*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

24 Ιανουαρίου


«Θεωρώ σοβαρή πολιτική επένδυση τον Αλέξανδρο Κοντό για το Νομό Ξάνθης, και στηρίζω την υποψηφιότητά του ανεπιφύλακτα, διότι και έχει προσφέρει, αλλά και θα συνεχίζει να προσφέρει πολλά στη περιοχή. Και εκτός των άλλων, παραμένει ο πιο σεμνός πολιτικός των τελευταίων ετών.
Θεωρώ ότι  ειδικά σε τέτοιες δύσκολες για τον τόπο στιγμές, τον χρειάζεται η Ξάνθη τον Αλέξανδρο Κοντό και καλώ όλους τους φίλους μου να τον στηρίξουν.
(Από την δήλωση του πολιτευτή της ΝΔ. του Σάκη Κριτσίνη)
-Θαρραλέα δήλωση ψυχής από τον Σάκη....
…………………

Ξανθιώτες, λάθη έγιναν, παραλήψεις υπήρξαν, κόσμος δυσκολεύτηκε. Όμως η Ελλάδα μέσα από πορεία 30 ετών μέσα στην Ευρώπη, με την Ευρώπη, έφτασε να είναι στο επίπεδο που βιώναμε προ κρίσης. Για να επανέλθει η χώρα μας σ’ αυτό το επίπεδο, ένας δρόμος υπάρχει: να συσπειρωθούμε όλοι και να δώσουμε  δύναμη στο κατεξοχήν κόμμα του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού, την Ν.Δ., ώστε να αποφύγουμε κάθε πιθανότητα περιπέτειας.
(Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης σε γραπτή δήλωσή του)
-Τουλάχιστον ο Ζαγναφέρης τόλμησε και έκανε και μια δήλωση, όταν όλοι Περιφερειακοί ποιούν την νήσσα!
…………….
Σεμνά & Ταπεινά
*Που βρίσκεται στ’ αλήθεια εκείνος ο Περιφερειακός «αγωνιστής» της ΝΔ. και κολλητός του Χατζηευαγγέλου που ήθελε να κατέβει και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος;
-Ναι στον Μιχάλη Αμοιρίδη αναφέρομαι...! Που στις Περιφερειακές εκλογές βέβαια, παρακαλούσε τον Αλέκο Κοντό και την παράταξη για λίγη στήριξη...
……
*Πολύς κόσμος (πάνω από 50 άτομα) χθες στο εκλογικό γραφείου του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Χουλιάρα και μάλιστα επώνυμα πρόσωπα και νεολαίοι της ΠΑΣΚΕ...!
Τον παραδέχομαι τον Γιώργο, είναι πολύ οργανωτικός, αφού δύσκολα μαζεύεται τόσος κόσμος στο εκλογικό γραφείο ενός υποψηφίου!
......
*Την «πανωλεθρία» φοβάται ο Μάντατζη Τσετίν και τρέχει και δεν φτάνει! Κι αυτό γιατί αν πάρει χαμηλό αριθμό ψήφων, τότε ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ και για την πολιτική ζωή της Ξάνθης αλλά και την μειονότητα!
....
*Υπενθυμίζω ότι αυτός που «πολεμάει» περισσότερο τον Μάντατζη και τον «εξόντωσε» πολιτικά, είναι ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κΜετέ...
Τον «εξαφάνισε» κυριολεκτικά από τον χάρτη...
....

Ο Αλέξανδρος Κοντός χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης!
Την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ. Ν. Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός και είχε συνεργασία με τον αστυνομικό διευθυντή Ξάνθης κ.Γκοδοσίδη.
Μετά την επίσκεψή του ο Αλέξανδρος Κοντός, δήλωσε στο face book τα παρακάτω;
«Την Παρασκευή επισκέφθηκα την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και συζήτησα με τον αστυνομικό διευθυντή και το προσωπικό της υπηρεσίας, τους οποίους συγχαίρω για το δύσκολο έργο που επιτελούν, μεριμνώντας για την ασφάλεια των πολιτών όλο το 24ωρο. Από την πλευρά μου αναγνωρίζω τις μεγάλες προσπάθειες που κάνουν και στηρίζω πάντα το έργο τους».

……………

ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ
Ο υπ. βουλευτής Ξάνθης - ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σαλτούρος, στα πλαίσια των  επαφών του με τους πολίτες του νομού μας, επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21/1 το Εράσμιο όπου και περευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΚΑΠΗ, καθώς και την Εξοχή.
Το βράδυ της Πέμπτης 22/1 επισκέφθηκε τη Μέλισσα, τη Γενισέα, τον Πολύσιτο, και τη Συδινή.
“Διαπιστώνω με χαρά ότι παρά τις δυσκολίες, κοινή πεποίθηση όλων είναι η ελπίδα και η πίστη σε ένα καλύτερο αύριο, αρκεί ο καθένας από εμάς να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων”, ανέφερε ο κ. Σαλτούρος.
....

Ανοιχτά στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, αφού όπως μαθαίνω, πήρε πάνω από πέντε φορές ψηφοδέλτια από τα γραφεία της ΝΟΔΕ και βγήκε στα χωριά στηρίζοντας την παράταξη για την οποία μάχεται από ΔΑΠίτης!
Την ίδια ώρα δηλαδή που οι άλλοι Περιφερειακοί της Ξάνθης, πίνουν τα... φραπέ τους στα καφέ, ο Κώστας Ζαγναφέρης μπήκε δυνατά στη μάχη!
(σ.σ. Αλήθεια αν δεν υπήρχε η ΝΔ οι κύριοι Αμοιρίδης και οι υπόλοιποι, θα απολάμβαναν τώρα τα μεγαλεία τους;).
....

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ:
Ευτυχώς η Ξάνθη διαθέτει Αλέξανδρο Κοντό
Έστω την τελευταία στιγμή, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με μια καθαρή δήλωση, τάχτηκε δυνατά στο πλευρό του Αλέξανδρου Κοντού ζητώντας από τους φίλους και ψηφοφόρους του, να στηρίξουν την υποψηφιότητά του...
«Ευτυχώς η Ξάνθη διαθέτει Αλέξανδρο Κοντό για τα δύσκολα και άλυτα προβλήματα του τόπου μας. Οφείλω να πω δημόσια ότι κάθε φορά που ο Δήμος Ξάνθης αντιμετώπιζε ή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και υπήρχαν αδιέξοδα, είχαμε τον Κοντό δίπλα μας και έτσι επιλύθηκαν θέματα του Δήμου που είχαν «σκαλώσει» στη γραφειοκρατία και τις υπηρεσίες και τον ευχαριστώ βαθύτατα γι’ αυτό.
Χρειαζόμαστε στη Βουλή τον Αλέξανδρο Κοντό ακόμη πιο δυνατό και στηρίζω ολόψυχα φυσικά την υποψηφιότητά του. Είμαι σίγουρος ότι οι Ξανθιώτες θα του εμπιστευτούν και πάλι το μέλλον του Νομού μας».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »