*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ…ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ

03 Ιουλίου
Ουκ εν τω μεγάλω το ευ… Το’ φαγε πάλι το γιουχάρισμα 
στην εκδήλωση των Εβριτών!
Δεκάδες φορές τον έχουμε πει τον Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος για τον ίδιο είναι ο εαυτός του κι όχι ο Φανουράκης, ο Τσέπελης και οι υπόλοιποι… που στο φινάλε οι άνθρωποι «παλεύουν» και αγωνίζονται για τα… «ρουσφέτια» και τα συμφέροντά τους!
Δυστυχώς ο Μπάμπης δεν ακούει κανέναν!
-Αυτό συνέβη και στην επίσημη έναρξη του 10ου Πανελλήνιου Πανθρακικού Συνεδρίου το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό «Φ. Αμοιρίδης», αφού στην τελετή έναρξης τούδωσαν μικρόφωνο και δεν ήθελε να… σταματήσει, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό κάνει προσωπκή… προβολή!
Αποτέλεσμα;
-Από τη μια η κακή ακουστική του Κλειστού Φ. Αμοιρίδη και ο αντίλαλος, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει κανείς τι λέει…
-Από την άλλη η οχλαγωγία στην αίθουσα, αφού κάνεις μα κανείς από τους 2.000 και πλέον χορευτές δεν τον παρακολουθούσε και δεν τον άκουγε όπως και ο υπόλοιπος κόσμος φυσικά…
Στο τέλος άρχισαν τα γιούχου του κόσμου να σταματήσει, γιατί εμείς εδώ ήρθαμε να χορέψουμε –του λέγανε-κι όχι ν’ ακούμε… εσένα!
-Μπάμπη… ουκ εν τω μεγάλω το ευ…..
-Στο είπαμε από το ξεκίνημα της πολιτικής σου καριέρας, αλλά δυστυχώς εσύ επιμένεις να σε… γιουχάρουν με τις πολυλογίες σου και να χάνεις στις εντυπώσεις παρά να κερδίζεις!
-Αλλά τι στα λέω… Σου ‘δωσε «αέρα» κι ο Κοντός και νόμισες ότι έγινες ο… ηγέτης! Οπότε απλά τα λόγια μου κάνω πάλι…
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Χωρίς νερό έμεινε σύμφωνα με τον Στάθη Παπαδόπουλο η Λεωφ. Στρατού το πρωϊ της Κυριακής, ωστόσο η παρέμβαση των αρμοδίων ήταν άμεση.
Αναλυτικότερα το σχόλιο του Στάθη στο fb ανέφερε τα εξής:
Stathis Papadopoulos
ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ από το πρωί της Κυριακής η Λεωφόρος Στρατού στην Ξάνθη, κοντά στο ξενοδοχείο "ΕΛΕΝΑ". Η βλαβη μπροστά από το 2ο μειονοτικό σχολείο, φαίνεται να οφείλεται σε "αστοχία υλικού" κατά την εργολαβικη σύνδεση του οικοδομήματος με την ΔΕΥΑΞ
..Συνεργεία της οποίας με επικεφαλής τον Λευτέρη Ξανθόπουλο εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση της καθώς στις 8 πολυκατοικίες διαμένουν περισσότεροι από 700 κάτοικοι... Σαν κάτοικοι της περιοχής οφείλουμε να αποδώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΞ, την διοίκηση της αλλά και στον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχοπουλο ο οποίος με το που ενημερώθηκε ενήργησε άμεσα...!!!
-Δηλαδή για πρόβλημα της ΔΕΥΑΞ ενήργησε ο Δήμαρχος κι όχι ο Πρόεδρος Μαρίνος Σδρέβανος; Περίεργο…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »