί στο team του ΚΥΤΤΑΡΟ και να την ξαναδούμε να παίζει μουσική σε κάποια από τις βραδιές του Ελληνάδικου!
……
*Την αφόρητη ζέστη εκμεταλλεύτηκε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ και πήρε τον γιό του Ανδρέα και πήγαν για ένα μπάνιο στο Paralia beach bar στην Κεραμωτή!
-Αχώριστοι και… κολλητοί έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό ο πατήρ Τάκης και ο υιός Ανδρέας!
……
*Ξεκίνησε πάλι να παίζει μουσική στο Ελληνάδικο IL POSTO στη Χρυσούπολη καβάλας ο Ξανθιώτης DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός του radio Life 92.1, Τόρης Παπαδήμας!
-Ιδού ο Τόρης στην φετινή πρεμιέρα του στο Ελληνάδικο της γειτονικής Χρυσούπολης!
……
*Στο IL POSTO όμως εθεάθη την Παρασκευή μετά τα μεσάνυχτα ο Χρυσουπολίτης DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ της Ξάνθης, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το ρεπό του αφού τον αντικαθιστούσε στα decks ο Κώστας Σπυριάδης, είπε να μη μετακινηθεί εκτός έδρας και να απολαύσει ένα ποτάκι στη Χρυσούπολη με την παρέα του!
-Άλλωστε την επόμενη βραδιά (Σάββατο) τον περίμενε πολύ δουλεία στο ΚΥΤΤΑΡΟ, αλλά και η απρόσμενη συνάντησή του με την συνάδελφό του DJ ΤΖΟ STAV!
……
*Σε τσιπουράδικο στο παζάρι της Ξάνθης συναντήθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι ο Ξανθιώτης παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου και ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Δημήτρης Πετρόπουλος οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να πιουν ένα ποτηράκι με καλούς φίλους τους, κάνοντας παράλληλα και τα ψώνια της εβδομάδας!
……
*Νέο «φιλαράκι» απέκτησε ο Ξανθιώτης ρεπόρτερ και κάμεραμαν Μίμης Μουρζόπουλος!
-Την περασμένη Κυριακή ο Μίμης που πήγε για μπάνιο στο «Arriba chill out beach bar» στη Θάσο κρατούσε στην αγκαλιά του ένα υπέροχο γατάκι το οποίο μάλλον το… υιοθέτησε!
-Γάτος ο Μίμης!
……
*Και τέλος…
-Από τη στιγμή που επέστρεψε από τη Θάσο στην Ξάνθη, η πρώην barwoman του ΚΥΤΤΑΡΟ και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, Χρύσα Τσακίρη, δεν έχει αφήσει καφέ μπάρ που να μην έχει πάει με φίλες της!
*Χθες εθεάθη στο καφέ μπάρ «Θέα» στην Ξάνθη με την Αλίκη να απολαμβάνουν τον freddo τους και να βγάζουν selfies για το… Facebook!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »