*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Αν κάποιος "αλλάζει" συνέχεια θέσεις και φίλους, αυτός δεν είμαι εγώ...

31 Μαρτίου
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ! 
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!
Κάποιοι που δεν με ξέρουνε καλά, λένε «διάφορα» για την κριτική που ασκώ στις «εμμονές» του Μανώλη Φανουράκη και την αντιπολίτευση που ασκεί στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο…
Είναι καιρός λοιπόν να εξηγηθούμε και να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα…
1. Ποτέ δεν θα γινόμουνα αντίπαλος με τον Φανουράκη…! Είναι από τους λίγους ανθρώπους που σε δύσκολες προσωπικές στιγμές του «εξομολογήθηκα» πράγματα που ελάχιστοι ξέρουν…
2. Είμαι αυτός που το καλοκαίρι του 2006 στο My club στις 6 τα ξημερώματα, αφού δεν μπόρεσα να πείσω τον Αντώνη Τσίτσιο, τον «έπεισα» να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Λάκη Στυλιανιδη…!
3. Είμαι αυτός που «έπεισα» τον Λάκη Στυλιανίδη να «απαλλάξει»  το Καρναβάλι από τον Τσέπελη και να το αναθέσει στον Φανουράκη, πιστεύοντας ότι θα κάνει ανατροπές..
4. Στο  Κυβερνείο, μοιράστηκα μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου και σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στην εκεί παρουσία του Μανώλη Φανουράκη…
5. Εγώ ποτέ δεν έφυγα όμως από εκείνες τις αρχές, ο Φανουράκης έφυγε από αυτά που πιστεύαμε τότε κι έγινε «ένα» με αυτό που «πολεμούσαμε»… Τον αφανή εταίρο του Elisso Hotel που βομβάρδιζε το Κυβερνείο με…εξώδικα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του… Τσέπελη! Τον Μούρκα που ψήφιζε ΚΑΤΑ του Κυβερνείου στα δημοτικά συμβούλια… Τον Χρίστο Πούλιο που πρώτα τον «έσυρε» στα δικαστήρια και μετά…πήγαινε να τον αθωώσει! Τον Δημήτρη Μπένη που άφηνε υπονοούμενα σε βάρος του για το «διαχωριστικό» της πισίνας…Τον Απόστολο Αγκόρτσα που ενώ δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ δημοτικά τέλη σε κανέναν Δήμο, έκανε…κατασχέσεις τραπεζοκαθισμάτων και μιλούσε για το… «άβατο»  του Κυβερνείου!
-Αν λοιπόν κάποιος «λιποτάχτησε» κι έγινε ένα με αυτό που ο ίδιος πρώτος «πολέμησε», είναι ο ίδιος ο… Φανουράκης!
-Για τον απλούστατο λόγω ότι ο «χειρότερος» Δημαρχόπουλος, είναι πολύ καλύτερος από την σημερινή του «παρέα»! Και δυστυχώς για τον ίδιο, αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που η σημερινή αντιπολίτευση, είναι η «χειρότερη» αντιπολίτευση που γνώρισε το δημοτικό συμβούλιο τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια!
ΓΕΝΙΚΗ Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΙΟΥ!
Ειλικρινά απορώ πως ακόμη δεν ασχολήθηκαν οι Εισαγγελείς στη Κομοτηνή με τις παρανομίες του νυν Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, με τα…ημερολόγια και τις απευθείας αναθέσεις του, με το… «γραφείο» στις Βρυξέλες που λειτουργούσε με υπάλληλο «φάντασμα» και πολλά άλλα ανδραγαθήματά του..
Βέβαια ήδη υπάρχει γενική κατακραυγή για τις συμπεριφορές του, ήδη τον πήραν «χαμπάρι» με το φωτογραφικό διαγωνισμό που πήρε να πάρει δικηγόρο για την Περιφέρεια και οι δικηγόροι Κομοτηνής και Ξάνθης και βέβαια βοά η πιάτσα και για τον αδιαφορία του στο θέμα της Νομικής Σχολής Κομοτηνής και το κλείσιμο του Μέγαρου Μουσικής…!

Εδώ και πολύ καιρό όμως θα έπρεπε οι τοπικές κοινωνίες να έχουν ξεσηκωθεί με τα ανδραγαθήματά του! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »