*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Αποχαιρετιστήριο πάρτι του ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο λόγω....καλοκαιριού!

03 Ιουλίου
*Το ΚΥΤΤΑΡΟ πάει… διακοπές και γι’ αυτό το λόγο το περασμένο Σάββατο 30 Ιουνίου διοργάνωσε ένα υπέροχο αποχαιρετιστήριο party, με τους δυο δημοφιλείς DJs του, Κώστα Σπυριάδη και Ιορδάνη Καγιά να παίζουν «Back to back» Ελληνικά τραγούδια για να αποχαιρετήσουν μαζί με όλο τον κόσμο την σαιζόν που πέρασε και να καλωσορίσουν το καλοκαίρι!!!
-Μαζί τους, φυσικά και ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας, αποχαιρέτησε μια επιτυχημένη χρονιά και ανανέωσε το ραντεβού με το αγαπημένο Ελληνάδικο της πόλης μας περί τα τέλη Αυγούστου (ή αρχές Σεπτεμβρίου) μαζί με την έναρξη των Γιορτών παλιάς Πόλης!
……
*Ιδού και ο Τάκης σε μια ακόμη φωτογραφία με άλλα δυο αστέρια του ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Τους κατά καιρούς, υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων του Ελληνάδικου, τον Αρχοντή και τον Πάνο, οι οποίοι καθ’ όλη τη χειμερινή σαιζόν μας υποδέχονταν με χαμόγελο στην είσοδο για να διασκεδάσουμε στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Και η τελευταία χαρακτηριστική φωτογραφία της σαιζόν στο ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
-Τάκης Αλεξούδας και η σύζυγός του Βάνα με τη… μοναξιά τους μετά το τέλος του επιτυχημένου αποχαιρετιστήριου πάρτι το βράδυ του Σαββάτου στο έρημο πλέον Ελληνάδικο!...
……
*Αυτή την Παρασκευή 6 Ιουλίου, το My Club διοργανώνει την πρώτη βραδιά «Ladies Night» του φετινού καλοκαιριού, αφιερωμένη σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό με το πρώτο ποτό δωρεάν!!!
-Διαβάστε την πρόσκληση του My Club για τη συγκεκριμένη βραδιά:
«Παρασκευή 6 Iουλίου μια νύχτα αφιερωμένη στα πάθη μας, στα λάθη μας, στις καψούρες μας, στον λόγο ύπαρξης μας, στην κινητήρια δύναμη κάθε άνδρα, στην αρχή και το τέλος, σε όλα, μια νύχτα αφιερωμένη σε OΛEΣ τις ΓYNAIKEΣ!
Mια νύχτα αυστηρά μόνο με EΛΛHNIKH MOYΣIKH!
-GREEK Friday - Only For Ladies.
ΔΩPEAN το πρώτο ποτό για OΛEΣ τις γυναίκες μέχρι τις 1.30.
-Eίσοδος EΛEYΘEPH μέχρι τις 1.30.
-Kρατήσεις: 25410-73536 & 693-6688226.
……
*Τελικά αυτή την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 21:00 θα διοργανωθεί στο beach bar Porto Molo στην παραλία των Αβδήρων η αναβληθείσα, λόγω κακοκαιρίας, εκδήλωση της περασμένης εβδομάδας!
-Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικού χαρακτήρα Fashion Show για την οικονομική υποστήριξη των παιδικών χωριών SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη!
-Να είμαστε όλοι εκεί!
…………
*Συνεχίζουν τις Live εμφανίσεις τους, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ, στο Restaurant «Στρούγκας» στην Κεραμωτή οι Ξανθιώτες καλλιτέχνες Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου στο τραγούδι μαζί με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ στα πλήκτρα και τον τρομερό Γιάννη Αντωνίου στο μπουζούκι!
-Μάλιστα όπως έμαθα, κάθε τριήμερο γίνεται χαμός στην Κεραμωτή για τους Ξανθιώτες καλλιτέχνες που διασκεδάζουν και τους ντόπιους αλλά και τους τουρίστες!
……
*Για καφέ στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης εθεάθησαν το Σάββατο 30 Ιουνίου το μεσημέρι το ζεύγος Αντώνης Χειμωνίδης και Γιωτούλα Θεμελή μαζί με την κουμπάρα τους Ελένη Γκοντόλια αλλά και τους κολλητούς φίλους τους Χαράλαμπο Κυρκούση και Χρήστο Ζάρρα!
-Ο άλλος κουμπάρος του ζεύγους, ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής, Γιώργος Καριπίδης απουσίαζε από την παρέα διότι βρίσκονταν στην Αθήνα όπου είχε επαφές με καλοκαιρινά νυχτερινά μαγαζιά και μουσικά σχήματα για τα Live της καλοκαιρινής σαιζόν και αναμένονταν να επιστρέψει χθες Δευτέρα!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »