*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

See Through Tο καλύτερο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ της 20ετίας και με...διαφορά! Όλες οι ειδήσεις..

03 Ιουλίου
Πανοραμική άποψη από το υπερθέαμα του 10ου Πανελλήνιου Πανθρακικού Ανταμώματος στο κλειστό «Φ. Αμοιρίδης» στην Ξάνθη
…………………………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Δεν σας έκανε εντύπωση ότι ο Φανουράκης για πρώτη φορά ίσως, ήταν ΑΠΩΝ από την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής!
-Έδωσε όμως εντολή στον Καρά Αχμέτ να… ψηφίζει ακόμη και τα «δύσκολα» θέματα; Όπως η δημοπρασία για παράδειγμα του πράσινου δίπλα στο ποτάμι!
Εμένα πάντως όχι…
-Αντίθετα θα μου έκανε εντύπωση να ήταν παρών ο Φανουράκης και να… διαφωνεί μάλιστα!
……
*Το συμπέρασμά μου….
-Φανουράκη, μην αγχώνεσαι… Όπως έχουν γίνει τα πράγματα σε λίγο ο Μπάμπης θα φέρει στην Ποιότητα Ζωής και το Δημοτικό συμβούλιο και νέα κανονιστική για τα τραπεζοκαθίσματα…
-Ήδη το πρώτο βήμα το έκανε, έπεται και το δεύτερο… αλλά για να «βοηθήσεις» κι εσύ ολίγον… τράβατου ακόμη μια καταγγελία!
Το σηκώνει ο οργανισμός του. Όποιος τον… «βρίζει»… να του κάνει τα «χατίρια!
(σ.σ. Εδώ με 200 ευρώ το χρόνο λαμβάνεις παραποτάμιο οικόπεδο…!).
……
*Τέτοια «μοναξιά» ο Τσέπελης το βράδυ του Σαββάτου στην Κεντρική πλατεία. Να «κινείται» συνεχώς γύρω γύρω από τον Δημαρχόπουλο και την «παρέα» του (Θωμάς Ηλιάδης, Σδρέβανος κλπ) και να μην τον χαιρετάει ούτε ένας!
-Νάναι καλά ο Φώτης Καραλίδης που κρατήσανε τα προσχήματα και του έκαναν και μια… χειραψία, βλέποντας την αμηχανία του!
(σ.σ. Περασμένα μεγαλεία που διηγώντας τα να… κλαίς! Αντιδήμαρχο καθαριότητας να τον έκανε ο Μπάμπης, θα ‘πετούσε»  τώρα...!).
……
*«Το καλύτερο Πανθρακικό Αντάμωμα» της τελευταίας τουλάχιστον 10ετίας, είπαν πολλοί εκπρόσωποι των συλλόγων στο Xanthi channel αναφερόμενοι στο ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ της Ξάνθης που σημειωτέον, για ΠΡΩΤΗ φορά μεταδόθηκε ζωντανά από έναν Περιφερειακό σταθμό από τον Έβρο μέχρι και την Χαλκιδική και τις Σέρρες από τις 19.30 έως τις 24.00!
Χωρίς σχόλιο…

2 αλλοδαπές έκλεψαν ρούχα από κατάστημα στην Καβάλα
Συνελήφθησαν την 30-6-2018 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο αλλοδαπές ηλικίας 48 και 46 ετών, διότι εισήλθαν σε επιχείρηση και αφαίρεσαν διάφορα ενδύματα, πλην όμως έγιναν αντιληπτές από την υπεύθυνη του καταστήματος και ακινητοποιήθηκαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης, ότι την 28-6-2018, η 48χρονη μαζί με άγνωστη δράστιδα, εισήλθαν στο παραπάνω κατάστημα και αφαίρεσαν διάφορα ενδύματα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα προϊόντα, τα οποία παρελήφθησαν από την υπεύθυνη του καταστήματος.

Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΣΑΚΑΚΙ…!
Για μια ακόμη φορά θα πρέπει να «ένιωσε» ο Μανώλης Τσέπελης αυτό που λέει ο λαός…
-Πολιτική «μοναξιά»…
-Στην υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας Κοσμοσώτηρας στην κεντρική πλατεία, αφού μπορεί να έβαλε το μπλέ σακάκι με την μπλέ γραβάτα, αλλά σχεδόν όλοι πλην του Φώτη Καραλίδη, απέφευγαν να τον μιλήσουν ή και να κάνουν ακόμη και χειραψία μαζί του…
Έχασε την εξουσία ο Μανώλης και ευτυχώς υπάρχει κι ο γιατρός, διότι όλοι οι υπόλοιποι όταν τους πλησιάζει…του γυρνούν αμέσως την πλάτη!
(σ.σ. Αυτά παθαίνει βέβαια κάποιος που ενώ είναι 30 χρόνια δημοτικός σύμβουλος κι έχει «πλουτίσει» από αυτή την ενασχόλησή… όχι μόνο δεν λέει να αποσυρθεί, αλλά συνεχίζει να κάνει τον παράγοντα με προσόντα… απόφοιτου δημοτικού σχολείου!)

ΔΕΥΑΞ: Νέες διακοπές νερού σήμερα στην οδό Κλεμανσώ λόγω έργων
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου στις οδούς Βελισσαρίου και Κλεμανσώ στα πλαίσια του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε τμήματα της πόλης Ξάνθης» είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης   την ΤΡΙΤΗ 3 Ιουλίου 2018 από 08:00 έως 10:00
1. Στην οδό Κλεμανσώ  στο τμήμα μεταξύ των οδών Νέστου και Λεωφ. Στρατού
Επίσης την ΤΡΙΤΗ 3 Ιουλίου 2018 από 08:00 έως 17:00 στις παρακάτω οδούς :
1. Στην οδό Κλεμανσώ από το τμήμα μεταξύ των οδών Λυγδών έως  και   Νέστου
2. Σε όλο το μήκος  της οδού Νέστου
Ευχαριστούμε  για  την  κατανόηση.

«Βόμβα» Γαβρόγλου: Τέλος οι Πανελλήνιες - Εισαγωγή μόνο με απολυτήριο
Το τέλος των Πανελληνίων Εξετάσεων για τα παιδιά που θα μπουν στην Γ’ Λυκείου τον Σεπτέμβριο του 2019 και θα μπουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τον Ιούνιο 2020 ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Μάξιμου Χαρακόπουλου.
Όπως είπε, «το απολυτήριο είναι αυτό που θα παίξει ρόλο», το οποίο θα το παίρνουν οι μαθητές με εξετάσεις, με παρουσίες και εργασίες.
Ο υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε πως οι αλλαγές αφορούν τα παιδιά που θα μπουν τον Ιούνιο του 2020, τα οποία θα πάνε στην Γ’ Λυκείου από τον Σεπτέμβριο του ’19. «Θα το ανακοινώσουμε προς το τέλος του μήνα και θα είναι δομημένο ποια θα είναι η τρίτη Λυκείου».
Ο κ. Γαβρόγλου επισήμανε πως «εμείς δεν μιλήσαμε για ελεύθερη πρόσβαση όποιος θέλει όπου θέλει μπαίνει, μιλήσαμε για ελεύθερη πρόσβαση ως ένα αντίβαρο για αυτό που γίνεται σήμερα και ουδέποτε και σας προκαλώ να πείτε ποιος είπε ότι θα μπαίνεις χωρίς καμία εξέταση για κανένα μάθημα. Γιατί και το απολυτήριο για να πάρεις, εξετάσεις πρέπει να δώσεις. Άλλο όμως εξετάσεις και άλλο κεντρικό εξεταστικό σύστημα».
Ο υπουργός αναφέρθηκε και στα ιδιωτικά πανεπιστήμια λέγοντας πως το θέμα αυτό είναι σύνθετο και στη συζήτηση αυτή δεν θέλει να μπει.

Συνελήφθησαν στην Ε.Ο. Κομοτηνής – Ξάνθης 2 αλλοδαποί 
διακινητές και 8 μη νόμιμοι μετανάστες
Συνελήφθησαν το Σάββατο (30-6-2018) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 38 και 16 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.
Ε.Ε.: Στο τέλος του 2019 οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις 
για Σκόπια και Τίρανα
Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και την Αλβανία περί το τέλος του 2019, αν και εφόσον οι δύο χώρες εμφανίσουν αρκετή πρόοδο ως προς τις μεταρρυθμίσεις στους τομείς της δικαιοσύνης και της καταπολέμησης της διαφθοράς.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, δεύτερη ημέρα της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής, οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναφέρουν ότι ενέκριναν την συμφωνία της Τρίτης μεταξύ των υπουργών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων να εξετάσουν την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι δύο χώρες τον Ιούνιο 2019 και να αρχίσουν συνομιλίες στο τέλος του έτους.
Αν και το θέμα δεν συζητήθηκε κατά την διάρκεια των εργασιών της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες, η ανακοίνωση επικυρώνει την συναίνεση μεταξύ των κυβερνήσεων της Ένωσης να διατηρηθούν οι ελπίδες ένταξης για τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων, αλλά να ζητηθούν περαιτέρω μεταρρυθμίσεις πριν από την επίσημη έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.
Η Γαλλία και η Ολλανδία ζητούσαν να υπάρξει περισσότερη πρόοδος, παρά την υποστήριξη των 25 χωρών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να δοθεί το πράσινο φως για την έναρξη ενταξιακών συνομιλιών με τα Σκόπια και τα Τίρανα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »