02 Ιουλίου

Επιτέλους! Η Κυριακή Αλατζά έγινε….Αντιπεριφερειάρχης και συνεχίζει για άλλους δυο μήνες αντιπεριφερειάρχης ο Νίκος Ευφραιμίδης!

02 Ιουλίου
Από "πολέμιος" του Μέτιου, αντιπεριφερειάρχης του!
Επιτέλους το μεγάλο της «όνειρο» γίνεται πραγματικότητα, επιτέλους ο…αγώνας τώρα δικαιώνεται!
Ο λόγος για την Περιφερειακή Σύμβουλο Κυριακή Αλατζά που με απόφαση Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου έγινε Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, κάτι που της είχε υποσχεθεί προκειμένου να τον στηρίξει στην σημερινή του θέση!
Αναλυτικά:
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, οι παρακάτω περιφερειακοί σύμβουλοι ορίζονται θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες με τις εξής αρμοδιότητες:
1.Κώστας Βενετίδης, από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών.
2.Κυριακή Αλατζά-Παπαδοπούλου, από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, 2.Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.
3.Κωνσταντίνος Κινατζίδης, από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος.
Για προσωπικούς λόγους, ο κ. Κινατζίδης ζήτησε από τον κ. Μέτιο η ανάληψη των καθηκόντων του να γίνει μετά από διάστημα δύο μηνών, αίτημα το οποίο ο κ. Περιφερειάρχης αποδέχθηκε. Μέχρι τότε, θα ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του ο νυν Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Ευφραιμίδης.
Σε κάθε περίπτωση, η άσκηση των καθηκόντων των νέων Αντιπεριφερειαρχών θα ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης ορισμού τους στο ΦΕΚ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »