*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

See Through Σήμερα (17.00) σε επανάληψη απο το Xanthi channel η ημερίδα για την ρύθμιση των χρεών...

31 Μαρτίου
Καταπληκτικός ομιλητής ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης, καθήλωσε το ακροατήριό του χθες στην ενημερωτική ημερίδα του ΕΒΕ Ξάνθης με θέμα, «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων &Ελευθέρων Επαγγελματιών». Την ημερίδα παρακολούθησαν και οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
……………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Το Επιμελητήριο Ξάνθης διοργάνωσε χθες το μεσημέρι μια πολύ ενδιαφέρουσα Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης (Βασ. Κωνσταντίνου 1, Ξάνθη).
Ημερίδα με ακροατήριο κυρίως δικηγόρους και λογιστές που παρακολούθησαν ωστόσο και οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αλλά και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης.
……
*Η Ενημερωτική Ημερίδα είχε κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση ο οποίος κατά γενική ομολογία ήταν εκπληκτικός! Εγώ παρακολούθησα την ημερίδα χθες στις 17.00 από το Xanthi channel και ομολογώ ότι με εντυπωσίασε πάρα πολύ ο κύριος Κουρμούσης ο οποίος ήταν άριστα ενημερωμένος και απάντησε με σαφήνεια σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Επαναλαμβάνω. Ήταν καταπληκτικός!
……
*Ο κύριος Κουρμούσης εστίασε την ενημέρωση των εκπροσώπων των επιχειρήσεων,  στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών και καλό θα ήταν το Xanthi channel να δείξει την συγκεκριμένη ημερίδα και 2-3 φορές αν μπορεί, γιατί σίγουρα ενδιαφέρει πάρα πολύ κόσμο όχι μόνο στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης αλλά όλη την Βόρειο Ελλάδα.
Το Xanthi channel θα προβάλλει κατόπιν επιθυμίας του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης και σήμερα στις 17.00 την χθεσινή ημερίδα, προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι επιχειρηματίες και επαγγελματίες.
……
*Παράπονα για τα λεφτά που δεν μπήκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων του ΟΑΕΔ, εξέφρασε τηλεθεατής στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Xanthi channel .
Την ίδια ώρα η δημοσιογράφος Μαλαματένια Αλατζά μιλώντας για το ίδιο θέμα είπε ότι για την πληρωμή των δικαιούχων του ΟΑΕΔ, πρέπει οι δικαιούχοι να προσέλθουν στα οικία τοπικά ΟΑΕΔ έτσι ώστε να διασταυρωθεί από τους υπαλλήλους ο λόγος που δεν μπήκαν τα λεφτά τους. Υπάρχει πάντως μία πιθανότητα να πληρωθούν και αυτοί που διαμαρτύροντια, μέχρι την Δευτέρα 2 Απριλίου το αργότερο.
....


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάνης συμμετέχει στην κινητοποίηση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την στήριξη των παιδιών που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε συνθήκες φτώχειας.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 από τις 10:00 έως και τις 14:00 στο σχολείο Γαλάνης.                     
Το ΔΣ

43χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει αυτοκίνητο στην Κομοτηνή
Συνελήφθη την Πέμπτη 29-3-2018 το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, 43χρονος ημεδαπός, διότι επιχείρησε να διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ
Την 1η Απριλίου 2018 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα εναέριας διανομής εμβολίων/δολωμάτων των αλεπούδων κατά της λύσσας σε 24 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας.
ΕΝΑΡΞΗ ΡΙΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΞΑΝΘΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η 01/04/2018.
Από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο τα αεροπλάνα θα πραγματοποιήσουν ρίψεις για 6-8 πτητικές ημέρες και θα καλύψουν όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.
Εφιστούμε την προσοχή των κυνηγών καθώς και όλων όσων έρθουν σε επαφή με το δόλωμα. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ-ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ.
ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Κυνηγετικός Σταυρούπολης Ξάνθης

Συνελήφθη 53χρονος στον Έβρο για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την Πέμπτη (29-3-2018) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 53χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του ένα πλαστικό δοχείο με διάλυμα μεθαδόνης, βάρους 112,8 γραμμαρίων και μισό ναρκωτικό δισκίο, τα οποία εισήγαγε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Τα μπράβο των Ερασιτεχνών Αλιέων Ν. Ξάνθης στο Λιμεναρχείο Λάγος.
Μόνο επιβράβευση σήμερα πρέπει ν’ αποδώσουμε ,στον Διοικητή του Β Λ/Τ Λάγος, αλλά και στους περισσότερους άνδρες του Λιμενικού οι οποίοι όλη την ημέρα καθαρίζανε και εγκαταστήσανε την κεντρική σπίθα, έξω από το λιμάνι, αλλά και τις μικρότερες σπίθες στον δίαυλο με την βοήθεια βέβαια μεγάλου σκάφους από τις μυδοκαλιέργειες.
Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ν. Ξάνθης

Συγκλονιστικά στοιχεία για την αυτοκτονία της 19χρονης φοιτήτριας 
στην Αλεξανδρούπολη –«Πάγωσε» ο ιατροδικαστής
Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας για την αυτοκτονία της 19χρονης φοιτήτρια στην Αλεξανδρούπολη.
Αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της 19χρονης δεν «πάγωσαν» μόνο η φίλη της, ο κλειδαράς που «επιστρατεύθηκε» να ανοίξει την κλειστή πόρτα του διαμερίσματος και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν μετά.
 «Πάγωσε» ακόμα και ο Ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης βλέποντας ότι πρόκειται για μια κοπέλα που φοιτούσε στο 1ο έτος της Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αφού ήταν μεταξύ αυτών που παρακολουθούσαν τα μαθήματα του στο ιατρικό δίκαιο.
Το μάθημα είναι επιλογής και ο κ.Παυλίδης διδάσκει μια φορά την εβδομάδα. Η τραγική αυτόχειρας το είχε επιλέξει και πρόλαβε στους περίπου πέντε μήνες που βρισκόταν στην Ιατρική σχολή της Αλεξανδρούπολης να παρακολουθήσει κάποια μαθήματα. Γι’ αυτό και η εμφάνιση της ήταν γνώριμη για τον ιατροδικαστή, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή την Τετάρτη.
ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Συνελήφθη στον Έβρο 48χρονος Τούρκος 
ο οποίος μετέφερε με φορτηγό 8 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, την Πέμπτη (29-3-2018) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, την Πέμπτη το πρωί, ο δράστης οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο μετά ρυμουλκούμενου, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.
Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με την συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο 48χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε επιμελώς κρυμμένους, στην καρότσα του οχήματος.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »