*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Σήμερα ξεκινάει το ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο! Και άλλα αποκλειστικά..

01 Σεπτεμβρίου
*Σήμερα Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου το βράδυ έρχεται επιτέλους η στιγμή που περιμέναμε όλοι όλο το καλοκαίρι!...
-Η μεγάλη πρεμιέρα του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη με τον δημοφιλή DJ Ιορδάνη καγιά να κάνει… «ποδαρικό» για τη νέα σαιζόν!
-Ήδη, όπως έμαθα, ο Ιορδάνης ετοιμάζεται να ξεκινήσει σήμερα το πρόγραμμά του με Νίκο Βέρτη και να δημιουργήσει… χαμό στην πρώτη του Ελληνάδικου!
-Όλοι και όλες σήμερα στο… ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Εντωμεταξύ, ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας, απόλαυσε την Πέμπτη το βράδυ το… τελευταίο του δροσιστικό ποτό του μαζί με τον γιό του Ανδρέα και τους φίλους του Σπύρο και Έλενα στο γνωστό αναψυκτήριο «Μπαχάμες» στο γνωστό στενάκι της στοάς στην οδό Μιχ. Καραολή στην Ξάνθη!
-Απολαύστε τους!
……
*Και 3ο (!!!) προφίλ δημιούργησε στο Facebook η γνωστή ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, Μάνια Ασλάνογλου, με αποτέλεσμα να… μπερδεύει τους θαυμαστές και τους φίλους της που σπεύδουν να μάθουν, από τον λογαριασμό της στο γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης,, όλα τα νέα και τις δραστηριότητές της!!!
-Σημειώστε λοιπόν τα ονόματα των τριών προφίλ της στο Facebook για να ενημερώνεστε: «Mania Aslanoglou», «Mania Aslanoglou II» και «Mania Aslanoglou ΙΙΙ»!
-Πάντως εγώ που την… «έψαξα» διαπίστωσα ότι και τα 3 προφίλ της τα έχει… ενημερωμένα και… ενεργά!
……
*Το θέμα δεν είναι αν παντρεύεται και πότε ο δραστήριος Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης όπως αποκάλυψε η "ΤΣΟΥΧΤΡΑ" στην αποκλειστικότητα της χρονιάς, αλλά ποιοί θα είναι οι...κουμπάροι! Διότι πολλοί και πολλές διεκδικούν την αποκλειστικότητα της κουμπαριάς!
........
*Συνεχίζω με το κουίζ της ημέρας που σίγουρα θα σας… προβληματίσει!...
-Ποιος δημοφιλής Ξανθιώτης (ανεξάρτητος) ρεπόρτερ γράφει στο προφίλ του στο Facebook ότι έχει σπουδάσει στο «City University of Seattle» των Ηνωμένων Πολιτειών;;;
-Εδώ ο άνθρωπος με το… ζόρι «έβγαλε» το Λύκειο… όχι και να έχει σπουδάσει σε ένα από τα δημοφιλέστερα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής…!
……
*Με την… «φίλη» του Φιλιώ εθεάθη χθες για καφέ σε γνωστή καφετέρια της Ξάνθης ο γνωστός Ξανθιώτης παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου και όπως πάντα φωτογραφήθηκε μαζί της όλο καμάρι για το φωτογραφικό αρχείο του στο Facebook!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με μια… «ανεπανάληπτη» χιουμοριστική ανάρτηση της Ελένης Κίτσου στο Facebook, με την οποία σατιρίζει όλα τα… χαράτσια που θα πληρώσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα:
«ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑ
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ....ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ.....ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΦΕΣΙΑ......ΧΟΡΤΆΣΑΜΕ!!!!»

Ο ΙΟΥΔΑΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »