*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Νοεμβρίου

Με μεγάλη προσέλευση οι εκλογές για τον αρχηγό στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς και στη Ξάνθη! Με Φώφη ο Σαλτούρος, με Καμίνη ο Τσετίν!

12 Νοεμβρίου
*Παράταση μέχρι τις 9 το βράδυ δόθηκε απο τα κεντρικά λόγω της μεγάλης συμμετοχής!






 Εκλογικό κέντρο Σελέρου
 Εκλογικό κέντρο Σελέρου


Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
 Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
 Με περισσότερο του αναμενομένου κόσμουκαι μηνύματα από όλη την Ελλάδα ότι μπορεί να αγγίξει ακόμη και τους 250.000 ψηφοφόρους η συμμετοχή, διεξάγονται από το πρωί και στο Νομό Ξάνθης οι εκλογές για τον αρχηγό στον νέο φορές της Κεντροαριστεράς. 
Μάλιστα στη Ξάνθη η συμμετοχή του κόσμου ήδη έχει ξεπεράσει τους 1.500 ψηφοφόρους γεγονός αναπάντεχο ακόμη και για τα κορυφαία τοπικά 
Αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή στις εκλογές και του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν που ψήφισε στο Άβατο και είναι υπέρ του Καμίνη, αλλά και του πρώην Νομάρχη Ξάνθης Π. Σαλτούρου που στηρίζει την Φώφη. Σε διπλό ταμπλό Φώφη-Καμίνη το "παίζει" ο Βασίλης Τσολακίδης, ενώ η νεολαία είναι καθαρά υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη.
Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η συμμετοχή στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ενώ αυξημένο αναμένεται το ποσοστό και στη μειονότητα καθώς φημολογείται οτι έχει πέσει γραμμή υπέρ της Φώφης. 
Όπως είναι γνωστό οι κάλπες επρόκειτο να κλείσουν στις 7 το βράδυ της Κυριακής, λόγω της προσέλευσης του κόσμου,ωστόσο δόθηκε παράτασαη μέχρι τις 21.00- ενώ για να ψηφίσει ένας πολίτης πέρα από την ταυτότητά του, θα πρέπει να πληρώσει και 3 ευρώ. 
Εντυπωσιακή είναι πάντως η επιστροφή παλαιών ΠΑΣΟΚων που ψηφίσανε στις σημερινές εκλογές ενώ σε δηλώσεις του ο γραμματέας των εκλογών Βασίλης Τσολακίδης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της Ξάνθης οτι ξεπέρασε κάθε προσδοκία τους!...Σε αναμονή λοιπόν του τελικού αποτελέσματος.
(σ.σ. Ο Μαχητής πήγε σε τέσσερα εκλογικά κέντρα και συγκεκριμένα στο δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης, στο Σέλερο, στο Άβατο και τη Γενισέα απο όπου και οι φωτογραφίες)

 
 Εκλογικό κέντρο ΣΕΛΕΡΟΥ

 Εκλογικό κέντρο Αβατου
Εκλογικό κέντρο Αβάτου

 Εκλογικό κέντρο Γενησέας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »