*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Οι (νέοι) «αγωνιστές» της Ν.Δ, η προκλητική κάλυψη του Τσέπελη από Πριγγόπουλο, Λομβαρδέα, Δημαρχόπουλο και τα ευτράπελα!

18 Σεπτεμβρίου
*Τελικά αν κατάλαβα καλά από την εξαιρετικη εμφάνιση του Δημήτρη Μπένη με τον γιατρό στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ στο Επιμελητήριο, οι περισσότεροι εκ των φανατικών (νεο)αγωνιστών της Νέας Δημοκρατίας, πήγαν κάπου στο μέσον της εκδήλωσης κι αντί να παρακολουθούν τις… εμπνευσμένες ομιλίες του Άδωνι, του Μακάριου Λαζαρίδη (τι παιδί κι αυτό…) και των βουλευτών του κλιμακίου…
-Απολάμβαναν στο γραφείο του Προέδρου την ευχάριστη συζήτηση με το μοντέλο του Δ.Σ. του ΕΒΕ Ξάνθης κυρία Μαλιαρουδάκη… ή τον καφέ τους (απο κάτω) στο Fratelli!
-Αν κατάλαβα καλά, γιατί μέσα στην αίθουσα πολλούς που λένε ότι ήταν παρόντες, δεν τους είδα καθόλου. Είμαι σίγουρος όμως ότι η ομιλία του Άδωνι και κυρίους του πρώην αρθογράφου της Ελεύθερης Ώρας Μακάριου Λαζαρίδη, τους… κατενθουσίασε!
Προφανώς γιατί δεν θα την… άκουσαν!
……
*Ο ένας πρώην του ΛΑΟΣ που έβριζε χυδαιότατα κάποτε την Νέα Δημοκρατία, ο άλλος αρθογράφος της Ελεύθερης Ώρας… είναι και 3-4 ακόμη γυρολόγοι που γύρισαν όλα τα κόμματα…!
-Μήπως βρε Πρόεδρε βρισκόμαστε σε λάθος κόμμα;
……
*Απορία. Αναρωτιέμαι μετά τις αποκαλύψεις του «Μαχητή» για το… «παντοπωλείο» του Τσέπελη στον ημιυπαίθριο της Μητρόπολης, ο εξαίρετος αντιδήμαρχος Δόμησης Ξάνθης Μιχάλης Λομβερδέας που βάζει φουλ πρόστιμα στους άλλους επιχειρηματίες για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα ενώ διέπραξε το αδίκημα της καραμπινάτης ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ με τα τραπεζοκαθίσματα του Τσέπελη (Πρώτο Σκαλί) και τις… μπαριέρες του μέσα στο δρόμο, τι θα πράξει στην περίπτωση του ΑΕΡΙΚΟ καφέ μπαρ; Που παραμένει κλειστό επί μήνες και δεν πηγαίνει με τον Χουσεΐν και καριόκες Παπαπαρασκευά στο Υπουργείο Πολιτισμού;
(σ.σ. Η ερώτηση ισχύει και για τους εξαίρετους δικηγόρους του ΑΕΡΙΚΟ αλλά και του Κυβερνείου…).
……
*Δηλαδή πρέπει να γίνει… Τσέπελης ο Μπάμπης Δαργανάκης, για να τυγχάνει κι αυτός της ίδιας κάλυψης και συμπεριφοράς από την υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ξάνθης κύριε Δημαρχόπουλε; Ή να σε… καθυβρίζει όπως οι υπόλοιποι;
-Όχι Μπάμπη (Δαργανάκης) αλλά μπορείς άνετα να γίνεις…Φανουράκης! Το ίδιο και το… αυτό! Ή να απαιτήσεις κι εσύ καμιά γνωμάτευση του… Θωμά Ξανθόπουλου και εκτίμηση τιμής από την αρμόδια επιτροπή.
……
*Και το ερώτημά μου προς τον Δήμαρχο Ξάνθης. Αληθεύει Δήμαρχε Μπάμπη ότι με δικές Σου εντολές ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Μιχάλης Λομβαρδέας «έκλεισε» τα ΜΑΤΙΑ στις νέες καραμπινάτες μπαριέρες του Τσέπελη στην πλατεία Αντίκα τις μέρες των Παλιών Γιορτών 2018; Διότι αν αληθεύει αυτό, τότε αδίκως είναι για χειροπέδες μόνο ο Μιχάλης Λομβαρδέας! Καθαρές κουβέντες…
……
*Κι επειδή ο Τσέπελης όταν πάει στα καφέ έχει το θράσος να τριγυρίζει δεξιά κι αριστερά και να λέει, «και οι άλλοι ανέπτυξαν παράνομα τραπεζοκαθίσματα μέσα στις Γιορτές Παλιές Πόλης…».
-Αλήθεια είναι αυτό κύριε Τσέπελη αν αναφέρεσαι στον Κηπουρό και στον Νικολαϊδη του Βυζαντινού, αλλά αυτοί είναι επιχειρηματίες και ΟΧΙ επαγγελματίες Δημοτικοί σύμβουλοι που παράλληλα διακηρύττουν ότι θα κατέβουν… υποψήφιοι Δήμαρχοι Ξάνθης!
-Εσύ Τσέπελης θέλεις να γίνεις… Δήμαρχος Ξάνθης για να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη! Με πτυχίο… απόφοιτου δημοτικού! Κι ο νοών νοείτω…
……
*Πήγε επίσης –όπως μαθαίνω από πρώτο χέρι- ο Τσέπελης και στον Απόστολο Αγκόρτσα και τον είπε να κατέβει… υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το… ψηφοδέλτιό του!
-Λέγοντας του μάλιστα ότι έχει την διαβέβαιωση του Αλέξανδρου Κοντού ότι αυτήν τη φορά, «δεν θα ανακατευτεί στις δημοτικές εκλογές υπέρ κανενός υποψήφιου Δημάρχου…».

-Να γελάσω, να μειδιάσω ή να συνεχίζω να το… διασκεδάζω;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »